Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralim cok bozuk yarin devlete gitcrm birde ordaki doktorlara daniscamİkili ve üçlü testin normalse bu aminosentez ve dörtlü test falan para tuzağı. Bir çok kadın bunun yüzünden kabus dolu günler geçiriyor yazıl bebeklerden sıvı alıyorlar onda bile engelli çıkan bebekler sağlam doğuyor. İnşlh senin bebeğinde sağlıklıdır üzme bence kendini
İkili uclu yaptirmadik dortlude cikiyor diye ayyyy ne bileyim dua edin ne olurİkili ve üçlü testin normalse bu aminosentez ve dörtlü test falan para tuzağı. Bir çok kadın bunun yüzünden kabus dolu günler geçiriyor yazıl bebeklerden sıvı alıyorlar onda bile engelli çıkan bebekler sağlam doğuyor. İnşlh senin bebeğinde sağlıklıdır üzme bence kendini
İnşlh bişey yoktur. Haftan geçmediyse devlet hastanesinde yaptır tarama testlerini .İkili uclu yaptirmadik dortlude cikiyor diye ayyyy ne bileyim dua edin ne olur
Yarin devlete bakinayim bakalim ozaman ayyyyyy ilk bebegim kizimiz olacak kimsenin evladina kotu bisi olmasin insallahİnşlh bişey yoktur. Haftan geçmediyse devlet hastanesinde yaptır tarama testlerini .
İnsallahhhhh canim insallaaaaah ultrasonda sikinti yoktu amaaa suphe insani olduruyorrrBenim anladığım kadarıyla ki yanlış da olabilirim doğacak olan 127 bebeğin içinde 1 olasılıkla sendromu olabilir demek bu değer yani kesinlikle bebeğimde sendrom var demek değil. Özellikle burun oluşumu ve ense kalınlığına dikkat et onlar normalse için rahat olsun hiiiç sıkma canını. Görümcemin başına gelmiş aynı şey kan testi riskli dese de ultrasondaki ölçümlerde bir problem yokmuş ve sonuç şuan dünya tatlısı çok da akıllı 7 yaşında bir kızı var.
Sen hiç sıkma canını tatlım içini ferah tut bebiş etkilenmesin.İnsallahhhhh canim insallaaaaah ultrasonda sikinti yoktu amaaa suphe insani olduruyorrr
İnsallah canim insallahhhhhhhhhhhİnşlh sağlıklıdır bebeğin. Korkma Bi dünya kafın var senin gibi sonuç alan. Dün Bi kadını gördüm doktoruma muaneye gelmiş. İkili testi riskli çıkmış. Doktoru ense kalınlığı fazla demiş. Aynı hastanenin farklı doktoru. Benim doktorum muane etti. Ende kalınlığı normal . Burun kemiği var dedi.
Canim bizide haberdar et allah yar ve yardımcın olsun inşallahArkadaslar ben bebegime 4 lu test yaptirdim sonuc 1\127 cikti riskli grupta amniyosentez yaptir dediler sizce ne yapmaliyim sinirlerim cok bozuk yardim lutfen :))))
Pazartesi su fish yontemi ile %80 lik dogruluk olan ongoru gibi birsey o cikacak yarin nihai sonucta on gun icinde belli olacak dun yaptirdim offff yarin iple cekiyorum hayirli haberler alirim insallahCanim bizide haberdar et allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Inşallah hayırlı haberle gelirsin lütfen buraya da yaz Rabbim yardımcınız olsun inşallahPazartesi su fish yontemi ile %80 lik dogruluk olan ongoru gibi birsey o cikacak yarin nihai sonucta on gun icinde belli olacak dun yaptirdim offff yarin iple cekiyorum hayirli haberler alirim insallah