Dora'dan Sevgilerle

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
izmirli teyzelerim ve arkidişlerim sizde bizim gibi özlemedinizmi bizi hadi buluşalım vee güzel bir gün geçirelim yer zaman ayarlarız yahuuu paşalar ve sultanımızla basbaşa verir düşünürüz :roflol:

Son düzenleme:
ayyyyhhh tatlım ben hazırım zaten bekliyoooommmmmmmmmmmmmmmmmm

bende hazırımda işte şu vasıta olayını çözemiyom benim kociş seninki kadar ince değilki getirsin götürsün :roflol:

ben manisa salihli deyim ama annem izmirde olduğundan izmre sık gelip gidiyorum,zaten izmirden salihliye gelin gittim..fırsat olursa ben de buluşmak isterim:))

valla kararlaştırınn kıslaarrrr biz dünden razıyızzz yaseminn bana gelin diyoo arzu bana gelin diyoo du bakalımm i paşalar sultanlarıyla başbaşa verip konuşsunlar daaa yazışırız gene :))

dora paşadan haber varrr !!!!

zeynep sultanımızz bu sefer bana gelin diyor ee davete icabet etmek gerekk hadi annelerr biz anlaştık sizde güne karar verindee buluşalım artıkk özledik birbirimizi yahuu kaydirigubbakcemile5

haftaiçi bir gün olursa bana uyar kızlar... hafta sonu ank.dan ablamlar geliyor...

valla yaseminn istediğiniz gün gelin dedii yeterki bi iki gün önceden haber verindiyo çarsamba yada persembe nasıl olurr uyar mı

ben de gelsem çocukları arabalarına koyup 3 günde falan gelebilrmiyim acabaaaaa,
hem yürüyüş olur,spor olur demi ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
çok isterdim....

ben de gelsem çocukları arabalarına koyup 3 günde falan gelebilrmiyim acabaaaaa,
hem yürüyüş olur,spor olur demi ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
çok isterdim....

all kızlarını çık gell tatlımm ama öle hemen geri dönmek yokk kalcen birazzz ....olumunekankayizsmile

yaw uyuz oluyom size toplaşıyonuz hep beraber bide insanı çatlatırcasına fotolarınızı koyuyorsunuz.... ben ne istanbul'dakilere ne izmir'dekilere gelebiliyorum... duygularımla oynamayın yaaaaaaaaaaaaa.

Back
X