Dördüzlerim doğdu ❤️

maşallah arkadaşım Allah hayırlısıyla yuvanıza götürmeyi de nasip etsinçok çok sevindim imrendim
 
Maşallah bebişlere,sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah,çok sevindim hep mutluluklarını görün inşallah
 
Beni merak eden arkadaşlar dördüzlerim doğdu 24 haftalık Doğum yaptım suan 33 haftalık olduk hepsi yasıyor cok şükür hastanedeler ama durumları çok iyi
Maaşallah canım. Allah uzun ömürler versin. Bir an önce evine geçersiniz insallah. Tek mi bakacaksin
 
Sagliklari iyiymis sukur. Bende ikizlerimi 30. Haftada dogum yaptim bugun 22 gundur kuvez yolu bekliyorum. Allah hepimize bebislerimizi bagislasin ins.
Rabbim bebeklerinize hayırlı sağlık li omurler versin..bizlere de nasip etsin.

Neden 30.haftada dogum yaptınız acaba?benim de erken doğum olacak da kac kg doğdular ve kuvezde nasıl bir süreç bekliyor bizi?nasıl besleniyor ve siz görebiliyor musunuz?
 
Çok soru sordum kusura bakmayın ama çok stresli yim.cevaplarsaniz memnun olurum.rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
 
Preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi teshisi ile acil sezeryana alindim. 30+2de biri 1200 biri 1600 dogdular. Ciger gelistiriciler sayesinde solunum skntmiz hic olmadi sukur. Kilolari dusuk oldugundan og dedikleri hortumla besleniyorlardi. 1700gr i gecince biberona gectiler birine. Digeri daha 1450gr. Ben haftada 3 gun gorebiliyorm. Kucagma hic almadm enfeksiyn riski malum. Sut sagip goturuyoruz hergn. Bende saglikciyim istesem her an gorebilirim ama kiyamiyorum biseyler bulastirmiim diye. Siz niye erken doguracaksiniz?
 
Teşekkürler cevap için..
Doppler akım kaybı var bir bebegimde.en son muayenede Dr um şaşırdı ve düzelme var dedi ama yine de 33 u en fazla görürüz dedi tabi bebek verici durumuna gecmezse
İnşaallah geçmez biraz daha kilo.alirlar.
Siz de inş en kısa zamanda kucağına za alirsiniz
Konu Takip İptal
< Önceki12

  1. Bugün 08:26
    Konu Sahibi : gsLi fatma

  2. BunyaminemYeni ÜyeÜye
    Çok soru sordum kusura bakmayın ama çok stresli yim.cevaplarsaniz memnun olurum.rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..

    Bugün 08:26K.İ.B.Favorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla


    1 dakika önce
    Konu Sahibi : gsLi fatma

  3. oglak85oğlum abi oluyorÜye
    Yeni

    Rabbim bebeklerinize hayırlı sağlık li omurler versin..bizlere de nasip etsin.

    Neden 30.haftada dogum yaptınız acaba?benim de erken doğum olacak da kac kg doğdular ve kuvezde nasıl bir süreç bekliyor bizi?nasıl besleniyor ve siz görebiliyor musunuz?
    Preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi teshisi ile acil sezeryana alindim. 30+2de biri 1200 biri 1600 dogdular. Ciger gelistiriciler sayesinde solunum skntmiz hic olmadi sukur. Kilolari dusuk oldugundan og dedikleri hortumla besleniyorlardi. 1700gr i gecince biberona gectiler birine. Digeri daha 1450gr. Ben haftada 3 gun gorebiliyorm. Kucagma hic almadm enfeksiyn riski malum. Sut sagip goturuyoruz hergn. Bende saglikciyim istesem her an gorebilirim ama kiyamiyorum biseyler bulastirmiim diye.Siz niye erken doguracaksiniz?
..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…