- 22 Ocak 2008
- 6.321
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
MaşaAllah ya inanmıyorum dördüzBeni merak eden arkadaşlar dördüzlerim doğdu 24 haftalık Doğum yaptım suan 33 haftalık olduk hepsi yasıyor cok şükür hastanedeler ama durumları çok iyi
Cnm çok küçük doğdular 640 gram 630 gram 740 gram ve 590 gram doğdular bnmde rahim duvarım 20 hastalıkken incelmişti ama bnde serklaj vardı ama işe yaramadı çünkü vücudum da enfeksiyon var Mıs belki cocuklar dogmasaydı karnımda ölceklerdi herşey de bir hayır vardır evt çok erken doğdular çok zorluk çektik hala da cekiyoruz rabbim daha kötüsünden korusun insallah sende bnm gibi erken Doğum yapmazsın çok dinlen hiç ayağa kalkma en azından cocuklar 30 haftalık olsunMaşaAllah ya inanmıyorum dördüzAllah nazarlardan saklasın biraz bilgi verirmisiniz 24 hafta çok erken kaç gram doğdular bende ikiz gebeyim doktor rahim duvarın incelmiş dedi kaç gündür dinleniyorum çok korkuyorum 20+5 günlüğüz
Çok teşekkür ederim rabbim olmayanlara da versinAyy konuyu gorunce derin bi oh cektim şükürler olsun sag salim kavustun bebişlere
Allah hayırlı uzun ömürler versin
Analı babalı buyusunler
Masallah hepsine
Allahım yardımcın olsun inş tez zamanda büyüyüp kilo alsınlar cok zordur yaCnm çok küçük doğdular 640 gram 630 gram 740 gram ve 590 gram doğdular bnmde rahim duvarım 20 hastalıkken incelmişti ama bnde serklaj vardı ama işe yaramadı çünkü vücudum da enfeksiyon var Mıs belki cocuklar dogmasaydı karnımda ölceklerdi herşey de bir hayır vardır evt çok erken doğdular çok zorluk çektik hala da cekiyoruz rabbim daha kötüsünden korusun insallah sende bnm gibi erken Doğum yapmazsın çok dinlen hiç ayağa kalkma en azından cocuklar 30 haftalık olsun
Canim oncelikle hayirli olsun allah bebeklerine ve sana saglik ve hayirli uzun omurler versin.Beni merak eden arkadaşlar dördüzlerim doğdu 24 haftalık Doğum yaptım suan 33 haftalık olduk hepsi yasıyor cok şükür hastanedeler ama durumları çok iyi
3ü çıktı ama biri hala hastanede cnm insallh rabbim sana kucagına almayı nasip ederCanim oncelikle hayirli olsun allah bebeklerine ve sana saglik ve hayirli uzun omurler versin.
Simdi senin yolunun basindayim 12 haftayi bitirmis bir dorduz gebeyim.lutfen arasira yaz malum surekli tedirginlik icinde oluyor insan gebelik basindan beri olan olumsuz yorulardan.
Nasilsin bebeklerin nasillar ciktiniz mi hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?