• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dönüp gidemiyorum var mı başka yolu?

ben çok dar bakıyorum sanırım ilişkilere, anlamıyorum aşkı meşki sanırım. küfür ve dayak yiyorsunuz bir de ilişki güzel aslında diyorsunuz. afedersiniz de dayak yediğiniz, itilip kakıldığınız, hakarete uğradığınız bir ilişki ne kadar güzel olabilir?
tabi ki size ayrıl demek bana düşmez zaten siz ayrılmak istemiyorsunuz da ama siz hastalıklı bir şey yaşıyorsunuz bence. evlendiğinizde de çocuklarınızın, akrabalarınızın, damat veya gelinlerinizin, komşularınızın önünde hakaret işitmeye, küfür yemeye devam edeceğinizi bilin.

farkındysanız bende bunun için çözüm yolu arıyorum kabullenmediğim için yani, sağolun genede

Her insanin bi kusuru vardir, sizin sevgilinizinde sinirlendiginde kendisini kaybetmesi.... Anlattiginiza göre aslinda mükemmel bi iliskiniz var, iyi bi insan ama öfkesini kontrol edemiyor... Bu birazda uzun iliski ve birbirinizi cok iyi tanidiginiz icin olan rahatlikta var tabii... Kesinlikle siddete karsiyim, ama olaylarin gidisati, genel urumda cok önemli... Siz zaten alttan almiyorsunuz, sinip yutmuyorsunuz yapilanlari, bu cok iyi, ama iliskinizi yani anlattiginiz kadar güzel giden bi birlikteligi bitirmemeli ilk etapta... Ama iyi bi ders vermelisiniz, hemen yelkenleri suya indirmemelisiniz ve mutlaka öfke kontrolu icin tedavi olsun... Zaten pisman diyorsunuz ve tedavi olmayi kabul edecektir, bunu kesinlikle yapin... Yaslariniz daha genc, zaten rahatta görüse biliyorsaniz evlenmek icin acele etmeyin... Tedavi olsun, zaman gecsin ve siz onu iyi gozlemleyin, bakalim ne oluyor bi kavanizda... Bence oda isi ciddiYe alirsa bunun üstesinden gelirsiniz, ama yok samimi olmazsa yani sir siz dönesiniz diye yaparsa zaten faydasi olmaz, bunu onunsa istemesi lazim o zaman güzel bi sonuca ulasirsiniz... Insallah sorunlarinizi halledersiniz...

Her insanin bi kusuru vardir, sizin sevgilinizinde sinirlendiginde kendisini kaybetmesi.... Anlattiginiza göre aslinda mükemmel bi iliskiniz var, iyi bi insan ama öfkesini kontrol edemiyor... Bu birazda uzun iliski ve birbirinizi cok iyi tanidiginiz icin olan rahatlikta var tabii... Kesinlikle siddete karsiyim, ama olaylarin gidisati, genel urumda cok önemli... Siz zaten alttan almiyorsunuz, sinip yutmuyorsunuz yapilanlari, bu cok iyi, ama iliskinizi yani anlattiginiz kadar güzel giden bi birlikteligi bitirmemeli ilk etapta... Ama iyi bi ders vermelisiniz, hemen yelkenleri suya indirmemelisiniz ve mutlaka öfke kontrolu icin tedavi olsun... Zaten pisman diyorsunuz ve tedavi olmayi kabul edecektir, bunu kesinlikle yapin... Yaslariniz daha genc, zaten rahatta görüse biliyorsaniz evlenmek icin acele etmeyin... Tedavi olsun, zaman gecsin ve siz onu iyi gozlemleyin, bakalim ne oluyor bi kavanizda... Bence oda isi ciddiYe alirsa bunun üstesinden gelirsiniz, ama yok samimi olmazsa yani sir siz dönesiniz diye yaparsa zaten faydasi olmaz, bunu onunsa istemesi lazim o zaman güzel bi sonuca ulasirsiniz... Insallah sorunlarinizi halledersiniz...

ben yazıcaktım ama siz çok güzel özetlemişsiniz, baştan sona katılıyorum bende

ben yazıcaktım ama siz çok güzel özetlemişsiniz, baştan sona katılıyorum bende

kesinlikle lattan almıyorum ve günler geçtükçede yumuşamıyo içimdekiler tam tersi, gün geçtikte daha çok hazmedemiyorum sanki... içim soğuyo sanırım bilmiyorum şimdi en ufak şeyine bile tahammülüm yok, işi zor ve ben sanki ipleri koparcakmışım gibi hissediyorum bilmiyorum çok karışık herşey şu an benim için.
Güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim

benim sinirlerim epey yıpranmış, hiç sabrım kalmamış, en ufak şeyinde onu silip atmak istiyorum ya
Bugün beni çağırdı onlara bende gelmicem dedim, sonra annesiyle geldi hemen kalksınlar diye kahveleri yaptım, sonra gene yanıma otur falan dedi yok dedim ama gene oturttu yanına kolunu atma az çekil flan diyorum ya yooook, neyse sonra ben gerildim kalktım yanından bu benm kulağıma gülerek iyi show yapıyosun dedi, anneme söyledim demiştim ya sanki annem yanımızda diye yapıyomuşum gibi. Valla ciddi mi dedi şaka mı dedi bilmiyorum ama bana geldiler, gittkten sonra bunlar ben mesajı dayadım yazdımda yazdım istemiyorum falan diye biraz ağır konuştum sen ne sanıyosun falan diye cevap vermedi, neden cevap vermediğinide çok iyi biliyorum sakinleşiyim diye,
YA ben bu ilişkiye hayatımı koymuşum gözümü onla açtım resmen oda aynı şu yaşadığımıza bak onun bu saçma sapan hali yüzünden yazık ya gerçekten yazık, kimbilir belki ayrılcaz sonra hayat alt üst,hayatımızda birbirimizden başkası olmadı başkaları bana öyle yabancı geliyoki ufff bilmiyorum :(

7 senedir bu huyunuz degismediyse dahada degismez bunu göz önune alarak degerlendırmenızı yapın :34: Ama katlanabiliyorum daha sonra hemen normale dönüyoruz sevgimiz hic bitmicekk herseyın ustesınden gelir diyosanızz neden olmasıın :51:

7 senedir bu huyunuz degismediyse dahada degismez bunu göz önune alarak degerlendırmenızı yapın :34: Ama katlanabiliyorum daha sonra hemen normale dönüyoruz sevgimiz hic bitmicekk herseyın ustesınden gelir diyosanızz neden olmasıın :51:

7senedir olan bi durum değil, gerçi süresininbi önemi var mı??
sevginin yetmediği bi noktadayım-noktadayız öyle bişey deemedim, sıkıntım bu yüzden farkındaysanız

7senedir olan bi durum değil, gerçi süresininbi önemi var mı??
sevginin yetmediği bi noktadayım-noktadayız öyle bişey deemedim, sıkıntım bu yüzden farkındaysanız
öyleyse hic yormayın kendınızı inceldigi yerden kopsun - ler + lardan daha coksa, 7 senemi verdim nasıl çöpe atim diye düsünürsenizde üzülmeyin daha yasınız cok genc sonucta...

dünkü söylediklerime biraz kırılı sanırım, bugün hiç konuşmadık diyebilirim. Yapcak bişe yok

Siz zaman içinde herşeyi tüketmişsiniz ...İkinizde NE YAPILABİLİR ' in derdine ayrı ayrı düşmek yerine ,karşılıklı adam gibi konuşmayı istememişsiniz.Bu saatten sonra konuşsanız faydası olur mu bilemem...

Dvrilen çok çam var...biraz ciddi düşün bakalım kurtarmak istedigin neler var...

Şayet kurtarmak istersen sabırla ,sakince otur konuşmayı dene...

Objektif ol senin hataların bunlar ,benimkiler bunlar,

Herkes lkendini düzeltsin ,orta düzeltmeniz tamir etmeniz gerekenler için belki çift terapisi alabilirsiniz.

Ben sıkıldıgını,yoruldugunu,ayrılırsan çok üzülülecegini düşünüyorum.

Tüm bunları denedikten sonra YİNE OLMAZSA AYRILDIGINA GAM YEMEZSİN...İÇİNDE -İÇİNİZDE KEŞKELER KALMAZ...

Konunun tamamını okuyamadım.Anladıgım kadarıyla 7 yıldır böyle davranıyor erkek arkadaşın.Çok uzun bir süre çok uzun süre yaşanmışlıklar bir kalemde silinmez tabiki ama erkek arkadaşınızın karakteri böyleyse yani sinirliyse pek değişmez sanırım.Siz de sinirliymişsiniz.Bir süre alttan almayı deneyin.Ne derse evet değil de daha ılıman bir tavır takının.Sakin birine de şiddette bulunmaz umarım.Tedavi konusunda kabul ederse bir denesin tedavi olmayı.Ya da ikiniz gidin öfke kontrolü eğitimlerine.
Eğer hiç biri olmazsa üzgünüm arkadaşım.Böyle birinin evlendiginde seni dövmeyeceğinin garantisi yok.

Siz zaman içinde herşeyi tüketmişsiniz ...İkinizde NE YAPILABİLİR ' in derdine ayrı ayrı düşmek yerine ,karşılıklı adam gibi konuşmayı istememişsiniz.Bu saatten sonra konuşsanız faydası olur mu bilemem...

Dvrilen çok çam var...biraz ciddi düşün bakalım kurtarmak istedigin neler var...

Şayet kurtarmak istersen sabırla ,sakince otur konuşmayı dene...

Objektif ol senin hataların bunlar ,benimkiler bunlar,

Herkes lkendini düzeltsin ,orta düzeltmeniz tamir etmeniz gerekenler için belki çift terapisi alabilirsiniz.

Ben sıkıldıgını,yoruldugunu,ayrılırsan çok üzülülecegini düşünüyorum.

Tüm bunları denedikten sonra YİNE OLMAZSA AYRILDIGINA GAM YEMEZSİN...İÇİNDE -İÇİNİZDE KEŞKELER KALMAZ...

canım yorumun için teşekkür ederim. Biz çok konuştuk üstü örtülmedi yani oturduk beraber ağladık pişman oldu-olduk konuştuk konuştuk konuştuk... Evet ilerleme kaydettik bu ilişkide hemde çooook. Fakat öyle yada böyle yine aynı yerdeyiz bu sinir konusunda. Sinirlenince küfür ve temas, tüylerim diken diken oldu gene
Çok iyi anlamışsın şunu sıkıldım yoruldum ve çok üzgününm dünkü patlamamdan ve yazdıklarımdan sonra bugün hiç konuşmadık.
Çift terapisi çok mantıklı ama şu an onunla olmak istemiyorum, bugün daha üzgünüm daha sıkkınım...

Konunun tamamını okuyamadım.Anladıgım kadarıyla 7 yıldır böyle davranıyor erkek arkadaşın.Çok uzun bir süre çok uzun süre yaşanmışlıklar bir kalemde silinmez tabiki ama erkek arkadaşınızın karakteri böyleyse yani sinirliyse pek değişmez sanırım.Siz de sinirliymişsiniz.Bir süre alttan almayı deneyin.Ne derse evet değil de daha ılıman bir tavır takının.Sakin birine de şiddette bulunmaz umarım.Tedavi konusunda kabul ederse bir denesin tedavi olmayı.Ya da ikiniz gidin öfke kontrolü eğitimlerine.
Eğer hiç biri olmazsa üzgünüm arkadaşım.Böyle birinin evlendiginde seni dövmeyeceğinin garantisi yok.

canım 7 yıldır değil ama bişeyi değiştirmiyor bu.. Dediğim gibi bi anda oluyo herşey bi anda parlıyoruz ben ona küfür etmiyorum dokunmuyorum. Ama o kulağımı büktü deliriyorum ya hatırladıkça canımı acıtmadı ama aferk etmezzzz. Silip atamıyorum ama şimdi uzağım onunla olmak istemiyorum. O kadar içim sıkılıyor ki gerçekten çok bunalmış durumdayım yA

Her sinirlendiğinde küfür etmiyo ama oluyomu oluyo işte zaman aralığı önemli değil ortada böyle bişeyin olması sorun :(

7 seneden kaynaklanan mı desem ama laçkalaşmış aranızdakı mesafe. Yahu en illet oldugum sey saygısızlıktır. Küfür ne oluyor kulagı bükme nedir ? Ben su ana kadar bırlıkte oldugum 4 senelık bır adamdan bıle bır lan bıle duymadım ben de demem. Ona o tavızı vermıceksın. Saygı cok önemlidir. Onu düzeltmedıgınız sürece hıcbır sey yoluna girmez.

moralim çok bozuk sinirlerim iyice yıprandı ağlıyorum. EN son yazdıklarımdan sonra sanki durum değişmiş o haklıymış gibi iteliyo beni, işte bas git diyo bilmem ne diyo haklıymış gibi olabilir mi böyle bişe yazıklar olsun ya az önce uyanıp yazdıklarını okudum ağlıyorum çok üzgündü yanımdan ayrılmıyodu yan yana olalım aşarızz diodu nolduysa heralde tersliğime dayanamadı,okadar üzgünümki şu anda krgınım

Neyine askin sevginin bitmediginden guzeliginden bahsediyorsun adam senin kulagini bukerek bilmem ne yaparak asagiliyor sen iliskini nasil tanimliyorsun

Aldatilsan o ayri hem siddet gosterip hemde seviyor olmasi ilginc drgilmi ?

Neyine askin sevginin bitmediginden guzeliginden bahsediyorsun adam senin kulagini bukerek bilmem ne yaparak asagiliyor sen iliskini nasil tanimliyorsun

Aldatilsan o ayri hem siddet gosterip hemde seviyor olmasi ilginc drgilmi ?

nasıl tanımlıyorsun derken olduğu gibi tanımlıyorum iyisiyle ve kötüsüyle?? YAnlış bişe yok bunda yaşadığımı anlatıyorum.
Aynı şeyi bende sorguluyorum evet

Back
X