en azından kendinizle barışıksınız ne güzel :)bnada buzdolabı diyorlar ama rahatsz mıyım hayır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en azından kendinizle barışıksınız ne güzel :)bnada buzdolabı diyorlar ama rahatsz mıyım hayır
tavsye ederm cnm :)en azından kendinizle barışıksınız ne güzel :)
belkide en iyisi bu, kendimi böyle kabul etmek :)tavsye ederm cnm :)
onu da söylediler bugün bana :) makyaja ve bakımlı olmaya önem veriyoruz dediler neyseki makyaj yapmıştım bari onu beğenmişlerdir inşallah :) bu arada tebrik ederim darısı başıma inşallah :)beni de makyaj yapmıyorum diye beyenmemişlerdi.Neymiş makyaj yapacakmışım ha ha ha .şimdi beni işe almayan ları yaptığım kariyerle kah kağa atarak geçiyorum önlerinden.
Bu durumu ben de yaşıyordum, hatta zaman zaman yıne yasıyorum.
Bu durumun birçok sebebi olabılır. Aklıma gelen birkaç şeyi ozetleyeyım:
Bırıncısı, yaşadığın bır mutsuzluk veya depresyon bunun sebebıdır.
Ikıncısı, çok düşünüyorsundur. Mesela, karşında bırı konuşurken sen hem onu dinleyip, hem de aklından baska seyler düşünüyorsan o kısı, senın yeterınce hareketli olmadığını düşünecektır.
Üçüncü olarak da, bence bu mesleği sevmıyorsun. Ya da ıs görüşmesıne mutlu gıtmene rağmen o ortamda bır şey senı rahatsız etti. Ve bu da davranıslarına, mımıklerıne yansıdı. Yeterınce aktif görünmedin. Onlar da hemen, tabır-ı caızse bır etıket yapıstırıverdıler.
Velhasıl kelam, aynı şeyleri ben de yaşadım. Seni ıyı anlıyorım. Birkaç tavsiyem olacak. Bu ıce kapanıklık durumunun senin bır hatan olduğunu düşünme. Çünkü, yukarıda yazdığım gıbı bu bır depresıf halden kaynaklanıyor olabılır. Bu da senın sucun degıl. Kım ne derse desın, aldırma.
Ikıncı olarak, hangi ısı severek yapabılırım dıye dusun. Çünkü, Severek yapacagın bır ıs, senı enerjık kılar. Ayrıca, ucretlı veya ücretsiz kurslara katıl kesınlıkle. Cok faydasını gorursun.
Yıne ayrıca, ozellıkle konuşmanı gerektıren ıslerı yapmayı dene mesela. Ornegın, stand hosteslıgı. (bunu ben denedıgım ıcın soyluyorum, su an eskıye gore daha gırısken bır ınsanım :))
Son olarak da, Rabbımın esmalarından yardım ıste
"Fettah" gıbı..
Bu durumu ben de yaşıyordum, hatta zaman zaman yıne yasıyorum.
Bu durumun birçok sebebi olabılır. Aklıma gelen birkaç şeyi ozetleyeyım:
Bırıncısı, yaşadığın bır mutsuzluk veya depresyon bunun sebebıdır.
Ikıncısı, çok düşünüyorsundur. Mesela, karşında bırı konuşurken sen hem onu dinleyip, hem de aklından baska seyler düşünüyorsan o kısı, senın yeterınce hareketli olmadığını düşünecektır.
Üçüncü olarak da, bence bu mesleği sevmıyorsun. Ya da ıs görüşmesıne mutlu gıtmene rağmen o ortamda bır şey senı rahatsız etti. Ve bu da davranıslarına, mımıklerıne yansıdı. Yeterınce aktif görünmedin. Onlar da hemen, tabır-ı caızse bır etıket yapıstırıverdıler.
Velhasıl kelam, aynı şeyleri ben de yaşadım. Seni ıyı anlıyorım. Birkaç tavsiyem olacak. Bu ıce kapanıklık durumunun senin bır hatan olduğunu düşünme. Çünkü, yukarıda yazdığım gıbı bu bır depresıf halden kaynaklanıyor olabılır. Bu da senın sucun degıl. Kım ne derse desın, aldırma.
Ikıncı olarak, hangi ısı severek yapabılırım dıye dusun. Çünkü, Severek yapacagın bır ıs, senı enerjık kılar. Ayrıca, ucretlı veya ücretsiz kurslara katıl kesınlıkle. Cok faydasını gorursun.
Yıne ayrıca, ozellıkle konuşmanı gerektıren ıslerı yapmayı dene mesela. Ornegın, stand hosteslıgı. (bunu ben denedıgım ıcın soyluyorum, su an eskıye gore daha gırısken bır ınsanım :))
Son olarak da, Rabbımın esmalarından yardım ıste
"Fettah" gıbı..
ağır başlılık kimi yerde avantaj kimi yerde dezevantaj..bence ayırt edebilmelisin..halkla ilişkilerde sıcak kanlı konuşkan gülen yüzün olsun...gülme ile gülme arasında ama fark var..ille güleceğim derken ağzın kulaklarına varması gerekmez bu çirkin olur..insan güldüğü vakit gözlerinden anlaşılır..soğuk gülme..gözler konuşunca dilin konuşmasına pek gerek kalmaz..Arkadaşlar merhaba, benim sorunum ağır başlı olmam ama biraz fazla ağırım galiba...
Mesela bir ortama girdiğimde herkes çok ağırsın hanımefendisin der bu yönümü takdir ederler ama iş hayatında hep eleştiriliyorumÖnceki çalıştığım yerde donuk olduğumu söylediler ve işten çıkardılar halkla ilişkiler alanında çalışıyodum o zamanlar ailevi sorunlarım da vardı birazda o yüzden iş yerine de yansıttım.
Ama şimdi kendimi topladım uzun bir aradan sonra bugün bir iş görüşmesine gittim yine halkla ilişkiler işi yine aynı şeyi söylediler görüşme yaparken konuşurken gülümsüyorum zaten her dakika gülmem mi lazım anlamıyorum galiba benim yapım böyle ama değiştirmek istiyorum sizce bu mümkün mü ve bir öneriniz var mı? Teşekkürler...
tespitlerin çok doğru evet içimde yaşadığım bir mutsuzluk var ama o an mutluydum öyle düşünmelerinin sebebi şu olabilir dün yoğun bir gündü görüşmeye akşam gittim dışarda işlerim vardı ve kahvaltıyla duruyodum yemek yemeye bile vaktim olmamıştı onlarda hemen o gün görüşmeye çağırdılar yorgun ve acıkmıştım birde üst üste üç kişiyle görüşünce dahada yoruldum cevabın için teşekkürler :)