Dortlu test sonuclari hakkinda bilgi lutfen!!!

Misrikizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
65
28
3
Arkadaslar ben bebegime 4 lu test yaptirdim sonuc 1\127 cikti riskli grupta amniyosentez yaptir dediler sizce ne yapmaliyim sinirlerim cok bozuk yardim lutfen :))))

4 lü testi özel hastane mi yaptı sana? Normalde devlet ikili ve üçlü yapıyor sadece

İkili ve üçlü testin normalse bu aminosentez ve dörtlü test falan para tuzağı. Bir çok kadın bunun yüzünden kabus dolu günler geçiriyor yazıl bebeklerden sıvı alıyorlar onda bile engelli çıkan bebekler sağlam doğuyor. İnşlh senin bebeğinde sağlıklıdır üzme bence kendini

İkili ve üçlü testin normalse bu aminosentez ve dörtlü test falan para tuzağı. Bir çok kadın bunun yüzünden kabus dolu günler geçiriyor yazıl bebeklerden sıvı alıyorlar onda bile engelli çıkan bebekler sağlam doğuyor. İnşlh senin bebeğinde sağlıklıdır üzme bence kendini
Moralim cok bozuk yarin devlete gitcrm birde ordaki doktorlara daniscam

Bencede sen devlete Bi git. Seni çok iyi anlıyorum . Bebeğin bence sağlıklı ve sen üzülerek Onuda üzme annesi. Özel hastanelere karşı çok ön yargım var. Herşeyi paraya dökmüşler. Sırf kürtaj parası için kalbi Atan bebeğe ölü bile denileni duydum

İkili uclu yaptirmadik dortlude cikiyor diye ayyyy ne bileyim dua edin ne olur

İnşlh Can'ım Allah kızını sana bağışlasın bence çok korkma neye göre riskli zaten kan tahlili Nasıl bunu verebilir . Sıkma canını olumlu düşün

Benim anladığım kadarıyla ki yanlış da olabilirim doğacak olan 127 bebeğin içinde 1 olasılıkla sendromu olabilir demek bu değer yani kesinlikle bebeğimde sendrom var demek değil. Özellikle burun oluşumu ve ense kalınlığına dikkat et onlar normalse için rahat olsun hiiiç sıkma canını. Görümcemin başına gelmiş aynı şey kan testi riskli dese de ultrasondaki ölçümlerde bir problem yokmuş ve sonuç şuan dünya tatlısı çok da akıllı 7 yaşında bir kızı var.

Benim anladığım kadarıyla ki yanlış da olabilirim doğacak olan 127 bebeğin içinde 1 olasılıkla sendromu olabilir demek bu değer yani kesinlikle bebeğimde sendrom var demek değil. Özellikle burun oluşumu ve ense kalınlığına dikkat et onlar normalse için rahat olsun hiiiç sıkma canını. Görümcemin başına gelmiş aynı şey kan testi riskli dese de ultrasondaki ölçümlerde bir problem yokmuş ve sonuç şuan dünya tatlısı çok da akıllı 7 yaşında bir kızı var.
İnsallahhhhh canim insallaaaaah ultrasonda sikinti yoktu amaaa suphe insani olduruyorrr

Arkadaslarr ne olur dua edin yarinnnn sivi alimi yapilacak dua edin bebegim saglikla dunyaya gelsin sonucu temiz ciksin :(

İnşlh sağlıklıdır bebeğin. Korkma Bi dünya kafın var senin gibi sonuç alan. Dün Bi kadını gördüm doktoruma muaneye gelmiş. İkili testi riskli çıkmış. Doktoru ense kalınlığı fazla demiş. Aynı hastanenin farklı doktoru. Benim doktorum muane etti. Ende kalınlığı normal . Burun kemiği var dedi.

İnşlh sağlıklıdır bebeğin. Korkma Bi dünya kafın var senin gibi sonuç alan. Dün Bi kadını gördüm doktoruma muaneye gelmiş. İkili testi riskli çıkmış. Doktoru ense kalınlığı fazla demiş. Aynı hastanenin farklı doktoru. Benim doktorum muane etti. Ende kalınlığı normal . Burun kemiği var dedi.
İnsallah canim insallahhhhhhhhhhh

Pazartesi su fish yontemi ile %80 lik dogruluk olan ongoru gibi birsey o cikacak yarin nihai sonucta on gun icinde belli olacak dun yaptirdim offff yarin iple cekiyorum hayirli haberler alirim insallah
Inşallah hayırlı haberle gelirsin lütfen buraya da yaz Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Back
X