- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Maaşallah canım. Allah uzun ömürler versin. Bir an önce evine geçersiniz insallah. Tek mi bakacaksinBeni merak eden arkadaşlar dördüzlerim doğdu 24 haftalık Doğum yaptım suan 33 haftalık olduk hepsi yasıyor cok şükür hastanedeler ama durumları çok iyi
Rabbim bebeklerinize hayırlı sağlık li omurler versin..bizlere de nasip etsin.Sagliklari iyiymis sukur. Bende ikizlerimi 30. Haftada dogum yaptim bugun 22 gundur kuvez yolu bekliyorum. Allah hepimize bebislerimizi bagislasin ins.
Preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi teshisi ile acil sezeryana alindim. 30+2de biri 1200 biri 1600 dogdular. Ciger gelistiriciler sayesinde solunum skntmiz hic olmadi sukur. Kilolari dusuk oldugundan og dedikleri hortumla besleniyorlardi. 1700gr i gecince biberona gectiler birine. Digeri daha 1450gr. Ben haftada 3 gun gorebiliyorm. Kucagma hic almadm enfeksiyn riski malum. Sut sagip goturuyoruz hergn. Bende saglikciyim istesem her an gorebilirim ama kiyamiyorum biseyler bulastirmiim diye. Siz niye erken doguracaksiniz?Rabbim bebeklerinize hayırlı sağlık li omurler versin..bizlere de nasip etsin.
Neden 30.haftada dogum yaptınız acaba?benim de erken doğum olacak da kac kg doğdular ve kuvezde nasıl bir süreç bekliyor bizi?nasıl besleniyor ve siz görebiliyor musunuz?
Sizin ne gibi sıkintiniz varÇok soru sordum kusura bakmayın ama çok stresli yim.cevaplarsaniz memnun olurum.rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
Insallah biraz daha beklersiniz ki hemen bile alinsa sorun olmaz allahin izni ile. Guzel dusunelim guzel olsun. Allah meleklerimizi korusin.Ya cevapdaki alıntılar için kusura bakmayın
Telden yazıyorum fark edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?