Dortlu test sonuclari hakkinda bilgi lutfen!!!

27 yaşım. Yaştan dolayı olduğunu sanmıyorum. İşte sadece istatistiki bilgiler bunlar. Bir kesinlik taşımıyor. Ama gel de yüreğine bunut anlat. Biliyorum kim ne derse desin aklının bir köşesinde acabalar olacak ama inşallah sağlıkla bebeğinle kucaklaştığınızda hepsi geride kalır.

Sagol canim. Benim riskim cok yuksek herkese gore.1 /13... Umarim bende burdaki arkadaş lar gibi guzel haberler alirim. Su 2 gunde ruh sagligi bozuk bi insan olup ciktim.
İnşlh güzel olur senin için herşey sağlıkla alırsın kucağına üzülme

Sagol canim. Benim riskim cok yuksek herkese gore.1 /13... Umarim bende burdaki arkadaş lar gibi guzel haberler alirim. Su 2 gunde ruh sagligi bozuk bi insan olup ciktim.

Bazı şeyleri her insan farklı yoğunlukta yaşar ama o duyguyu içimde hissedip düşüncelerde boğulduğum için az çok anlıyorum seni. Allahtan bedenen ve ruhen sağlıklı bir bebek olmasını, sağlık ve huzurla yaşamanızı dilerim. Dua et. Yüksek riskli pek çok kişi sağlıklı bebeklere kavuştu. Gerçi ben öyle bir psikolojiye girmiştim ki bu şekilde konuşmalara bile kızıyordum içten içe. Benim ne hissettiğimi bilmiyorlar. Konuşması kolay diye düşünüyordum. Ama şimdi sırf tanımasam da birilerinin gönlüne gerahlık olsun diye bu foruma üye oldum.

Evet ebrulianne. Ne soylense aman diyorum beni teselli ediyor birileri iste. Yine de patlayacak gibiyim yazmadan konusmadan duramiyorum. Ultrason um iyi gorunuyordu. Ense ve burun. Onu dusunup rahatlamaya calisiyorum. Deneyimin bana moral oldu. Paylastigin icin tesekkurler.

Benim de ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi. Amniyosentezi düşük riskini göze alamadığım her şekilde doğurmak istediğim için istemedim. Ama ayrıntılı ultrasona girdim.
Hiç unutmam ultrason esnasında zangır zangır titriyordum. Her ne kadar içinden çıkmasa da o tedirginlik ayrıntılı ultrasondan sonra epey rahatlamıştım.

27 yaşım. Yaştan dolayı olduğunu sanmıyorum. İşte sadece istatistiki bilgiler bunlar. Bir kesinlik taşımıyor. Ama gel de yüreğine bunut anlat. Biliyorum kim ne derse desin aklının bir köşesinde acabalar olacak ama inşallah sağlıkla bebeğinle kucaklaştığınızda hepsi geride kalır.
Bende 27 yaşındayım canm inşallah senin gibi güzel haberler alırım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım .allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Back
X