Dördüz hamile olanlar ???

:oha: hey maşallah allah nazarlardan korusun :nazar: 4 dünüde sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin ALLAHIM canım klomenle kaLmışsın günde kaç sefer içtin bide çatlama iğnesi yaptırdınmı
Günde iki tane içtim evt cnm adetin 13.günü çatlama iğnesi yaptırdım ve 3 yumurtam vardı

Fatma nasıl gidiyor dördüzlerle hamilelik bi sıkıntın varmı kaçıncı hafta oldun,ayrıntılı usg nezaman?
10 haftalık olduk cnm zor geçiyo kanamalarım oluyo ama bebekler çok iyi 12 haftalikken ayrıntılı bakacaklar ve 2 tanesini almak istiyolar riski çok die bilmiyorum şuan iyi gidiyo bulantılari ve kasik ağrısını saymazsak

Anladım canım üç bile çok zormuş heleki son haftalarda dört dahada zor olacak illaki ama bu öyle bir duyguki inançlar, çocuk özlemi,biryandan zorluklar,belki maddi sıkıntılar içinden nasıl geçiyosa öyle yap Allah kararını hayırlı eylesin

Merhaba
Benim de klomenle 6 yumurtam oluştu. Ama doktor catlatma ignesi vurmadi, asilamayi iptal etti ve iliskiye girmeyin dedi.
Sizin 3 yumurtayla 4 bebek maşallah. Merak ettim nasilsiniz nasil gidiyor :)

10 haftalık olduk cnm zor geçiyo kanamalarım oluyo ama bebekler çok iyi 12 haftalikken ayrıntılı bakacaklar ve 2 tanesini almak istiyolar riski çok die bilmiyorum şuan iyi gidiyo bulantılari ve kasik ağrısını saymazsak
Naptiniz acaba rabbim yardimciniz olsun

gsLi fatma merak icindeyim bebelerin iyimi? Birinde rop vardi? Ikizlerimden birinde vardi 3.evre. ameliyt olduk iyiyiz sukur. 5 aylik olduk biz siz ne durumdasnz

Back
X