• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dönüp gidemiyorum var mı başka yolu?

Kafanı az toparla sonra da ona de ..Bu düzelmezse ılerısı olsada bir yerden sonra kopar gıder biter..Tedavi olmasını ıstedıgını soyle sende kendı sınırlerıne hakım olmaya calıs kendını kontrol altına al..

ben zaten başardım canım bunu çünkü olay çığrından çıkıyo o yüzden ben kontrol altına alabiliyorum kendimi hayatta yapmam yani.
mesela kavga etsek ben oona vursam sağlam kalkar oda vurur biliyorum bunu

ben zaten başardım canım bunu çünkü olay çığrından çıkıyo o yüzden ben kontrol altına alabiliyorum kendimi hayatta yapmam yani.
mesela kavga etsek ben oona vursam sağlam kalkar oda vurur biliyorum bunu

Hımmm..Peki sen ona tedavı olmasını ıstedıgını soyleyınce kabul eder mı ?Etmezse senı kaybedecek

ona kalsa önümüzdeki sene söz nişan yapıyoruz sonraki sene düğün, ama nerdee işin içinde bunlar varken. onada söyledim bugün bunu. Babam bilse bu olanları onu kıtır kıtır doğramıştı ve bizi asla görüştürmez.
bana söz vermişti ve gene aynı şeyi yaşadık derecesi hiç önemli değil o yüzden biraz içim soğudu.
bide ne dese beğenirsiniz kulağını büktüm ama canını yakmıcak şekilde, zahmet etmişssin dedim

eğer sevgim olmasaydı kesip atmştım mantık olark bakınca gerçekten olması gereken bu ya :( icraata geçiremiyorum.
tedaviyi teklif edicem kabul edicektir zaman ama nasıl gtcek ne zaman gtcek bakalım. İleride evlensem dayak yesem nasıl yaşarım ki boşanırım fakat o çok daha yıpratıcı olur bi eve girdikten sonra.
Dürüst olarak söylüyorum yerimde başkası olsa ben o kişiye bitir derdim heralde. çünkü bu küfür şiddet sinirliyken kontrol edememe durumu yüzünden ikimizde çok üzüldük

İşte bazı zamanlar olur mantığını dinleyemezsin sevgin daha ağır basar. Kıyamazsın sevgine emeğine. Benim sevgimi bitirmişti bana vurması. Ama sizinki bitmemiş bunca saygısızlığa rağmen. Biraz daha çabalayın konuşun edin zamana bırakın. Sonra da hayırlısı olsun inşallah. Allah daha kötüsünden korusun..

İşte bazı zamanlar olur mantığını dinleyemezsin sevgin daha ağır basar. Kıyamazsın sevgine emeğine. Benim sevgimi bitirmişti bana vurması. Ama sizinki bitmemiş bunca saygısızlığa rağmen. Biraz daha çabalayın konuşun edin zamana bırakın. Sonra da hayırlısı olsun inşallah. Allah daha kötüsünden korusun..

daha kötüsünü yaşayıp yaşamamak bizim elimizde aslnda birazda. benim sevgim neden bitmiyo anlamıyorum gurursuzmuyum diyorum

daha kötüsünü yaşayıp yaşamamak bizim elimizde aslnda birazda. benim sevgim neden bitmiyo anlamıyorum gurursuzmuyum diyorum

Yok yaa öyle düşünme sağlam bir sevgin var belli ki.. Yoksa kimisi vurmaz hırpalamaz küfür etmez ama sözleriyle bir bakışıyla veya bir tavrıyla dövmekten beter eder insanı gururunu incitir. Ona rağmen gidemez insan. (örn. ben) Bu sevgidir bence sağlam sevgidir. Çaba gösteriyorsun napıcam diyorsun. Sevmesen uğraşmazsınki döner gidersin. Gurursuzluk diye düşünme sakın..

geçmişte olan 7 yıl için gelecekteki belki 47 belki 57 yılını neden karartmak istiyorsun ki ? geçen yılların ne önemi var adam şuanını zehir ettikten sonra..

Bak canım benim eniştem aynı erkek arkadaşın gibiydi.
Sinirlenince küfür kafir ederdi.
Teyzemde sakin , cevap veren tipte bir kadın değil.
Çok uyarıldı, anlatıldı ama nafile.
O şerefsiz ölmüşlerimizin mezarına bile küfreder hale geldi evlendikten sonra
Şiddet gördü yıllarca
Aman diyim iyi düşün.
Geçen 7 sene mi, gelecekteki yılların mı??
İnsanlar değişmez sakın unutma, daha beter olur ama daha iyi olmaz.

Son düzenleme:
7 yıl 10 yıl fark etmez. ben şimdi evliyim ve tabii ki de tartışmalar oldu. hem evlilikten önce hem sonra ama eğer böyle küfür vs olsa asla unutamazdım, eşimin yüzüne de bakamazdım. sevdiklerimle ben böyle asla konuşamam, konuşulmamalı da. çok saygısızca. elin insanı böyle konuşmazken en sevdiğin nasıl böyle konuşabilir ki seninle? sevgiliyken nasılsanız evlilikte de böyle olacak bundan emin olsun. koca adamlarsınız kendinize çeki düzen verin (huydan vazgeçmek zor) . üstelik evliliğin ilk zamanları daha çok tartışma oluyor.

geçmişte olan 7 yıl için gelecekteki belki 47 belki 57 yılını neden karartmak istiyorsun ki ? geçen yılların ne önemi var adam şuanını zehir ettikten sonra..

evet haklısınız zaten iyi bişeyler olmasaydı çoktan biterdi ama sonra ikimizde üzülüyoruz oda üzülüyo gerçi üzülmek fayda etmiyo bu son olanla cinler tepeme çıktı . İstediğin kadar sinirlen ne olursa olsun acizmisin sen karşında kim var ki kaldıramıyorum hırçınlaşıyorum ona karşı şimdide inanmıyorum işte. sanki yürüdüğümüz yolda durdum düşünüyorum. Seviyorum deyip ben bu adamla evlenemem bunun bilincindeyim

haklısın, bende ileride daha kötü oluvağını düşündüğüm için sizlerle konuşmak istedim kafamda netleştirmek istiyorum çünkü,

Bak canım benim eniştem aynı erkek arkadaşın gibiydi.
Sinirlenince küfür kafir ederdi.
Teyzemde sakin , cevap veren tipte bir kadın değil.
Çok uyarıldı, anlatıldı ama nafile.
O şerefsiz ölmüşlerimizin mezarına bile küfreder hale geldi evlendikten sonra
Şiddet gördü yıllarca
Aman diyim iyi düşün.
Geçen 7 sene mi, gelecekteki yılların mı??
İnsanlar değişmez sakın unutma, daha beter olur ama daha iyi olmaz.

çok üzüldüm teyzeniz için, bende bu durumlara gelmek istemiyorum, çok üzülüyorum bu kadar iyiken herşey böyle bişeyle karşı karşıya kalmak çok yaralıyo beni

7 yıl 10 yıl fark etmez. ben şimdi evliyim ve tabii ki de tartışmalar oldu. hem evlilikten önce hem sonra ama eğer böyle küfür vs olsa asla unutamazdım, eşimin yüzüne de bakamazdım. sevdiklerimle ben böyle asla konuşamam, konuşulmamalı da. çok saygısızca. elin insanı böyle konuşmazken en sevdiğin nasıl böyle konuşabilir ki seninle? sevgiliyken nasılsanız evlilikte de böyle olacak bundan emin olsun. koca adamlarsınız kendinize çeki düzen verin (huydan vazgeçmek zor) . üstelik evliliğin ilk zamanları daha çok tartışma oluyor.

bende unutmuyorum canım hiçbirşeyi,
elin insanı böyle konuşmazken en sevdiğin nasıl böyle konuşabilir ki seninle? demişsin aynısını bende ona söylüyorum, diyorum bu normal bişey değil eğer biz böyle bişeyle karşı karşıya kalıyosak ciddi ciddi düşünmemiz gerek olmaz bu iş diye
ama o ayrılmayı kabul etmiyo, e ayrılmayı kabul etmiyosun sinirlenincede bana kaba davranıyosun küfür ediyosun nasıl olucak, ben bunlarla devam etmem diyorum...

SAYGI yoksa hersey bos emin ol.
Bile bile lades deme...
Hem neyi ogrendim biliyormusun?
Mutlu bir evlilik, ask ve mantik ile baslatilan bir evliliktir.
Sadece askla veya sadece mantikla olmuyor...
Iyi dusun...

Back
X