- 3 Ağustos 2017
- 61
- 70
- 88
- Konu Sahibi pigletiseverim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende artik koyu renge donmeyi dusunuyorum surekli dorelikten biktimbenim saçımı açıcıdan sonra küllü boyadım böyle oldu üstüne cila yaptırınca güzel oldu cila yaptırabilirsiniz ama kalıcı olmuyor pek sanırım bende yeni yaptrdm
Mor şampuan diye birşey var biraz araştırıp onu kullanabilirsiniz saçtaki turunculuk ve doreliği alarak daha soğuk bi ton veriyormerhaba kizlar saclarimi uzun suredir boyuyorum ama hep dorelik oluyor. Ben istiyorum ki dorelik olmasin direkt sari olsun. Kullu renklerede boyadim fakat yesilleniyor. Hangi renge boyamali?
Bende artik koyu renge donmeyi dusunuyorum surekli dorelikten biktimbenim saçımı açıcıdan sonra küllü boyadım böyle oldu üstüne cila yaptırınca güzel oldu cila yaptırabilirsiniz ama kalıcı olmuyor pek sanırım bende yeni yaptrdm
uzun suredir mor sampuan kullaniyorum ama hala boyleMor şampuan diye birşey var biraz araştırıp onu kullanabilirsiniz saçtaki turunculuk ve doreliği alarak daha soğuk bi ton veriyor
Bi dahaki boyanızın içine gümüş rengi boya karıştırmanımerhaba kizlar saclarimi uzun suredir boyuyorum ama hep dorelik oluyor. Ben istiyorum ki dorelik olmasin direkt sari olsun. Kullu renklerede boyadim fakat yesilleniyor. Hangi renge boyamali?
Cok guzel olmus. Cok tesekkur ederim.Bi dahaki boyanızın içine gümüş rengi boya karıştırmanıEki Görüntüle 2031333 Eki Görüntüle 2031334 zı öneririm çok faydası oluyo direk sarı saçın üzerine gride boyuyolar ama ben cesaret edemezdim bugün boyamın iiçine gümüş giri boya karıştırdım bence çok faydası oldu sizde tamamen geçirir
sarı saç boyayla olmaz küllüleşmesini istiyorsanız kesinlikle silver şampuan veya mor şampuan kullanmanız gerek lorealinki iyi zamanla küllü olur doreliklerde kurtulursunuzBende artik koyu renge donmeyi dusunuyorum surekli dorelikten biktim![]()
birde kesinlikle boya tek basıan yaramaz silver sampuan veya mor sampuan alın kullanın dorelıklerden cok rahat kurtulursunuzmerhaba kizlar saclarimi uzun suredir boyuyorum ama hep dorelik oluyor. Ben istiyorum ki dorelik olmasin direkt sari olsun. Kullu renklerede boyadim fakat yesilleniyor. Hangi renge boyamali?
Rica ederim beğenmenize çok sevindimCok guzel olmus. Cok tesekkur ederim.
Saç boyanın içine nohut büyüklüğünde mavi veya yeşil boya katabilirsin canım küllü olan boyalardan da şaşma ..merhaba kizlar saclarimi uzun suredir boyuyorum ama hep dorelik oluyor. Ben istiyorum ki dorelik olmasin direkt sari olsun. Kullu renklerede boyadim fakat yesilleniyor. Hangi renge boyamali?
Merhaba sacinin pigmentleriyle ilgili durum bu ayni sey bendede var evde asla duzeltemezssin kuaforlerin internet sitelerine bak sari renk boyadiklari saclara orada baktin senin istedigin gibi boyamislar o kuaforlere git rengi tutururlarsa kuafore kullandiklari boyalari kaydetmesini iste tekrar ayni tonu yakalamak icin evde boyama olmuyormerhaba kizlar saclarimi uzun suredir boyuyorum ama hep dorelik oluyor. Ben istiyorum ki dorelik olmasin direkt sari olsun. Kullu renklerede boyadim fakat yesilleniyor. Hangi renge boyamali?
Mor şampuan kullanmaniz gerekiyo doreligi alsin diye biraz sertlestirdi benim sacimi ama işe yariyormerhaba kizlar saclarimi uzun suredir boyuyorum ama hep dorelik oluyor. Ben istiyorum ki dorelik olmasin direkt sari olsun. Kullu renklerede boyadim fakat yesilleniyor. Hangi renge boyamali?
A ise yaramadimiBende artik koyu renge donmeyi dusunuyorum surekli dorelikten biktim
uzun suredir mor sampuan kullaniyorum ama hala boyle![]()