Ya başta ki yorumlara bakınca hemen kızı kıskanıyor gibi cümleler olmuş, dedim bi ben mi yanlış anladım...Herkes sorun sende demiş ama şöyle de bir şey var.
Eğer arkadaşı habire evliliği övüyorsa hele hele kocam çalışma ben sana bakarım dedi demişse arkadaşı da gayet konu sahibesini kıskanıyor demektir. Yani çalışmadığı için konu sahibesine karşı bir eziklik hissediyor aşağılık kompleksi gibi sanırım.
Çalışmayan kadınlar da nedense çok mutluyum böyle diye kendilerini kanıtlamaya çalışıyor.
Yani gerçekten mutlularsa kanıtlamalarına gerek yok bence zaten![]()
Konu sahibi evli değil çocuğu yok, evliliğini bu kadar övmesi doğru değil bence ..ancak şöyle olur, konu sahibi sorar evlilik nasıl eşin sana karşı iyimi diye oda anlatır o zaman.
Bence o arkadaşının içinde eziklik var, yapamadığı kariyer için, mutluysa bi sorun yoksa, ne güzel işte daha ne yani :)
Konu sahibi sizi çok iyi anladım, ve sizi de çok takdir ettim, hemen evlenmeyi düşünmeyip, kariyer yapıp geleceğinizi garanti altına almayı düşündüğünüz için..
arkadaşınızın, o çok övündüğü evliliği bir gün bozulmayacağı ne malum..Allah korusun da..düşünmek lazım
İletişimi tamamen koparmayın sık sık da görüşmeyin derim.