Hep menfeatciler dost bencede çok öenmli ama güvenmiyorum artıkValla bana gore dost edinmek icin gec bile kalmissiniz. Simdiye kadar en az 2 tane cok yakin dostunuz olmaliydi bence (fazlasi zaten cok olasi degil)
35 yaş ve hala aradın aramadın muhabbeti büyüdükçe degişiyor sanıyordum ben bunu demek aynı kalıyoİnsanın en iyi dostu kendısı.
Dostta gidiyor koca da arkadasta. Aynı tabaktan yemek yedik karnı doyan dusman oldu sozunu cok severım, yirmi yıllık dostumla bile ayrıldı yollarımız.
Herkes herkesin arkasından konusuyor ayrıca.
35 yasındayım hala arkadaslarımla aramda onu aramissın beni aramadın muhabbeti oluyor, o kadar yorucu ki.
Allah kalbine göre versin tabi ama dostunun olmaması kayıp degıl.
Yok ya hala var.35 yaş ve hala aradın aramadın muhabbeti büyüdükçe degişiyor sanıyordum ben bunu demek aynı kalıyo
Bilmiyorum, benim 8 yasindan beri devam eden dostluklarim var. Ben sansli kesimdenim o zamanHep menfeatciler dost bencede çok öenmli ama güvenmiyorum artık
Ben onu hiç yapamıyorum ki benim bişeyim olsa yedi sülalem ögreniyorArkadan vuranlar her yaşta oluyor güzelim niye küçüksün diyelim? Benden sana abla tavsiyesi; yakın hissettiğin herkese içini açma hemen. Kötü bir olay olduğunda o kişinin tepkilerine bak mesela. Bir insan en iyi o şekilde tanınıyor. Çoğunluk çirkefleşir. Hemen geri vites, hemen. Baktın hala güzel kalmaya devam ediyor, işte ondan sana gerçek dost olur.
Ne bilim yanlızda olmuyor kiYa onlar gibi olucan ya da yalnız kalıcan,ben mi ben de 2. seçenek seçili.
Sorun burada işte o zaman. Bazı konularda içe dönmenin zamanı gelmiş.Ben onu hiç yapamıyorum ki benim bişeyim olsa yedi sülalem ögreniyor
BencedeBilmiyorum, benim 8 yasindan beri devam eden dostluklarim var. Ben sansli kesimdenim o zaman
Normal arkadasın yok mu kahve ıcmelık?Ne bilim yanlızda olmuyor ki
Yapamıyorum ki çok malamat bi insanımSorun burada işte o zaman. Bazı konularda içe dönmenin zamanı gelmiş.
Var onlar ama onlarla da istedigin samimiyet olmuyorNormal arkadasın yok mu kahve ıcmelık?
Bosver samimiyeti, canın kahve ıcmek ıstedıgın de arayacağın bırı varsa cok sanslısın.Var onlar ama onlarla da istedigin samimiyet olmuyor
Onlar bir sürü var o zaman çok şanslıyımBosver samimiyeti, canın kahve ıcmek ıstedıgın de arayacağın bırı varsa cok sanslısın.
Sanslısın, benım tum arkadaslarım ve ailem aynı sehırde. Ben farklı.Onlar bir sürü var o zaman çok şanslıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?