- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi kocasininpiremsesi
-
Bunun çok benzerini ben de yaşadım dostum dediğim kız nişanlanırken lütfen söyledi benimle aylarca gelinlik muhabbeti yaptı başkasından duydum gelinliği almış ben anlamadım hayırlı olsun diye aradım meğer taa nişanlandığında almış gelinliği evime geldi düğününe çağırdı gittim yüzüme bile bakmadı evlendikten sonra telefon numarasını bile değiştirdi ve ben de hamileydim o zmn Allah biliyor ya çok üzüldüm kendi hakkımı helal ederim belki ama çocuğumun hakkı haramdır ona srn de atlatırsın üzülme7 senelik bir dostluk vardi aramizda. Ben sözümde nisanimda dugunumde bi an olsun ayirmadim yanimdan onu. O ise sevgilisinden ayrilmis bundan haberim yok. Baska birini bulmus onunla nisanlanmis bundan bile haberim olmadi baska birinden duydum. Ki o nisanlandigi sirada hep telefinda konuşuyorduk bana hicbisey soylemedi hatta sevgilisinden ayrildigini bile söylemedi. Hersey cok guzel gidiyor sevgilim beni cok seviyor falan diyerek yalanlar soyledi. Nisanlandiktan 2 ay sonra duydum nisanlandigini onu da baskasindan duydum. 1 hafta sonra dugunu var onu da baskasindan duydum mesajlasiyoruz su an bana hala soylemedi ve soylemeyecegine eminim cunku hala eski sevgilisiyle birlikte oldugunu soyluyor ben de caktirmiyorumuzuntumden kahroldum midem agriyor artik. Ya dusunebiliyor musunuz dostum dedigim insanin 1 hafta sonra dugunu var ve beni cagirmiyor hicbisey yokmus gibi mesaj atiyor bir de. Aglamaktan gozlerim sisti.
Ay bunu yapan da çok biliyor musun:)Düşündüm düşündüm hani neden ne olabilir diye, aklıma sadece nişanlısına eski sevgilisinden bahsetmenizden çekiniyor olabileceği geldi. Bulabildiğim tek mantıklı açıklama bu valla.
Hayatımda bir tane sevgilim oldu, o da sensin falan dediyse adama...
bence de açık açık konuş.yüz yüze konuşma imkanın varsa daha iyi olur bence,mimiklerinden anlarsın mesela ne yapmaya çalıştığını..7 senelik bir dostluk vardi aramizda. Ben sözümde nisanimda dugunumde bi an olsun ayirmadim yanimdan onu. O ise sevgilisinden ayrilmis bundan haberim yok. Baska birini bulmus onunla nisanlanmis bundan bile haberim olmadi baska birinden duydum. Ki o nisanlandigi sirada hep telefinda konuşuyorduk bana hicbisey soylemedi hatta sevgilisinden ayrildigini bile söylemedi. Hersey cok guzel gidiyor sevgilim beni cok seviyor falan diyerek yalanlar soyledi. Nisanlandiktan 2 ay sonra duydum nisanlandigini onu da baskasindan duydum. 1 hafta sonra dugunu var onu da baskasindan duydum mesajlasiyoruz su an bana hala soylemedi ve soylemeyecegine eminim cunku hala eski sevgilisiyle birlikte oldugunu soyluyor ben de caktirmiyorumuzuntumden kahroldum midem agriyor artik. Ya dusunebiliyor musunuz dostum dedigim insanin 1 hafta sonra dugunu var ve beni cagirmiyor hicbisey yokmus gibi mesaj atiyor bir de. Aglamaktan gozlerim sisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?