• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dost kazigi

Mesajlarimdan alıntı yapıyorsaniz muhatap oluyorsunuz demektir ay pardon hamilesiniz siz üstünüze gelmiyim
Şımarık bide hamile dio bana ben hassas oluyoruz diyorum alıngan oluyorz diyorum allah kocaniza yardım etwin vallahi

Şöyle diyim arkadaşalr belki tam anlatamadım ama çevrem bilir beni kolay kolay kırmam kimseyi ve sadece dediğim şu çalışıyorsun ya metrobus sana yakınmı hamilesin zor olmuyo dimi dedim yol uzak dedim işyeri ve ev mesafesei bi aatlik yol uzak yolu ben sevmiyorum dedim bunun üstüne senin pturdugun yer böyle şöyle dedi başladı herkeze teşekkür ederim iyi kötü tüm yorumlar açığım herkeze saygı duyarım

Çok gücendim die zoruma gitti çünkü ve bu insana çok destek olmuştum manevi maddi o yüzden
Tabi en ufak bir tartismada boyle ağir laflar etmesi çok üzücü. Ama hepimiz yasiyoruz boyle seyleri. Kim kime güveniyor ki? Yeri geliyor annemiz babamiz bizi gücendirip ağlatiyor. Yani normal böyle şeyler. Bence kendisiyle konuşun ya da tamamen ilişkinizi kesin. Çocuk gibi sosyal medyadan laf sokmak nedir ya? Bence böyle biri için değmez oyle uğrasmaya. Hem dedigim gibi mahkemeye verseniz savci gercekten ilgilenmez ohaldeyiz ve tutup iki kadinin atişmasi icin zaman harcayacak bir personel olacagini sanmiyorum ulkede o kadar mesele varken.

Allah sen büyüksün Ya Rabbimmm
:sinirli:Kızlar sakin olun beya:sus: Konu sahibini aştı muhabbet:KK35:

Konu sahibi arkadaşım sizde mahkemeye vermek yerine tamamen sessiz kalmayı denerseniz karşısında muhatap göremeyince öylece kalır ortada, millete daha fazla malzeme vermeyin boşverin.
Herkesin evi, yolu kendine :KK55: boş verin :))

Şahsıma hakaret var biri size herkezin sizi tanıdı yerde aciz insan zavallı insan yazarsa ssesi kalırmıydınız

niye evleri yarıştırmaya giriştiniz ki??

hayırlı olsun güle güle oturun deyip geçseydiniz

Ay bırakın bu hamile değilseniz anlamazsınız laflarını ya ,benim başımdanda geçti hamilelik hemde 2 defa ve hiçte arkasına sığınıp millete kan kusturmadim hamile kalmak olağan üstü bir şey değil büyütmeyin
Insan hamile kalinca niye sadece kendisi hamile kalmis givi dusunup davraniyor bunu anlamiyorum ben de
2 kere dogum yaptim 4 hamilelik gecirdim hicbirinde boyle bir dusunce tarzi olusmadi
Milyonlarca yildir canlilar uruyor bi insana has bu dusunce sekli
Anlamak mumkun degil

Ilk hata sizin..ne olursa olsun paralari o semte yetmis onu almislar.Hayirli olsun dersin yeter..onun da alinganlik yapacagi tutmus sana saymis.sen ona o sana derken olay ev yaristirmaya kadar gitmis ve buralara gelmis. Bana da birisi boyle dese ben de karsi ataga gecer bozulurum..
.sonrasi olay yon degistirmis baska yerlere gitmis normal olarak..karsilikli atismalar vs. Mahkemelik birsey goremiyorum...olayi daha da buyutmeyin bence....olayi bu asamaya getiren sizin ilk sozleriniz cunku.:kahve:

Son düzenleme:
Hamile insana hayırlı olsun güle güle otur demek çok mu zor...Gereksiz konuşmalar yapıp lafı yemişsiniz bi de üste çıkıp mahkemeye vericem diyosunuz.Allah akıl fikir versin...

Back
X