DOST SORUNSALI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kikoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
889
777
53
27
22 yaşındayım ve bu zamana kadar çok arkadaşım oldu hepside dikkat çeken bi insan oldugum için benim yanımdaydı ben istiyorum ki bi dostum olsun yanında aglayayım güleyim herşeyimi bilsin herşeyini bilim atalar boşuna dememiş insanoglu çiğ süt emmiş diye kimi yakın gördüysem hep arkamdan konuştu 22 yaşındasın daha çok küçüksün demeyin bende biliyorum küçük oldugumu ama genede zoruma gidiyor

İnsanın en iyi dostu kendısı.
Dostta gidiyor koca da arkadasta. Aynı tabaktan yemek yedik karnı doyan dusman oldu sozunu cok severım, yirmi yıllık dostumla bile ayrıldı yollarımız.
Herkes herkesin arkasından konusuyor ayrıca.
35 yasındayım hala arkadaslarımla aramda onu aramissın beni aramadın muhabbeti oluyor, o kadar yorucu ki.
Allah kalbine göre versin tabi ama dostunun olmaması kayıp degıl.

35 yaş ve hala aradın aramadın muhabbeti büyüdükçe degişiyor sanıyordum ben bunu demek aynı kalıyo

Arkadan vuranlar her yaşta oluyor güzelim niye küçüksün diyelim? Benden sana abla tavsiyesi; yakın hissettiğin herkese içini açma hemen. Kötü bir olay olduğunda o kişinin tepkilerine bak mesela. Bir insan en iyi o şekilde tanınıyor. Çoğunluk çirkefleşir. Hemen geri vites, hemen. Baktın hala güzel kalmaya devam ediyor, işte ondan sana gerçek dost olur.

Ben onu hiç yapamıyorum ki benim bişeyim olsa yedi sülalem ögreniyor

En iyi dostum annem ve kardeşim. Diğerleri oturup çay kahve içtiğim arkadaşlarım, çünkü derdimi anlatamam kimseye güvenmiyorum. Anneme anlatamadıklarimi kardeşime anlatiyorum. En güzel ve doğru yolu onlar gösteriyorlar. Kıskanma yok, arkamdan konuşma yok. Acaba anlatıklarimi başkalarina anlattilar mi düşüncesi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…