• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dönüp gidemiyorum var mı başka yolu?

nebiliiim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
69
0
6
35
İzmir
Merhaba hanımlar,
7seneyi doldurmuş olduğum bi ilişkim var, 7 sene değilde sanki 1sene olmuş daha.Birbirimizi küçük yaşta tanıdık ve herşeyi birlikte yaşadık öğrendik, ve tabii en başından beri ciddiydik. o yaşta bile :) ben 22 o 24 yaşında. ilişkimiz hiç eskimedi ne aşkı kaybettik ne özlemi ne heeyecanı, 7 sene nasıl geçti biz bile anlamadık. Hala her gün her dakikayı birlikte geçirmeye çalışıyoruz, bi gün görüşmesek sıkıntı oluyo içimize. Herşeyi birlikte yapmak istiyoruz, aramzıda çok sıkı bir bağ var, Allah bozmasın. Herkezin gördüğü gibi bizde kendi ilişkimizi sevgimizi yaşadıklarımızı başkalarınkinden üstün ve ayrı görüyoruz. Bugüne kadar sadakat konusunda hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür ikimizde bu konuda çok takıntılıyız, bu herşeyden önemli. Seneler bunu değiştirmedi. Sadakat konusunda gerçekten Allah gönlüme göre verdi. Tabi ilerisi nolur bilemem erkek sonuçta...
Herkez biliyo bütün akrabalar insanlar artık ne zaman evlenceksiniz diyolar.

Herşey buraya kadar çok güzel... Size ilişkimi özetledim beni daha iyi anlamanız için. Ama öyle bir taş çıkıyorki önümüze benim elimi kolumu bağlıyor. İkimizde çok sinirli yapıya sahibimiz. yani kontrol edemiyoruz kendimizi o an, kopuyo herşey.. herşey ii güzelde sinirlenince edilen küfür birbirmize saldırmamız, sonraki pişmanlık.... baaya kötü şeyler yaşadık ve kendimizi kontrol altına almayı öğrendik zamanla. Bu arada tekme tokat yaralıyıcı şekilde olarak algılanmasın. Ama ne fark ederki???

Tam artık bitti derken bi kaç gn önceki tartışmamızda kulağımı büktü benm gözüm döndü tabi. çıktım gittim. ve bana küfür etti kulağmı bükmeden önce. Ben ona kızınca küfür etmiyorum sinirliyken ona iteklemiyorum bişey yapmıyorum ama yok adam küfür ediyo temas ediyo ya ben zaten sinirli insanım o bana bişe yaptımı durmam veririm karşılığını, bu önceden böyleydi mesela birbirmizi hırpalardık sonra pişman olurduk sonra ben etrafa zarar vermeye başladım sinirmi çıkartmak için bişeleri atarım falan bu buna kızar gelir bana vurur, sonra ben artık eşyalara vurmayıda bıraktım iyice kontrol altına almaya başladım kendiimi yani ama işte en son yazdığım oldu. Şu yazdıklarıma öyle üzülüyorumki ya..

Napıyım ben yardım edin yol gösterin. Ben nasıl evleniyim bu adamla nasıl görmemezlikten gelebilirim ki. herşey tamam sorun yok ama olay kavgaya geldimi kopuyo bazen işte böyle. her kavga değil tabi. ama ne önemi var.

Aklım karmakarışık şimdi yapan evlenince daha çok yapar, ben gururuma yediremiyorum. Arkamı dönüp bi anda kesip atamıyorum ama hiç bişe olmamış gibi devamda edemiyorum. Kimseye anlatamıyorumda biri bana yol göstersin

Sinirlenince kendıne hakım olamayıp kufur etmesııı ..Ne bilim bence kendınıze zaman verin..Kendınızı az bı toparlayın ..Ondan sonra terazının kefelerıne koyun olumlu olumsuz herseyı güzelce tartınn derimm.
Şimdiden böyle yapıyorsa evlenince sinirlendiğinde kendine hakim olamayıp sizi dövedebilir ..Sonra pişman olur belkı ama cok yıpranırsınız ..Aranızda bıraz mesafe olsa belkı her ıkınız ıcınde daha ıyı olur ..
Bencee iyice düşünün.Zaman verin kendinize

Sinirlenince kendıne hakım olamayıp kufur etmesııı ..Ne bilim bence kendınıze zaman verin..Kendınızı az bı toparlayın ..Ondan sonra terazının kefelerıne koyun olumlu olumsuz herseyı güzelce tartınn derimm.
Şimdiden böyle yapıyorsa evlenince sinirlendiğinde kendine hakim olamayıp sizi dövedebilir ..Sonra pişman olur belkı ama cok yıpranırsınız ..Aranızda bıraz mesafe olsa belkı her ıkınız ıcınde daha ıyı olur ..
Bencee iyice düşünün.Zaman verin kendinize

aynen dediğiniz gibi, önce bitirdim dedim bitti görüşmeyelim dedim ama bırakmadı bu arada son olan olay çok yeni. Bende mesafe koydum pek konuşmuyorum görüşmüyorum. Kendini tamamen haksız görmüyo aslında saçmalıyo biraz, ama pişman (gene). düzeltmeye çalışıyo aramızı ne kadar terslesemde, o kadar kırgın ki içim
Güvenmiyorum en başta , bunlar ufacık şeylerden yaşanan şeyler aynı evde olsak nolucak diyorum. Kafam çok karışık. İleride evlenip pişman olmak istemiyorum şiddet çok ciddi bi sorun, ve bu yaptıkları belkide sinyal..

aynen dediğiniz gibi, önce bitirdim dedim bitti görüşmeyelim dedim ama bırakmadı bu arada son olan olay çok yeni. Bende mesafe koydum pek konuşmuyorum görüşmüyorum. Kendini tamamen haksız görmüyo aslında saçmalıyo biraz, ama pişman (gene). düzeltmeye çalışıyo aramızı ne kadar terslesemde, o kadar kırgın ki içim
Güvenmiyorum en başta , bunlar ufacık şeylerden yaşanan şeyler aynı evde olsak nolucak diyorum. Kafam çok karışık. İleride evlenip pişman olmak istemiyorum şiddet çok ciddi bi sorun, ve bu yaptıkları belkide sinyal..

Aynen canım..Peki neden birden böyle oldu .Küfretti ,kulağınız cektı.
Tartiştığınız konu neydi

Son düzenleme:
koca 7 yıl.. bunun dışında her şey güzel.. zorlaşıyor işler burada gerçekten. ama şu da var evlilik koca bir ömür, 7 yıl ne ki..
kendisi bu yaptıklarından pişmansa tedavi olsun derim, tavrınızı koyun...

ben diyorumki nekadar sinirlenirsen sinirlen bana küfür edemezsin ya o şekilde, bana vuramazsın, bunun bi sebebi olamaz. Şu anda yazarken bile deliriyorum, şu düşündüğüm şeye bak evlenip dayak yiceğim günümü beklicem ben. Şu an cidden uzağım ona amacım ders vermek değil yediremiyorum ,bu yüzden.

Pişman olması hiç bişey ifade etmiyo bana, ve mesela bişey oluyo başkalarının yanında bana gerizekalı mal demişliği var gerildiğimiz zamanda ve bu bana yapılcak en son şey o an onu orda parçalayabilirim. Uyardığım zamanda oldu o an tepki vermeyip sonra kriz geçirdiğim zamanda oldu.

Bu adam benim bütün geçmişim, geleceğim herşeyimizi birbirmize göre ayarlamışız neden evlenicez çünkü ne kaldı artık işe girse söz yapıcaz, yani ben ciddi bi dönemeçteyim şu an :( hayatmın dönüm noktası, biz çok fazla şey yaşadık paylaştık hep yanyana olduk hiç ciddi ve uzun süreli bi ayrılık yaşamadık kopmadık, yeni sevgililer nasıl hergün görüşmek için can atar biz hala o noktadayız, Ama işte saygıııı en önemlissiii burdan eksildik...

Aynen canım..Peki neden birden böyle oldu .Küfretti ,kulağınız cektı.
Tartiştığınız konu neydi

o kadar saçma bişeyki, o anda iletişim kopukluğu oldu gerildik ben tepki koydum yani normal bişey konuşurken beni anlamadı bi an bende sinirlendim tepki koydum tartıştık küfür etti bende ipler koptu zaten kızdım sonra kulağımı büktü deliriyorum ya ne demek kulağımı bükmek ya zaten sabıklasın kendine hakim olucaksın olamıyosan hastasın sen, kadın var karşında senin ben bunla aynı evemi gircem güvenip.

ya sadece o anlık bişe olsa göz yumulabilir fakat bundan öncesi var işte o yüzden kulak bükmek bile çok hassasım yani

koca 7 yıl.. bunun dışında her şey güzel.. zorlaşıyor işler burada gerçekten. ama şu da var evlilik koca bir ömür, 7 yıl ne ki..
kendisi bu yaptıklarından pişmansa tedavi olsun derim, tavrınızı koyun...

evet pişman tabi, ama yapıp yapıp bende pişman olurum. TEdaviyi ne yalan söyliyim benimde aklımdan geçiyor

mesela geçmişte olan şeyleri düşnüyorum hani sağlıklı olanı öyle şeyler yaşadıktan sonra bitmesiymiş. Ama ikimzde öyle pişman oldukki hoş ben sonradan pişman olcağım şeyler yapmadım, hep konuştuk tekrar denedik daha iyi olduk daha duraklamayı bildik ama al ufakta olsa gene oldu.

ben diyorumki nekadar sinirlenirsen sinirlen bana küfür edemezsin ya o şekilde, bana vuramazsın, bunun bi sebebi olamaz. Şu anda yazarken bile deliriyorum, şu düşündüğüm şeye bak evlenip dayak yiceğim günümü beklicem ben. Şu an cidden uzağım ona amacım ders vermek değil yediremiyorum ,bu yüzden.

Pişman olması hiç bişey ifade etmiyo bana, ve mesela bişey oluyo başkalarının yanında bana gerizekalı mal demişliği var gerildiğimiz zamanda ve bu bana yapılcak en son şey o an onu orda parçalayabilirim. Uyardığım zamanda oldu o an tepki vermeyip sonra kriz geçirdiğim zamanda oldu.

Bu adam benim bütün geçmişim, geleceğim herşeyimizi birbirmize göre ayarlamışız neden evlenicez çünkü ne kaldı artık işe girse söz yapıcaz, yani ben ciddi bi dönemeçteyim şu an :( hayatmın dönüm noktası, biz çok fazla şey yaşadık paylaştık hep yanyana olduk hiç ciddi ve uzun süreli bi ayrılık yaşamadık kopmadık, yeni sevgililer nasıl hergün görüşmek için can atar biz hala o noktadayız, Ama işte saygıııı en önemlissiii burdan eksildik...

Saygıı saygıı evet cok onemlıı..Simdi siz sadece kendınızı düşünerek karar verin.Şimdi herkes bılıyor ne zaman evlenceksınız dıye de soranlar varmış .Etkılenmyın kimseden .
Kendınıze zaman verın iyice düşünün..Ve bu zamanda onlada ıletısıme gecmeyın gerekırse kapatın telınızı..Biraz kendınızı dinleyin..
Size dedıklerı hiç hoş değil.Aranızdakı saygıı geri gelmezse sonu hiç olumlu gözükmüyor maalesef..Dayak da olur evlenince küfürde..

evet pişman tabi, ama yapıp yapıp bende pişman olurum. TEdaviyi ne yalan söyliyim benimde aklımdan geçiyor

gerekiyorsa ikinizde tedavi olun daha iyi tabi.. ama onunki daha fazla.. güçlü biri olduğunuzu düşünüyorum, dediklerinizde çok haklısınız. saygı eksikse zaten devamı gelir, sevgiyi de yok eder.. ama evliliği erteleyin kimseyi takmayın, önce tedavi olsun derim. aslına bakarsanız ben bırakabilirdim ama işte o kadar birlikte büyümüşsünüz, bunun dışında her şey güzel ama bu da büyük bir şey.. hayırlısı olsun hakkınızda, düzelir inşallah...

Bunlar dışında herşey güzelmiş herşey taze heyecanlı.. Kimse 4 4 lük değildir ama sonuçta önünüzde bir ömür var ve evlilikte daha da haddini aşabilir. Bırakmayada gönlünüz el vermiyor. O kadar hayal emek.. Oturun iyice konuşun. Yani tamam pişman oluyormuş ama bu hafifletmezki yaptığını. Yapsın pişman olsun yapsın pişman olsun olmaz öyle bu şekilde siz yıpranacaksınız. Konuşun ve tedavi görsün bence. Belki bu size yaptığı bi saygısızlık değilde onun kendi sorunudur. Hakim olamıyodur sinirli bi yapısı vardır. Bi arkadaşım vardı çok sinirli kavgacı biriydi psikologa gitti 1 2 ay içerisinde kendini kontrol etmeyi öğrendi. Ben başka bi yol göremedim :/

Saygıı saygıı evet cok onemlıı..Simdi siz sadece kendınızı düşünerek karar verin.Şimdi herkes bılıyor ne zaman evlenceksınız dıye de soranlar varmış .Etkılenmyın kimseden .
Kendınıze zaman verın iyice düşünün..Ve bu zamanda onlada ıletısıme gecmeyın gerekırse kapatın telınızı..Biraz kendınızı dinleyin..
Size dedıklerı hiç hoş değil.Aranızdakı saygıı geri gelmezse sonu hiç olumlu gözükmüyor maalesef..Dayak da olur evlenince küfürde..

bana şimdi sinirlenince saygı göstermeyen adam evlenince lim bilir napar. bende suscak bi tip değilim alev çıkıyo yüzümden o an, hani susuyım o sakinleşsin falan olmaz yani
iyiken herkez birbirine iyi ama sinirlenince bana karşı kendini kontrol edemiyorsan ben yanmışım...

çevremdekilerin baskısı beni etkilemiyor ama bitse gitse inanın hayal edemiyorum ya gecem gündüzüm bir geçmiş herşeyi beraber yaşamışız, bizim görüşme sıkıntmızda olmadı rahattık hep,o yüzden normal sevgililerden bi tık öndeydik. silip at herşeyi, unutmaya çalış yeni birisini almaya çalış insanlara güvenmek ne biliyim çok zor, sevebilirmiyim başkasını, en önemlisi sadakat. tabi yıllarca evli kalıp boşananlar var benim bu dediklerim neki.. fakat bu ilişki olaylarında takıntılıyım mesela benm ilk ilişkim onunda öyle, oda benim gibi bizi bu yüzden çok seviyorum ben ggözümüz görmüyo başkasını, ama bu yaşanılan şeyde çok ciddi bişey herşeyi bitirebilcek bişey.

gerekiyorsa ikinizde tedavi olun daha iyi tabi.. ama onunki daha fazla.. güçlü biri olduğunuzu düşünüyorum, dediklerinizde çok haklısınız. saygı eksikse zaten devamı gelir, sevgiyi de yok eder.. ama evliliği erteleyin kimseyi takmayın, önce tedavi olsun derim. aslına bakarsanız ben bırakabilirdim ama işte o kadar birlikte büyümüşsünüz, bunun dışında her şey güzel ama bu da büyük bir şey.. hayırlısı olsun hakkınızda, düzelir inşallah...

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. silip atamıyorum ama ne biliyim bunu çözmeden asla olmaz göz göre göre yakamam kendimi

Bunlar dışında herşey güzelmiş herşey taze heyecanlı.. Kimse 4 4 lük değildir ama sonuçta önünüzde bir ömür var ve evlilikte daha da haddini aşabilir. Bırakmayada gönlünüz el vermiyor. O kadar hayal emek.. Oturun iyice konuşun. Yani tamam pişman oluyormuş ama bu hafifletmezki yaptığını. Yapsın pişman olsun yapsın pişman olsun olmaz öyle bu şekilde siz yıpranacaksınız. Konuşun ve tedavi görsün bence. Belki bu size yaptığı bi saygısızlık değilde onun kendi sorunudur. Hakim olamıyodur sinirli bi yapısı vardır. Bi arkadaşım vardı çok sinirli kavgacı biriydi psikologa gitti 1 2 ay içerisinde kendini kontrol etmeyi öğrendi. Ben başka bi yol göremedim :/

aynen öyle zaten yapıyo pişman oluyo yapıyo pişman oluyo. hiç bişey katmıyo yani bu bize. psikolog gerçekten işe yararmı acaba ya başka bi yol yok şaka gibi şu yaşanılan, insan sevdiğine vururmu ya bi erkek bi kadına vurabilirmi benim aklım almıyo aklımın almadığını yaşıyorum, derecesi ne olursa olsun bunun fark etmek vurmak vurmaktır

aynen öyle zaten yapıyo pişman oluyo yapıyo pişman oluyo. hiç bişey katmıyo yani bu bize. psikolog gerçekten işe yararmı acaba ya başka bi yol yok şaka gibi şu yaşanılan, insan sevdiğine vururmu ya bi erkek bi kadına vurabilirmi benim aklım almıyo aklımın almadığını yaşıyorum, derecesi ne olursa olsun bunun fark etmek vurmak vurmaktır

Vurmaz vuramaz böyle bir hakkı yok. Bir ilişkim bana attığı tokat yüzünden bitmişti.. Yedirememiştim naparsam yapayım sinirim geçmemişti. Ki sizin böyle itip kalkmalarınız oluyormuş. Tedavi olsun sizde o sırada kendinizi hazırlayınher ihtimale. Çünkü değişir mi kontrol edebilir mi bilinmez. Ee böyle dayak yemek korkusuyla sinirlenecekte bana zarar verecek korkusuyla ömür geçmez.. Güveninizi sağlamalı. Sizi seviyorsa tedavi görmeli kendiyle savaşmalı öyle söyleyin ona..

Kafanı az toparla sonra da ona de ..Bu düzelmezse ılerısı olsada bir yerden sonra kopar gıder biter..Tedavi olmasını ıstedıgını soyle sende kendı sınırlerıne hakım olmaya calıs kendını kontrol altına al..

Vurmaz vuramaz böyle bir hakkı yok. Bir ilişkim bana attığı tokat yüzünden bitmişti.. Yedirememiştim naparsam yapayım sinirim geçmemişti. Ki sizin böyle itip kalkmalarınız oluyormuş. Tedavi olsun sizde o sırada kendinizi hazırlayınher ihtimale. Çünkü değişir mi kontrol edebilir mi bilinmez. Ee böyle dayak yemek korkusuyla sinirlenecekte bana zarar verecek korkusuyla ömür geçmez.. Güveninizi sağlamalı. Sizi seviyorsa tedavi görmeli kendiyle savaşmalı öyle söyleyin ona..

eğer sevgim olmasaydı kesip atmştım mantık olark bakınca gerçekten olması gereken bu ya :( icraata geçiremiyorum.
tedaviyi teklif edicem kabul edicektir zaman ama nasıl gtcek ne zaman gtcek bakalım. İleride evlensem dayak yesem nasıl yaşarım ki boşanırım fakat o çok daha yıpratıcı olur bi eve girdikten sonra.
Dürüst olarak söylüyorum yerimde başkası olsa ben o kişiye bitir derdim heralde. çünkü bu küfür şiddet sinirliyken kontrol edememe durumu yüzünden ikimizde çok üzüldük

Back
X