dost dediğin ...??

ağzına her geleni söyleyen dobra değil boş boğaz olur.dost iyi anınızda kötü anınızda da yanınızda olan,bakışlarla bile anlaşabilmek,biirlikte yaptığınız her aktiviteden keyif almayı bilmektir,beraber gülmek beraber ağlamaktır.derdini sonuna kadar dinlemektir,saçma sapan birşeyde olsa.insan dostunu yermez aksine başkalarının dalga geçmesine bile fırsat vermez...ayrıca borç veren herkes dost değildir..o zaman bankalar herkesin dostu..bence kimseden borç almamakda sizin kuralınız olsun..sizi dost görüyor olması sizin iyi niyetinizdendir ama tek taraflı dostluk olmaz.bence bencil olan arkadaşınızdan daha fazla üzüntü yaşamadan mesafenizi koymaya başlayın..

gercekten okurken çok sinirlendim bence yazdıklarını sende güzelce bir oku ve yorumunu kendin yap.o benim çekmecemi karıştıracak her bulduğu fırsatta ortamda rezil edecek sonra ben onu derdini sürekli dinleyecem o beni susturacak yanında bile dolaşma sök at derim yoksa seni ezer egolarını tatmin eder senin üzerinden iltifat ister dert anlatır falan filan gercek dost insanın karşılıksız yanındadır ve kusurlarını örter.boş yere zaman harcama lütfen ayrıca dobralık orta yerde insanı rezil etmek aklına ilk geleni söylemek degildir bununla sadece kürek çekersin boş yere kardeşim hayatında mutluluklar..

Son düzenleme:
Bir insan arkadasini toplum önünde eleştiriyorsa onu kıskanıyordur. Dost bir yanlisin hatan oldugunda seni kimsenin olmadigi yerde kalp kırmadan güzel güzel elistirir...

ahh ahh .ben anlatamadım ki dobralığın ne olduğunu ona.söyledğim zaman içim neyse dışımda o benim diyo.biriktip kin tutmam diyo.oysa insanın bazı yerlerde kırmamak adına altan alması gerekmez mi?dozunda tabi.herşeyyin fazlası zarar.bi de bi kaçkişi takdir etti ya bu özelliğini iyi bişy yapıyorum sanıyo.

Back
X