- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Kaç yıllık dostum dediğim kişi ile geçenlerde bir konuda tartıştık aslında tartışma da denilmez. Bazı konularda fikirlerimiz uyuşmadığı için görüş ayrılığına düştük kısacası. Sonra bu tartışma esnasında kırmadan gücendirmeden yazmak için elimden geleni yaptım lakin mesajımı okumamayı tercih etti. Ben de maden öyle dedim ben de tavır aldım konuşmadım. bir müddet.
Sonra kaç yıllık dostluğun hatrına bir adım atayım dedim o bu adımı resmen engelledi. Bebeğinin fotoğrafını beğenip yorum attım gel gör ki komple yorumlara kapatmış. Bu tavrı beni iyice sinir etti madem öyle mesaj atayım dedim.
Aramızdaki dostluk için iyi niyetle yaklaştım sen bunu görmezden geldin gerçekten ne istiyorsun diye sordum? Henüz görmedi ama gerçekten kırıldım demek ki gözünde gerçek bir dost değilmişim onu anladım.
Sizce bundan sonra ne yapmalıyım?
Sonra kaç yıllık dostluğun hatrına bir adım atayım dedim o bu adımı resmen engelledi. Bebeğinin fotoğrafını beğenip yorum attım gel gör ki komple yorumlara kapatmış. Bu tavrı beni iyice sinir etti madem öyle mesaj atayım dedim.
Aramızdaki dostluk için iyi niyetle yaklaştım sen bunu görmezden geldin gerçekten ne istiyorsun diye sordum? Henüz görmedi ama gerçekten kırıldım demek ki gözünde gerçek bir dost değilmişim onu anladım.
Sizce bundan sonra ne yapmalıyım?