Dost sorunsalı

Simariklik + baska sorunlar hepsi senden cikmis gibi... saglik dusunemiyor bence
Kesinlikle öyle bu saatten sonra artık sağlıklı düşünmek istemiyor keyfi bilir artık ne diyeyim. Ben de insanım bu tavrı bir yere kadar çekebilirim çünkü.

Valla istediği gibi belirtsin ben iyi niyetle yaklaştım kaç yıllık dostum dedim onun için dost kavramının bir önemi yokmuş onu çok iyi anladım tabii biraz geç oldu.
Haklıdır haksızdır bilmem. Ama kadın koparmış ipleri, istemiyor sizinle ilişkisini sürdürmek. Uğraşmayın siz de.

Taviz tavizi getirir, böyle bir terbiyesizliğin üzerine bir güzel engeller silerim.
Doğru söylüyorsunuz aslında bu tavrı hakediyor ama ben yine dostumdur konuşarak halledelim istedim aslında ama onun için bunun pek bir önemi yokmuş.

Haklıdır haksızdır bilmem. Ama kadın koparmış ipleri, istemiyor sizinle ilişkisini sürdürmek. Uğraşmayın siz de.
Ben de çok meraklı değilim zorla kendi kendime dostluk sürdürmeye ben kaybetmekten öte kaç yıllık dostluk var aramızda kazanma derdindeyim. Haa tabii beni istemeyeni ben de istemem o ayrı.

Yazdığım mesajıma cevap vermedi ben bunun üzerine kalktım evine gittim. Kapısını açtı ama hastaymış güya o yüzden mesajımı bile görmemiş ama yalan söyledi bence çünkü mesajın teslim edilip okunduğu bilgisi var sonuçta. Madem hastasın sayfana yaptığım yorumu görüyorsun ama kapatıyorsun nasıl hastalıksa artık. Hasta olduğu için içeriye buyur edemeyeceğini söyledi bana bulaşırsa diyeymiş.
Ben de mesajlara bakmayarak çocukluk yapıyorsun biz yetişkin insanlarız bir daha görüşmek istemiyorum diye açık açık söyle benim için bu problem değil bir daha görüşmeyiz bunu bu saatten sonra umursamam dedim. Düşünmem lazım dedi. Sen düşün istediğin kadar ben diyeceğimi dedim ve kapıdan ayrıldım. Sonra mesaj atmış ben cevap verdim senin için dostluğun bir önemi yokmuş ben sadece bunu umursuyorum onun için bu şekilde davranıyorum vs. diye tekrar cevap vermedi. Diyecek bir şey yok.
Gerçekten tek olarak dostluğa önem veriyorum tek dostum o değil ama onun için hiç önemi yokmuş bunun şimdiye kadar ona harcadığım zamana enerjime değere yazık gerçekten.

Yazdığım mesajıma cevap vermedi ben bunun üzerine kalktım evine gittim. Kapısını açtı ama hastaymış güya o yüzden mesajımı bile görmemiş ama yalan söyledi bence çünkü mesajın teslim edilip okunduğu bilgisi var sonuçta. Madem hastasın sayfana yaptığım yorumu görüyorsun ama kapatıyorsun nasıl hastalıksa artık. Hasta olduğu için içeriye buyur edemeyeceğini söyledi bana bulaşırsa diyeymiş.
Ben de mesajlara bakmayarak çocukluk yapıyorsun biz yetişkin insanlarız bir daha görüşmek istemiyorum diye açık açık söyle benim için bu problem değil bir daha görüşmeyiz bunu bu saatten sonra umursamam dedim. Düşünmem lazım dedi. Sen düşün istediğin kadar ben diyeceğimi dedim ve kapıdan ayrıldım. Sonra mesaj atmış ben cevap verdim senin için dostluğun bir önemi yokmuş ben sadece bunu umursuyorum onun için bu şekilde davranıyorum vs. diye tekrar cevap vermedi. Diyecek bir şey yok.

Gerçekten tek olarak dostluğa önem veriyorum tek dostum o değil ama onun için hiç önemi yokmuş bunun şimdiye kadar ona harcadığım zamana enerjime değere yazık gerçekten.
Evine kadar gitmeniz biraz fazla olmamis mi sizce de? Gorusmek isteyen zaten yazardi.

Aynen.sorun neden denmiyor....sorunsal da nedir?😑
Ya gerçekten buna mı takıldınız ? Yukarıda sorunsal ne demek yazdım TDK çok güzel açıklamış zaten ama asıl sorun bu değil yani çok merak ediyorsanız sorunsal ne buraya yazmak yerine araştırın bence. Burada paylaştığım durum başka bir şey zira.

Evine kadar gitmeniz biraz fazla olmamis mi sizce de? Gorusmek isteyen zaten yazardi.
O an bilmiyorum gitmek en azından yüz yüze sorunu çözebilirim diye düşündüm. Doğru söylüyorsunuz isteyen yazardı zaten ama o an öyle içimden geldi. Olaya duygusal açıdan yaklaştım ben de böyleyim maalesef.

Ya gerçekten buna mı takıldınız ? Yukarıda sorunsal ne demek yazdım TDK çok güzel açıklamış zaten ama asıl sorun bu değil yani çok merak ediyorsanız sorunsal ne buraya yazmak yerine araştırın bence. Burada paylaştığım durum başka bir şey zira.
Ben ne olduğunu biliyorum..araştırdım ama zaman içinde zorlama kelimeler çıkartıp birde bunlara anlam bulmaya çalışan tdk hiç usenmemis ....sanki yıllardır kullandığımız kelime yok...zaten bir kesimde var ki yeni ne duysa hemen ağzında...
Sorun o sorun..

Ben ne olduğunu biliyorum..araştırdım ama zaman içinde zorlama kelimeler çıkartıp birde bunlara anlam bulmaya çalışan tdk hiç usenmemis ....sanki yıllardır kullandığımız kelime yok...zaten bir kesimde var ki yeni ne duysa hemen ağzında...
Sorun o sorun..
Herkes istediğini kullanmakta özgür isteyen yeni durum ve oluşumlara ayak uydurmak ister okur ve okudukça yeni kelime hazinesi edinmek ister bu çok normal bir şeydir. O yüzden konumuz bu değil herkesi istediği düşünce ile baş başa bırakmak çok güzel olur diyelim.

Gerçekten anlamsız bir çaba içindesiniz. Kadin mesajlarınıza cevap vermiyor, fotolarını yoruma kapatıyor. Sizle daha konuşmak istemediğini billboard lara mi yazdırsaydi? Bir de kalkıp evime gidiyorsunuz. İçeri bile almamis, görüşmek isteyip istemediğini bilmediğini söylemiş. Yüzünüze haykırsa anca tatmin olacak gibisiniz. Azcık olgun olup bu işin peşini bırakın bence.

Gerçekten anlamsız bir çaba içindesiniz. Kadin mesajlarınıza cevap vermiyor, fotolarını yoruma kapatıyor. Sizle daha konuşmak istemediğini billboard lara mi yazdırsaydi? Bir de kalkıp evime gidiyorsunuz. İçeri bile almamis, görüşmek isteyip istemediğini bilmediğini söylemiş. Yüzünüze haykırsa anca tatmin olacak gibisiniz. Azcık olgun olup bu işin peşini bırakın bence.
O kadar anlamsız bir durumdan bu hale geldi ki ilişki evet doğru söylediğinizin farkındayım. Bir anda bitsin demek olmuyor kaç yıllık dostluk nerden bakarsanız 15 yıllık. Ben şu an olaya dışarıdan bir gözle bakamıyorum ve dostluk kavramına çok önem verdiğim için basit bir sebepten bu kadar umursuz davranılmasını gerçekten kaldıramıyorum.
Bu kadar yıl boşa emek vermişim maalesef onun üzgünlüğünü yaşıyorum.

Sizce de kapısına gitmek çok çok çok fazla bir hareket değil mi? Şahsen ben karşı tarafın yerinde olsam sırf bu hareketten ötürü bile görüşmeyi keserdim. Fazla takıntılısınız, haliyle de tehlikeli. İster 50 senelik dostunuz olsun, hatta ister kardeşiniz olsun farketmez. Sizinle görüşmek istemediğini açık açık belli etmiş, sizinle dost/arkadaş kalmak istemiyor. Daha hala kapıya gitmek, duygu sömürüsü yapmak falan garip hareketler.

HSizce de kapısına gitmek çok çok çok fazla bir hareket değil mi? Şahsen ben karşı tarafın yerinde olsam sırf bu hareketten ötürü bile görüşmeyi keserdim. Fazla takıntılısınız, haliyle de tehlikeli. İster 50 senelik dostunuz olsun, hatta ister kardeşiniz olsun farketmez. Sizinle görüşmek istemediğini açık açık belli etmiş, sizinle dost/arkadaş kalmak istemiyor. Daha hala kapıya gitmek, duygu sömürüsü yapmak falan garip hareketler.

Herkesin bir olay karşısında tavrı,karakteri elbette farklıdır kapısına kadar gitmemi fazla bulabilirsiniz bunu anlayışla karşılayabilirim ama takıntılı,tehlikeli ve duygu sömürüsü yakıştırmanızı kusura bakmayın kabul edemeyeceğim.
Beni ve arkadaşımı tanımıyorsunuz bile tanımadan bu şekilde yakıştırma yapmanız kabul edilebilir değil. Ayrıca benimle açık açık görüşmek istemiyorum demedi evet bunu demiş olsaydı ben de konuşmamayı tercih eder ve bitirirdim. Ben kaç defa dedim eğer görüşmek istemiyorsan lütfen açık ol benimle ben de tavrımı ona göre alacağım diye. Arkadaşımın sağolsun çocuk gibi davrandığı için konuşmak en azından netlik kavuşturmayı istemem bu kadar yıllık dostluğun hatrına benim gözümde olağan bir durum.

Gercekten cok üstüne düşmüşsünüz. Yaşadığınız üzücü. Kendinizi tamamen geri çekin. Hirsla hareket etmeyin, icinizi rahatlaticak mesguliyetler bulun. Baska dostlarinizla zaman geçirin.
Teşekkür ederim ilginiz için evet artık ben de geri çektim kendimi. Zaman bakalım ne gösterecek. Dostlarım ile sevdiklerim ile vakit geçiriyorum. Böyle olması üzücü ama demek ki olması gerekiyormuş.

Herkesin bir olay karşısında tavrı,karakteri elbette farklıdır kapısına kadar gitmemi fazla bulabilirsiniz bunu anlayışla karşılayabilirim ama takıntılı,tehlikeli ve duygu sömürüsü yakıştırmanızı kusura bakmayın kabul edemeyeceğim.
Beni ve arkadaşımı tanımıyorsunuz bile tanımadan bu şekilde yakıştırma yapmanız kabul edilebilir değil. Ayrıca benimle açık açık görüşmek istemiyorum demedi evet bunu demiş olsaydı ben de konuşmamayı tercih eder ve bitirirdim. Ben kaç defa dedim eğer görüşmek istemiyorsan lütfen açık ol benimle ben de tavrımı ona göre alacağım diye. Arkadaşımın sağolsun çocuk gibi davrandığı için konuşmak en azından netlik kavuşturmayı istemem bu kadar yıllık dostluğun hatrına benim gözümde olağan bir durum.
İyi de buraya bizden yorum almak için yazıyorsunuz. Bizde sizin ana konunuzdan, diğer yorumlarınızdan vs kafamızda bir bütün oluşturup cevap veriyoruz.
Siz kabul etseniz de etmeseniz de takıntılısınız. Size cevap vermeyen birinin kapısına dayanmak tam olarak tehlikeli ve takıntılı bir hareket. Cevap vermiyor işte neyi kabul etmiyorsunuz? İlla yüzünüze mi vurması lazım görüşmek istemediğini. Böyle polemiklere girmemek için irtibatı kesmiş işte karşı taraf. Açıkcası ben de biriyle artık görüşmek istemesem ve benim için karşı tarafın bir önemi olmasa ben de açıklama yapma gereği duymam. İlla yüzünüze yüzünüze söylemesi gerekmez yani. Siz bunu çocukluk olarak algılıyorsunuz ama yanlış.
Ve duygu sömürüsü konusuna gelince bana yazdığınız mesajda bile duygu sömürüsü var hanımefendi. Siz bunu o kadar hayatınızın bir parçası haline getirmişsiniz ki farkında bile değilsiniz. Ki karşı tarafa kurduğunuz cümleler falan, tam bir drama queensiniz gerçekten. Bitirmiş işte arkadaşlığını sizinle, boşverşn yolunuza devam edin.

Back
X