Dost bildiğim de böyle derse...:(

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
kendime itiraf etmekte zorlanıyorum ama çok yalnız bir insanım galiba.hayatımda önem verdiğim 3 insan vardı.ikisini çıkardım ceviz kabuğunu doldurmayan sebepler sebebiyle,ama kırılmıştım.geriye kaldı 1...o da bugün yalnızlığımı yüzüme vurdu.konuşmamıştık bikaç gündür,aradım müzikli bir ortamda sesimi duymadı.sonra geri döndü,ben de oooh hayat sana güzel valla dedim.bana dediği laf 'senin etrafında insan mı var kızım!tabi hayat bana güzel olacak'
doğru yok.kütüphaneye gidiyorum yalnız mola veriyorum,yalnız yemek yiyorum,yalnız çalışıyorum.uzuuun zamandır hiç arkadaşlarımla bişey yapmadım.işin garibi ben liseden sonra hayatıma kimseyi alamadım arkadaş niyetine.bahsettiğim arkadaşlarım lisedendi.
yeni insanlar tanımak yeni dünyalar keşfetmek demek.ben şu hayatta 2 adım ileri gidememiş hissediyorum kendimi.sevgili olayına hiç girmeyelim zaten,ondan hiç tık yok.
arkadaşımın söylediği laf zoruma gitti valla.şimdi kurslara yazılmak istiyorum ama insan ilişkilerinde başarılı olmadığım aklıma geliyor.rahat hissedemiyorum.ne yapıcağımı şaşırdım.ama anladım ki yalnızlık çok zor:'(

O kızla arkadaşlığını kesmelisins kötü niyetli bi söz söylediği.
Kurslara yazıl insanların sohbetlerine dahil ol daha güzel arkadaşlıklar kuracaksin mutlaka

onu da çıkarırsam hayatımdan kimse kalmıcak.iyi niyetlidir de aslında haklı ama kırıldım ona da.bi yerden başlamam gerektiğini hatırlattı

Her insan tektir aslinda. İnsanin kendisinden başka kimsesi yok ailesi bile. Çünkü iyi şeyler yaptığın zaman onların kizisin evlilik dışı hamile kal bakalım bi daha sana eskisi gibi bakıyorlar mi. O yüzden insan kendiyle eğlenmeyi bilmeli. Herkes gider sen kalirsin

Valla boşu boşuna 3 kuruş etmeyecek insanlari kafama takacagima yanliz gezerim, tozarim, yerim cok daha iyi...
Insanlari takmamayi ogrenirsen onlar senin peşinde kosarlar, emin ol

kesinlikle katılıyorum.ama hayat bu aile dışından birilerinin de seni sevdiğini,önemsediğini hissetmek istiyosun.çok konuşmayı sevmem,ama çevrede de kimse olmayınca konuşmayı bile unuttuğumu hissediyorum.yalnızlığı seviyorum diyordum ama şu sıralar öyle hissetmiyorum

Valla etrafında sahte kalabalık olcağına kaliteli bi yalnızlığın olsun benimde birsürü arkadaşım var ama kimseyle görüşmek istemiyorum belki hata yapıyorum ama herkes hava yapma peşinde samimi gelmiyo gelenler 5parmağı geçmez ama vaktimde yok zaten trmizlik çocuk derken pek vakit bulamıyorum ben kendi gibi olan hava atmayan her an görüşebilcek bi dost bi komşum olsun isterdim kıskanmayan ama yok.insan insanın muhabbetine muhtaç ama olmuyo malesef.aman tek mutluyum ayda 2 görüştüğüm arkadaşlarım yetiyo bana

Tabi hep yalniz hep yalnız olmaz insan muhabbet edeceği kişiler ister yaninda ama bunu iyi seçmek gerek mesela gerçek dost size öyle birşey söylemez o yüzden onunla görüşmeyi azaltin derim insan yalnızlığa da alismali yalnızlığı sevmeli zaten zamanı gelince insanlar hayatınıza girecek çıkacak çevreniz sürekli değişecek

bir ton arkadaşın olunca ne oluyor boşver öylede iyi değil
siz yapı olarak içinize kapanıksınız sanırım
kütüphaneyi dert etmeyin inanın ki öyle yerlerde yalnız olmak daha verimli ders çalışmayı sağlıyor ben 2 sinide denemiştim
yaş kaç

Dost yok cnmmm.git o arkadasinin gorustugu kisilerle bir konus.arkadasin hakkinda binlerce sey soylerler.boyle seyler duymaktansa yalnizlik daha iyi.
Gercekten dusunuyorumda dost yok dunyada.bak ben su sozu cok seviyorum.
INSANLARI TANIYACAK KADAR,SAMIMI OLMA.

Sosyal aktivitelere katilabilirsin mesela.. Bu zamanda dost bulmak zaten zor etrafta insan gibi insan yokken daha da zor..

Simdiki arkadasin gibi olacaksa, Arkadaslarin hic olmasin daha iyi..
Soylenmeyecek söz soylemis , cok kirici bir arkadasin varmis, O bana senin etrafinda insanmi var deseydi , evet dogru etrafimda insan yok tipki senin gibi derdim.

onu da çıkarırsam hayatımdan kimse kalmıcak.iyi niyetlidir de aslında haklı ama kırıldım ona da.bi yerden başlamam gerektiğini hatırlattı
Iyi niyetli mi? Iyi niyetlilik senin yaptigina denilir onun degil. Söylediklerine ragmen onu koruyosun. Nerde ne konusulacagini bilmiyene patavatsiz denilir. Bosver varsin o da ciksin hayatindan. Hayatinda olup böyle sacma sapan seyleri yüzüne vuracaksa olmaz olsun böyle arkadas..

yaş kaç ? çalışıyorsan iş yeri ortamından arkadaşlar edinebilirsin mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…