Doppler akım kaybı

nazik1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
26
5
1
25
24. Haftamızda başladı akım bozukluğu kendini kanama ve suyum gelmesiyle belli etti anne karnında tutmak istedim fakat 28.haftada ters akım olmuştu doğurmak zorunda kaldım 54. Gün yeni doğanda kaldı bebeğim hayatını kaybetti.. bu durum tekrarlar mı tekrardan bir hamilelik geçirmeye korkuyorum bu durumu yaşayan varmı aranızda yardımcı olur musunuz

Ben de çok merak ediyorum sonraki hamilelikte bu durum tekrarlıyor mu? Başınız sağ olsun şefaatçiniz olacak meleğiniz

24. Haftamızda başladı akım bozukluğu kendini kanama ve suyum gelmesiyle belli etti anne karnında tutmak istedim fakat 28.haftada ters akım olmuştu doğurmak zorunda kaldım 54. Gün yeni doğanda kaldı bebeğim hayatını kaybetti.. bu durum tekrarlar mı tekrardan bir hamilelik geçirmeye korkuyorum bu durumu yaşayan varmı aranızda yardımcı olur musunuz
Başınız sağolsun bende 6 ay önce 26 ama 22 haftayla uyumlu doğum yaptım kaybettim bebeğimi . Bu durumda olup yeniden anne olan çok var ben çok araştırdım . İnşAllah bizde yeniden anne olabiliriz 🤲

Back
X