Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar aranızda doping adsl kullanan yada doping adslin işini yapan biri varmı acil gerekli....konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum ama en uygun burası geldi..iş için bilgi almak istiyordum.
Ben teknık olarak bırseyler soracaksınız sandım fakat fıkrımı söyleyeyım sıze dopıng adsl'ın fazla bır kullanıcı kutlesı yok henuz tam anlamıyla 4/4 destek werıyorlar denebılecek konumda degıller bıldıgım kadarıyla o yuzden odemenız yapılırmı ne derece yapılır bı fıkrım yok :)
Ben teknık olarak bırseyler soracaksınız sandım fakat fıkrımı söyleyeyım sıze dopıng adsl'ın fazla bır kullanıcı kutlesı yok henuz tam anlamıyla 4/4 destek werıyorlar denebılecek konumda degıller bıldıgım kadarıyla o yuzden odemenız yapılırmı ne derece yapılır bı fıkrım yok :)
Eğer yukarıda bahsettiğiniz adsl satışıyla ilgileniyorsanız gzdergul@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.mailinizi cevaplayabilirim.sanırım bu konuda size yardımcı olabililirim:) sevgiler