- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi kocasininpiremsesi
-
Yedigimiz ayri olmadi ben evlenene kadar mumkun degil kafama takmamam. Ben ona ceyiz alisverisi yaptigimda donuma kadar gostermistim. Bir de onun yaptigina bakya bosversene kafana taktıgın seye bak , yalancı bır ınsan ıcın hamıle halınle uzuluyorsun
7 senelik bir dostluk vardi aramizda. Ben sözümde nisanimda dugunumde bi an olsun ayirmadim yanimdan onu. O ise sevgilisinden ayrilmis bundan haberim yok. Baska birini bulmus onunla nisanlanmis bundan bile haberim olmadi baska birinden duydum. Ki o nisanlandigi sirada hep telefinda konuşuyorduk bana hicbisey soylemedi hatta sevgilisinden ayrildigini bile söylemedi. Hersey cok guzel gidiyor sevgilim beni cok seviyor falan diyerek yalanlar soyledi. Nisanlandiktan 2 ay sonra duydum nisanlandigini onu da baskasindan duydum. 1 hafta sonra dugunu var onu da baskasindan duydum mesajlasiyoruz su an bana hala soylemedi ve soylemeyecegine eminim cunku hala eski sevgilisiyle birlikte oldugunu soyluyor ben de caktirmiyorumuzuntumden kahroldum midem agriyor artik. Ya dusunebiliyor musunuz dostum dedigim insanin 1 hafta sonra dugunu var ve beni cagirmiyor hicbisey yokmus gibi mesaj atiyor bir de. Aglamaktan gozlerim sisti.
Yok canim soz ve nisan fotograflarini gordum. Dogru duymusum.Sana laf tasiyan yalan soyluyo olabilir mi? Manasiz
O zaman net sekilde suratina vur acik acikYok canim soz ve nisan fotograflarini gordum. Dogru duymusum.
himm acaba pekte icine sinmeyen biriyle mi evleniyorda soylemeye cekiniyor?? Belki sizinki kadar iyi bir evlilik yapmiyordur maddi manevi onun ezikliginden sakliyor olabilir mi7 senelik bir dostluk vardi aramizda. Ben sözümde nisanimda dugunumde bi an olsun ayirmadim yanimdan onu. O ise sevgilisinden ayrilmis bundan haberim yok. Baska birini bulmus onunla nisanlanmis bundan bile haberim olmadi baska birinden duydum. Ki o nisanlandigi sirada hep telefinda konuşuyorduk bana hicbisey soylemedi hatta sevgilisinden ayrildigini bile söylemedi. Hersey cok guzel gidiyor sevgilim beni cok seviyor falan diyerek yalanlar soyledi. Nisanlandiktan 2 ay sonra duydum nisanlandigini onu da baskasindan duydum. 1 hafta sonra dugunu var onu da baskasindan duydum mesajlasiyoruz su an bana hala soylemedi ve soylemeyecegine eminim cunku hala eski sevgilisiyle birlikte oldugunu soyluyor ben de caktirmiyorumuzuntumden kahroldum midem agriyor artik. Ya dusunebiliyor musunuz dostum dedigim insanin 1 hafta sonra dugunu var ve beni cagirmiyor hicbisey yokmus gibi mesaj atiyor bir de. Aglamaktan gozlerim sisti.
Maddi olarak benden cok daha iyi bir evlilik yapiyor. Manevi olarak nasil orasini bilememHihimm acaba pekte icine sinmeyen biriyle mi evleniyorda soylemeye cekiniyor?? Belki sizinki kadar iyi bir evlilik yapmiyordur maddi manevi onun ezikliginden sakliyor olabilir mi
iyi yapmışsın....Simdi mesaj attim. "5 aydir nişanliymissin ilk andan beri biliyordum ama belki soylersin diye umit ettim. 1 hafta sonra da dügünün varmis ........ dugun salonunda. Tebrik ederim Rabbim mutlulugunuzu daim etsin. Hayirli ugurlu olsun KARDEŞİM..." yazip gonderdim ve her yerden engelledim. Cocukca davrandim belki ama bunu yapmam gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?