• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dost bildigim dost degilmis :(

Geçmiş olsun; ne değişik insanlar var yahu. Her gün daha bir şaşırıyorum.

Keşke hemen engellemeseydiniz ama, ben bile merak ettim, size ulaşabilse ne diyecekti acaba?o_O

acaba size bu haberleri söyleyen gerçekten doğruyu mu söylüyor? belki uyduruyordur? olamaz mı?
belki arkadaşınız hala "eski"sevgilisiyle sevgili.nişanlama,düğün haberleri yalanır belki.
ilk önce araştırmak,kesinleştirmek lazım.eğer gerçekten böyle şeyler varsa mutlaka bir sebebi olmalı.

7 senelik bir dostluk vardi aramizda. Ben sözümde nisanimda dugunumde bi an olsun ayirmadim yanimdan onu. O ise sevgilisinden ayrilmis bundan haberim yok. Baska birini bulmus onunla nisanlanmis bundan bile haberim olmadi baska birinden duydum. Ki o nisanlandigi sirada hep telefinda konuşuyorduk bana hicbisey soylemedi hatta sevgilisinden ayrildigini bile söylemedi. Hersey cok guzel gidiyor sevgilim beni cok seviyor falan diyerek yalanlar soyledi. Nisanlandiktan 2 ay sonra duydum nisanlandigini onu da baskasindan duydum. 1 hafta sonra dugunu var onu da baskasindan duydum mesajlasiyoruz su an bana hala soylemedi ve soylemeyecegine eminim cunku hala eski sevgilisiyle birlikte oldugunu soyluyor ben de caktirmiyorum :KK43: uzuntumden kahroldum midem agriyor artik. Ya dusunebiliyor musunuz dostum dedigim insanin 1 hafta sonra dugunu var ve beni cagirmiyor hicbisey yokmus gibi mesaj atiyor bir de. Aglamaktan gozlerim sisti.
Bunun çok benzerini ben de yaşadım dostum dediğim kız nişanlanırken lütfen söyledi benimle aylarca gelinlik muhabbeti yaptı başkasından duydum gelinliği almış ben anlamadım hayırlı olsun diye aradım meğer taa nişanlandığında almış gelinliği evime geldi düğününe çağırdı gittim yüzüme bile bakmadı evlendikten sonra telefon numarasını bile değiştirdi ve ben de hamileydim o zmn Allah biliyor ya çok üzüldüm kendi hakkımı helal ederim belki ama çocuğumun hakkı haramdır ona srn de atlatırsın üzülme

Üzüldüm adınıza. Empati kurabiliyorum. Böyle konuşmayarak kendi kendine bişeyler yapan, insanları "acaba öyle mi, acaba böyle mi, neden, bir hatam mı oldu, bilmeden bişey mi yaptım" hissine sokan insanlardan tiksiniyorum artık. Benim de yakın gördüğüm biri aylardır bana bu hisleri yaşattı, hala da yaşatıyor. Aklımda hep aynı düşünceler, sorular dönüp duruyor. Neden? Karşımdakinin anlamsız tavırlarından. Sendeki duygusal travmayı, o üzüntüyü anlayabiliyorum. Hayır yani. Varsa bir derdin söyle. Gerekirse kavga et, gerekirse hayatından sil. Ama tuhaf tuhaf tavırlara girip de insana binbir çeşit düşünce musallat etme. Bu tür insanlar insanı sinir hastası yapar, psikolojisini bozar ve bence derhal hayattan çıkarılmalıdır. Ben bunu anladım. Değmiyor bunlar. Ne arkadaşlığa, ne sevgiye, ne değere. Sana bu duyguları yaşatan kişi sadece hayatından defedilmeyi hakediyor. Hayır unutulmuyor bunlar çünkü, telafisi yok. Yarın aranız süper olsa bile içinde ukte kalmayacak mı? Kalacak. O şüphe, güvensizlik silinmeyecek işte. O hayal kırıklığı içini sızlatacak. İyi yapmışsın engellemekle. Bunları kendi haline bırakmak gerekiyor. Amma dolmuşum ben de be.

Şu olayları katakulliyle yuruten kafasında binbir tilki dolandiran insanları anlayamıyorum. Kim bilir aklında neler var ki söylememiş size. Samimi değil belli ki ve üzülmeye de değmez.

arkadaşlığınızın tek taraflı olmadığına eminsiniz değil mi? Sizin özel günlerinizde, alışverişinizde falan yanınızda olması tek kanıt değil.

Düşündüm düşündüm hani neden ne olabilir diye, aklıma sadece nişanlısına eski sevgilisinden bahsetmenizden çekiniyor olabileceği geldi. Bulabildiğim tek mantıklı açıklama bu valla.
Hayatımda bir tane sevgilim oldu, o da sensin falan dediyse adama...
Ay bunu yapan da çok biliyor musun:)

tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış, en baştan sorsaydın ya, son ana kadar bekledin üzüldün sonra lafı çakıp engelledin, eee şimdi neden böyle yaptı nerden bileceksin, ben olsam açıklamasını duymak isterdim, bence seni ararsa konuş
zaten arkadaşlığınız bitmiş, bitmiş bir ilişkide trip atmanın anlamı yokki

muhtelemen seni kıskanıyordu, bu kadar ağır kıskanç bi insandan da kanka olmaz haliyle, kanka dediğin sevincinle sevinmeli

7 senelik bir dostluk vardi aramizda. Ben sözümde nisanimda dugunumde bi an olsun ayirmadim yanimdan onu. O ise sevgilisinden ayrilmis bundan haberim yok. Baska birini bulmus onunla nisanlanmis bundan bile haberim olmadi baska birinden duydum. Ki o nisanlandigi sirada hep telefinda konuşuyorduk bana hicbisey soylemedi hatta sevgilisinden ayrildigini bile söylemedi. Hersey cok guzel gidiyor sevgilim beni cok seviyor falan diyerek yalanlar soyledi. Nisanlandiktan 2 ay sonra duydum nisanlandigini onu da baskasindan duydum. 1 hafta sonra dugunu var onu da baskasindan duydum mesajlasiyoruz su an bana hala soylemedi ve soylemeyecegine eminim cunku hala eski sevgilisiyle birlikte oldugunu soyluyor ben de caktirmiyorum :KK43: uzuntumden kahroldum midem agriyor artik. Ya dusunebiliyor musunuz dostum dedigim insanin 1 hafta sonra dugunu var ve beni cagirmiyor hicbisey yokmus gibi mesaj atiyor bir de. Aglamaktan gozlerim sisti.
bence de açık açık konuş.yüz yüze konuşma imkanın varsa daha iyi olur bence,mimiklerinden anlarsın mesela ne yapmaya çalıştığını..
yani çok saçma olmuş senle görüşüp sana hç bişey anlatmaması,bi sor bizede söle bakım:KK28:

Back
X