- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
Dorduzlere hamile olanlar nasıl gidiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dördemi çıktı senin bebişler ??Dorduzlere hamile olanlar nasıl gidiyo
Valla öyle oldu cnmDördemi çıktı senin bebişler ??
Bir ay klomen kullandım 3 tane yumurta vardı evt 3 tane bekliyorduk bugün süpriz 4.cu kese ve dört kalp gördük soktayimAaaaa nasıl oldu ya 3 tü enson 3.kalp atışını bekliyodunuz nasıl oldu doğalmıydı tedavimi senin
Ayy canım ya ne desem bilemedim bende şok oldum şimdi herşeyde vardır bi hayır senin için en hayırlısı ne ise o olsun ozaman merakla takipçinim :)Bir ay klomen kullandım 3 tane yumurta vardı evt 3 tane bekliyorduk bugün süpriz 4.cu kese ve dört kalp gördük soktayim
Saol cnm inşallah herşey yolunda giderAyy canım ya ne desem bilemedim bende şok oldum şimdi herşeyde vardır bi hayır senin için en hayırlısı ne ise o olsun ozaman merakla takipçinim :)
Saol cnm inşallahAllah saglikla dort evladini da kucagina almayi nasip etsin bu mubarek gunlerde hayirli haberlerini aldin en guzel sekilde de evini neseli sesleri doldursun
Saol cnm inşallah soRun olmaz da kucağıma da hayırlı hayırlı alirimAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bıdık bıdık dört tane minnoş gelecek evinize hayırlı olsun
Tskkr ederim aynen bnde soktayimAllah ım sağlıkla bir avazda doğurmanızı nasip eylesin inşallah
dördüzlerinizi![]()
Bir ay klomen kullandım 3 tane yumurta vardı evt 3 tane bekliyorduk bugün süpriz 4.cu kese ve dört kalp gördük soktayim
Valla cnm gecen hafta 3 kese var ama iki sinin kalbi atıyo üçüncü kese gideilir dedi bnde biraz rahatlamistim bu hafta gittik 4 kese 4 bebek var dedi hepsinin kalbi atıyo dedi ama en son ki bebegin kesesi çok küçük belki o gidebilir ddi ama bilmiyorm hepsinde bebek var dedi ama bnm 3tane yumurtam vardı sonradan 1 yumurta daha büyüyüp çatladı mi ki die düşünüyorum ama işte Allah böyle uygun görmüşcanım Allah hayırla kurtarsın maşallahşimdi dr a gittiğinizde 3 kese mi vardı, ne kadar zaman sonra 4. keseyi gördünüz valla merak ettim nasıl oldu
![]()
Valla cnm gecen hafta 3 kese var ama iki sinin kalbi atıyo üçüncü kese gideilir dedi bnde biraz rahatlamistim bu hafta gittik 4 kese 4 bebek var dedi hepsinin kalbi atıyo dedi ama en son ki bebegin kesesi çok küçük belki o gidebilir ddi ama bilmiyorm hepsinde bebek var dedi ama bnm 3tane yumurtam vardı sonradan 1 yumurta daha büyüyüp çatladı mi ki die düşünüyorum ama işte Allah böyle uygun görmüş
Saol cnm inşallah hersey iyi giderçok değişik geldi Rabbimin hikmeti maşallah, sorunsuz sıkıntısız kucağına al inşallah![]()
Bir yumurtan bölünmüş demek ki :) Allah kolaylik versin canim.Valla cnm gecen hafta 3 kese var ama iki sinin kalbi atıyo üçüncü kese gideilir dedi bnde biraz rahatlamistim bu hafta gittik 4 kese 4 bebek var dedi hepsinin kalbi atıyo dedi ama en son ki bebegin kesesi çok küçük belki o gidebilir ddi ama bilmiyorm hepsinde bebek var dedi ama bnm 3tane yumurtam vardı sonradan 1 yumurta daha büyüyüp çatladı mi ki die düşünüyorum ama işte Allah böyle uygun görmüş
Sanırım öyle olmuş cnmBir yumurtan bölünmüş demek ki :) Allah kolaylik versin canim.