dost bildigim dost degilmis :(

Arkadasım uzulme hamıle halınle kendıne bebegıne zarar verıyorsun, 3 kurusluk ınsanlar ıcın degmez o senı coktan sılmıs sen hala goz yası dokuyorsun degermı , bebegıne odaklan bos ver

Böyle insanlar var maalesef.

Tabii işin aslını, arkadaşınızın mantığını bilemeyiz ama hamile halinizle kendinizi, bebeğinizi üzdüğünüze değmez.

Simdi mesaj attim. "5 aydir nişanliymissin ilk andan beri biliyordum ama belki soylersin diye umit ettim. 1 hafta sonra da dügünün varmis ........ dugun salonunda. Tebrik ederim Rabbim mutlulugunuzu daim etsin. Hayirli ugurlu olsun KARDEŞİM..." yazip gonderdim ve her yerden engelledim. Cocukca davrandim belki ama bunu yapmam gerekirdi.

Hi himm acaba pekte icine sinmeyen biriyle mi evleniyorda soylemeye cekiniyor?? Belki sizinki kadar iyi bir evlilik yapmiyordur maddi manevi onun ezikliginden sakliyor olabilir mi

Canım ya çok üzüldüm
Ben de senin gibi sevdim mi çok seviyorum..arkadaş eş dost cansa candır yani
çok anlamsız böyle yapması demek ki o seni senin onu gördüğün gibi görmemiş
ama boşver emin ol kaybeden o senin gibi bir dostu kaybettiği için ileride çok üzülür eminim..akıl başa gelir elbet..

Kazık yemeden anlamıyor insan mesafeli olacaksın..

davetiyeni aldım,teşekkür ederim ...
yazıp gönderin,
ben olsam daha fazlasına izin vermezdim...

pişmanlıklarınıza yenilerini eklemeyin!

Düşündüm düşündüm hani neden ne olabilir diye, aklıma sadece nişanlısına eski sevgilisinden bahsetmenizden çekiniyor olabileceği geldi. Bulabildiğim tek mantıklı açıklama bu valla.
Hayatımda bir tane sevgilim oldu, o da sensin falan dediyse adama...

iyi yapmışsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…