DOST SORUNSALI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de çok sevdiğim bir arkadaşım İnstagramdaki bütün resimlerini beğenmedim ve yorum yapmadım diye bana küstü. Özür dilesin benden diyormuş diğer arkadaşlarıma. Ben de her yerden sildim. Çıkardım hayatımdan. Allah insanın da hayırlısını ve mantıklısını versin
Yok artık.! Kac yasında kendısı diyecegım ama, benım 35 ve ustu arkadaslarım benzerlerini yapabiliyor. Belki bizimde ıdaremız zordur sutten cıkmis ak kasıgım demeyeceğim ama suna kefilim, asla yormam karsımdakilerı.. aksine yuklerını hafıfletırım.
Yalnız da olmuyor.
Hayat kısa kuslar ucuyor, keske kadir kıymet bilsek bitmese dostluklarımız.
Gidene bye bye, ne diyelim 🥰

Yok artık.! Kac yasında kendısı diyecegım ama, benım 35 ve ustu arkadaslarım benzerlerini yapabiliyor. Belki bizimde ıdaremız zordur sutten cıkmis ak kasıgım demeyeceğim ama suna kefilim, asla yormam karsımdakilerı.. aksine yuklerını hafıfletırım.
Yalnız da olmuyor.
Hayat kısa kuslar ucuyor, keske kadir kıymet bilsek bitmese dostluklarımız.
Gidene bye bye, ne diyelim 🥰
45 yaşında. 😬

Dosttan yana şansım olmadı
Yalaka olan kazanıyor
O da bende olmadığı için
Neyse ki kendimle mutlu olmayı bilen biriyim
Çıkarcı ikiyüzlü insanlarla olmaktansa oturur kediyle kahve içerim

Yaş aynı durumlar aynı kendimi bazen eksik yaratılmış hissediyorum. Diyorum ki diğer insanların yapabildiği benim yapamadığım ne var insanin hiç mi bir tane adam akıllı arkadaşı olmaz. Yok. Artık yalnızlık beni hasta ediyor

Benden size bir dost tavsiyesi.
Kimse sizin herseyinizi bilmesin siz de kimsenin herseyini bilmeyin!

Yaş aynı durumlar aynı kendimi bazen eksik yaratılmış hissediyorum. Diyorum ki diğer insanların yapabildiği benim yapamadığım ne var insanin hiç mi bir tane adam akıllı arkadaşı olmaz. Yok. Artık yalnızlık beni hasta ediyor
Bende diyorum konuşmak istitorum ama yok çevremde bi tane karakterli insan

Valla bana gore dost edinmek icin gec bile kalmissiniz. Simdiye kadar en az 2 tane cok yakin dostunuz olmaliydi bence (fazlasi zaten cok olasi degil)
Saat 6.35 ve hastayım. Daha 21 yaşındayken 2 yıl önce tanıştığım zamanında farklı ülkelerde yaşayıp şuan yanlarına taşındığım ve kalbimi ilk defa bu kadar yoğun attıran bana eski dostlarımı unutturan birlikte gülüp ağladığım düşüp kalktığım, yarın işe gidecek arkadaşlarım bana çorba yapıp uyudular az önce.

Bu işin tanışmaların geç kalmışlığı vs yok yani.Benim de var 5 yaşından beri tanıştığım takıldığım ve telefonla her hafta bi hal hatır sorduğum insanlar ama bu demek değil ki onlar dostum anlaım ki onlar sadece arkadaşlarım ..Dost bulmaya geç kalınmaz bence hayatta tesadüfler sizi bir araya getirir ve kalbiniz ısınır yüzünüz güler sadece şans. Örneğin babam da en iyi arkadaşlarını 40 yaşından hep tesadüflerle edindi. Yaşamaya devam ederseniz neden olmasın ki 22 çok genç bir yaş

Merak etmeyin dost bulmak çok zor yas meselesi değil. Her yasta durum aynı

Benim de çok sevdiğim bir arkadaşım İnstagramdaki bütün resimlerini beğenmedim ve yorum yapmadım diye bana küstü. Özür dilesin benden diyormuş diğer arkadaşlarıma. Ben de her yerden sildim. Çıkardım hayatımdan. Allah insanın da hayırlısını ve mantıklısını versin
nasıl bir beyinleri var aklım almıyor sosyal medyanın kölesi olmuşlar hayat instagramdan ibaret bunlar için

Saat 6.35 ve hastayım. Daha 21 yaşındayken 2 yıl önce tanıştığım zamanında farklı ülkelerde yaşayıp şuan yanlarına taşındığım ve kalbimi ilk defa bu kadar yoğun attıran bana eski dostlarımı unutturan birlikte gülüp ağladığım düşüp kalktığım, yarın işe gidecek arkadaşlarım bana çorba yapıp uyudular az önce.

Bu işin tanışmaların geç kalmışlığı vs yok yani.Benim de var 5 yaşından beri tanıştığım takıldığım ve telefonla her hafta bi hal hatır sorduğum insanlar ama bu demek değil ki onlar dostum anlaım ki onlar sadece arkadaşlarım ..Dost bulmaya geç kalınmaz bence hayatta tesadüfler sizi bir araya getirir ve kalbiniz ısınır yüzünüz güler sadece şans. Örneğin babam da en iyi arkadaşlarını 40 yaşından hep tesadüflerle edindi. Yaşamaya devam ederseniz neden olmasın ki 22 çok genç bir yaş
Teşekkürler nacizane fikriniz için

22 yaşındayım ve bu zamana kadar çok arkadaşım oldu hepside dikkat çeken bi insan oldugum için benim yanımdaydı ben istiyorum ki bi dostum olsun yanında aglayayım güleyim herşeyimi bilsin herşeyini bilim atalar boşuna dememiş insanoglu çiğ süt emmiş diye kimi yakın gördüysem hep arkamdan konuştu 22 yaşındasın daha çok küçüksün demeyin bende biliyorum küçük oldugumu ama genede zoruma gidiyor
Ben de 23 yaşındayım bazen hiç ummadıkların sırtından vuruyor evet. Ama saygılı bi ilişki içinde olduklarınla arkadaşlk ilişkin sürüyor.. ve tavrın net olmalı kim olursa olsun. Güçlü bi karakter olursan arkandan konuşmaya bile cesaret edemezler. Ha bi de samimi oldğunu düşündüğün insanlara bi hata yaptığında yüzüne söyleyebilmesi için güven vermelisin ki arkadan konuşmasın

Dost sorunsalı kv sorunsalı eş sorunsalı iş sorunsalı ev sorunsalı çocuk sorunsalı
Sıkıldım yıldımm bu başlıkları görmekten
Kim çıkardı bu sorunsalı be
Bi sorunsaldır gidiyor

nasıl bir beyinleri var aklım almıyor sosyal medyanın kölesi olmuşlar hayat instagramdan ibaret bunlar için
Kendisine verilen değeri böyle ölçüyor belli ki. En çok beğenen en çok seviyor demek onun için belki de.

Ben ilk mesajimda devam eden dostlari olsun degil, simdiye kadar dost diyebileceginiz insanlarla karsilasmis olmaniz gerekirdi dedim. Elbette gecirilen zaman cogunlukla onemli degil dostlukta ama o yasina kadar sizin durumunuzda kalinca onun yardimina kosacak insanlar olmaliydi hayatinda dedim. Eger olmamissa hatayi biraz kendinde aramali insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X