- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi Latinachica
-
Hayatınızdan diğer iki arkadaşınızı da çıkarmışsınız...
Fındık kabuğunu doldurmayan sebep diyorsunuz ama sizi kırdılarsa ve telafi etmedilerse iyi olmuş.
Bu devirde yalnızlıktan sıkılana tavsiyede bulunup onu kalabalıklar arasına sokmayı doğru bulmuyorum.
Çünkü geçimsizliğinden değil de naifliğinden yalnız olan bir insan için zor bir şey bu...
Ya bel altı konuşma ve esprilerden hoşlanıyor olacaksınız ya yediğini içtiğini -daha tabağına dokunmadan- paylaşan tiplerden ya da popüler olmak için olmadığı bir şeye dönüşenlerden...
Artık arkadaşlık etmek zor, yaptığınız iyiliklerin karşılığı verilmeyecek çoğunlukla verilse de sizin içinize sinmeyecek vs.
O nedenle zamanınızı başkalarından ziyade kendi karakterinize yatırım için kullanmaya devam.
Tabii gözlem yapmaya da...
Kalbi güzel insanlar az da olsa var...
insanlarla anlaşamaya çalışmak yoruyor demişsin ya kesinlikle ben de yoruluyorum sanırım.yalnızlık gerçkten çok rahat ama rahat batar ya bazen dayanılmaz oluyor:)ankaradayım evet.burda yaşamasam ölürüm gercekten.Allahtam yaşadığm yeri çok seviyorum.o yüzeysel ilişkilerden biraz olsun lazım.benim yalnızlığmın sebebi çoğunlukla bu.ya hep ya hiç.takılmalık arkadaş edinemiyorum.ama o da lazımmış bunu anladım5,5 senelik çok güzel bir arkadaşlığım incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten bitmişti benim de bundan 4 sene önce. o zamandan beri gerçekten güvendiğim, her şeyimi paylaştığım, sürekli yanımda olacak kimseyi hayatıma sokmadım, belki de sokamadım. zaman zaman insan ihtiyaç duyuyor gerçekten bir kız arkadaşa ama, zor gerçekten. bence kendine yetiyor olman gayet güzel bir şey bu açıdan bakınca.
ben de yalnız yemek yiyorum, yalnız alışverişe çıkıyorum, yalnız başıma gidip bir yerlerde oturup içiyorum, yalnız başıma ders çalışıyorum, yürüyorum, sinemaya gidiyorum, bisiklete biniyorum mesela. insanlarla anlaşmaya çalışmak yoruyor beni açıkçası, biraz da onun etkisi var :/ ankara'dasın sanırım sen de, burda kadın halinle tek başına takılmak biraz zor oluyor evet ama, madem durum bu, keyfini çıkarmaya bak derim :))
ama şu kurslara yazılma fikri çok güzel, yeni insanlarla tanışmak, yüzeysel de olsa ilişki kurmak illaki iyi gelecektir. benim de ne zamandır aklımda olup yapamadığım şey.(
kendime itiraf etmekte zorlanıyorum ama çok yalnız bir insanım galiba.hayatımda önem verdiğim 3 insan vardı.ikisini çıkardım ceviz kabuğunu doldurmayan sebepler sebebiyle,ama kırılmıştım.geriye kaldı 1...o da bugün yalnızlığımı yüzüme vurdu.konuşmamıştık bikaç gündür,aradım müzikli bir ortamda sesimi duymadı.sonra geri döndü,ben de oooh hayat sana güzel valla dedim.bana dediği laf 'senin etrafında insan mı var kızım!tabi hayat bana güzel olacak'
doğru yok.kütüphaneye gidiyorum yalnız mola veriyorum,yalnız yemek yiyorum,yalnız çalışıyorum.uzuuun zamandır hiç arkadaşlarımla bişey yapmadım.işin garibi ben liseden sonra hayatıma kimseyi alamadım arkadaş niyetine.bahsettiğim arkadaşlarım lisedendi.
yeni insanlar tanımak yeni dünyalar keşfetmek demek.ben şu hayatta 2 adım ileri gidememiş hissediyorum kendimi.sevgili olayına hiç girmeyelim zaten,ondan hiç tık yok.
arkadaşımın söylediği laf zoruma gitti valla.şimdi kurslara yazılmak istiyorum ama insan ilişkilerinde başarılı olmadığım aklıma geliyor.rahat hissedemiyorum.ne yapıcağımı şaşırdım.ama anladım ki yalnızlık çok zor:'(
slm arkadaşım, ben de ankarada yaşıyorum, ve çevremde dost diyebileceğim birkaç arkadaşım var ama genelde yalnız da takılıyorum senin gibi yalnız alışveriş yemek kahve vs. yalnız nerede içiyorsun? öyle bir yer ben de arıyorum yalnız gidip düşünüp biryandan rahatça içebileceğim bir yer de ondan sordum5,5 senelik çok güzel bir arkadaşlığım incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten bitmişti benim de bundan 4 sene önce. o zamandan beri gerçekten güvendiğim, her şeyimi paylaştığım, sürekli yanımda olacak kimseyi hayatıma sokmadım, belki de sokamadım. zaman zaman insan ihtiyaç duyuyor gerçekten bir kız arkadaşa ama, zor gerçekten. bence kendine yetiyor olman gayet güzel bir şey bu açıdan bakınca.
ben de yalnız yemek yiyorum, yalnız alışverişe çıkıyorum, yalnız başıma gidip bir yerlerde oturup içiyorum, yalnız başıma ders çalışıyorum, yürüyorum, sinemaya gidiyorum, bisiklete biniyorum mesela. insanlarla anlaşmaya çalışmak yoruyor beni açıkçası, biraz da onun etkisi var :/ ankara'dasın sanırım sen de, burda kadın halinle tek başına takılmak biraz zor oluyor evet ama, madem durum bu, keyfini çıkarmaya bak derim :))
ama şu kurslara yazılma fikri çok güzel, yeni insanlarla tanışmak, yüzeysel de olsa ilişki kurmak illaki iyi gelecektir. benim de ne zamandır aklımda olup yapamadığım şey.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?