Dördüncü ay atağı

Elfbysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
374
87
28
24
Dört aylık bir bebeğim var doğrusu dört gün sonra tam dört aylık oluyor yaklaşık 3:30 aydan itibaren huzursuzlukları başladı Ağlamaları başladı emiyor emek emerken ağlıyor memeden ayrıldıktan sonra çok huzursuz işte yatınca ağlıyor hep böyle mızmız bu ara hiç böyle değildi acaba atak haftasından dolayı mı yoksa doymuyor mu onu anlayamıyorum doymazsa altını ıslatmaz diye umuyorum problemi anlayamıyorum uykuya çok direniyor uyumak istiyor ama deli gibi ağlıyor banyo yaptırıyorum yıkanıyor rahatlıyor banyo yaptıktan sonra çok iyi geliyor gece uykusunda bir problem yok emerek uyuyor yani uyu sürekli uyanmıyor üç kere uyanıyor ona da alıştım artık sıkıntı yok en azından direkt de alabiliyor uykuya ağlamadan ama gündüz ve akşam uykuya gece uykusuna dalacağı zaman bir şey oluyor dalmak istemiyor uyumak istemiyor gibi ama uyumak da istiyor gibi yani uyurken zor dalıyor artık böyle değildi yani atak haftasıysa ya da siz de aynı şeyi yaşadıysanız bana yardımcı olursanız sevinirim

çok mu yorgun oluyor acaba uykuya gecirmeye calistiğinizda? veya diş sancısı mı var? belirtileri var mı?

ben atak matak yasamadım valla oğlum 7 aylık oldu. ama evet dönem dönem huysuz olduğu zamanlar var. altındaki sorunu bulmaya calisiyoruz bizimki de normalde kesintisiz uyurken 5.5 aylıktan beri gece sürekli emmek istiyor. sürekli meme arıyor. diş sancısı büyük ihtimalle, doktorlar da öyle söylüyor. hayırlısı artık bebişler ne yaparsa onlara uyup devam ediyoruz

Benimki beni gece değil gündüz zorluyor olabilir dişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…