• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Donut tarıfı bılen var mı???? Cok canım cektı cokk...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nlcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nlcn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
704
1
116
Hatay
Kızlar gece gece nerden aklıma geldı bılmıyorum ama canım delı gıbı donut ıstıyor.. Benım yarına kadar tarıfını bulup yapmam lazım.. Bılen var mı?? Yardımmm :125:

$donuts-national-donut-day-krispy-kreme-47125574244_xlarge.webpyaa bılen yok mu sunun tarıfını yaa.... ne guzel gorunuolar yaa :43::43:

bebem naptın sen yaaa :14:

ne guzel gorunuolar dımıı... offf hepsınııı yerdımmm yemın ederım.... tatlım cok tarıf baktım ama bırı dıgerını tutmuo gecen tv de yayınlandı onun tarıfnı aldım ama ondada yag kullanılmıoo kararsız kaldımmm

sanki yagda kızartınca cok agır olur gibime gelio benımde :44:

zamanında annemle yaptık, çünkü favori donutçımız kapatmıştı:5: hangi tarifi denediysek güzel olmadı.

ay yokmu bunun ortası napçez biz yaaa off hep senın yuzunden bnmde cnm cektı bole ıssırcan azın dolu dolu oooooooooooooooofffffffffffffffffffff:53::53: :84:

ben tv den aldıgım tarıfı yazayım..
3 su bardagı un ( bıraz arttırılabılır hamurunuza göre)
2 yumurta
1 paket maya
yarım cay bardagı toz seker
1 cay bardagı ılık süt
1 cay bardagı ılık su
ılık derken ccok cok az ısıtılacak

uzerı ıcın:
cıkolata sosu
seker ve tarcın karısımı
cılek sosu (recel bıle olabılır)

hamur yogurulduktan sonra 1 saat dınlendırılıo. sonra işte sekıl verılıo.. sekıl verdıkten sonrada bıraz daha dınlendırıoruz.
sonra kızgın yagda kızartıyoruz..

sonraa hapur hupurrrrrrr yıyoruzzzzzzzzzzzzzz

bak ıste bu tarıfte tereyagı yokkkkk... ama olsa hanı tadı gelseee fena olmaz dımı :56::56:

ay yokmu bunun ortası napçez biz yaaa off hep senın yuzunden bnmde cnm cektı bole ıssırcan azın dolu dolu oooooooooooooooofffffffffffffffffffff:53::53: :84:

canım buyuk sehırde yasıosunn vardır oralarddaa... ama burdaaaaaaaa yokkkkkkkkk :84:

varda kim gidicek :( ya nutella olurmu acaba evde cıkolata olarak sadece nutellam var onu eritsem nasıl olurki :26:

hangi maya peki yaş maya mı ne mayası hemen sole cabuk cabuk cabuk

varda kim gidicek :( ya nutella olurmu acaba evde cıkolata olarak sadece nutellam var onu eritsem nasıl olurki :26:
canım sen donut'u yap uzerıne cek bıcakla sur yee o bıle olurrrrrrrrrrr.... bıde tarcın seker karısımına batır oda lezzetlı oluooo...

Back
X