Konuyu kapatalı saatler oldu ama sizleri bazı konularda uyarmak veya tavsiye, öneri de bulunmak istiyorum.
Hepiniz kadınsınız, birbinizi yaş, meslek, statü, evlilik, çocuk sayısı, eğitim, gelir düzeyi, evli-bekar, çalışan kadın-ev kadını gibi şeyler üzerinden yermeyin, herkesin seçimi, yaşama bakış açısı, belki biraz hayatın yönlendirmesiyle çizdiği yol farklıdır, siz kadınlar özellikleriniz, meziyetleriniz üzerinden üstünlük sağlamaya çalışırsanız erkekler hayli hayli ezer, ki erkeklerin sosyal medya üzerinden bir kadın ismini kullanarak yaptıkları aşağılamayı sizlerinde kanıksadığını, normalleştirdiğini görüyorum, denk geldiğim için yazmak istedim, maalesef artık sizler bile özel ad olan ve eskiden birçok ailenin kızlarına koyduğu "Kezban" ismini kullanmaya başladınız, hatta öyle bir hal aldı ki Kezban ismi hakaret sayılır hale geldi, butonlara basılıyor, bizler de uyarı vermek zorunda kalıyoruz çünkü genel algımız değiştirildi, ailelerimizin bize verdiği isimlerle bile alay edilmesine, hakaret sayılmasına müsade eder olduk, oysa karşı çıkılması gerekirdi, bugün Kezban, yarın kimbilir hangi kadın ismi aşağılamak, küçük görmek, yermek için kullanılacak, öyle utanılacak bir isim gibi görülmeye başlanmış ki "afedersin Kezban mısın" deniyor, yarın afedersin Lale, afedersin Leyla, afedersin Hatice misin denmeye başlarsa şaşırmayacağım ama siz kadınların buna prim vermesine şaşırıyorum, şaşırmamalıyım oysa değil mi?