- 7 Haziran 2011
- 279
- 2
- 318
- 36
merhaba kızlar, benim 7 senelik çok samimi olduğum bi arkadaşım var. liseden beri arkadaşız. aynı zamanda aynı sitede oturuyoruz ve üniversitede de beraberdik ev arkadaşıydık. 7 senedir çok iyi giden bi dostluğumuz var. ara ara birbirimize kırılsak da konuşarak hallettik şimdiye kadar. ama dün öğlen birden beni aradı ve bana telefonda sen benim sana arkadaş bilip anlattıklarımı gidip başkalarına anlatıyosun hep başkalarından duyuyorum sana anlattıklarımı bundan sonra arkadaşım değilsin benim. konuşsam bile meraba merabadan öteye gitmez. deyip telefonu kapattı yüzüme. tabi ben şoktayım. sonra kafam yerine geldi aradım tekrar ne demek bu diye. açmıyo teli. ısrarla arayınca açtı. arama beni konuşmak istemiyorum çok sinirliyim filan dedi. ben dedim ki ben kimseye gidip de senin anlattıklarını anlatmıyorum ama sen kimden duyduysan bana sorma gereği bile duymadan beni suçlayamazsın dedim. ben duydum diyo başka bişey demiyo. sonra yine kapattı telefonu. bi gün öncesi akşam da telde konuştuk ve hiçbişey yoktu normal konuştuk yani. bi gecede ne değişti kimden ne duydu bilmiyorum. ben onun özelini onun bana anlattığı şeyleri kimseye gidip de anlatmadım anlatmam da. kendimden eminim yani. ama onun bu kadar zamanlık dostluğumuza rağmen bana bunu sorma gereği bile duymaması bana bu lafları söylemesi beni gerçekten çok üzdü. akşam da siteden başka bi arkadaşın nişanı vardı orda karşılaştık ama birbirimizin yüzüne dahi bakmadık. bu ne demek anlayamadım gerçekten kızlar. ama bana bunu yaptıktan sonra o da benim için bitti artık. o kadar senelik dostluk bi çırpıda bitirilebiliyomuş demek ki.