- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Elbette fikir alışverişi yapmak adına buraya konu açıyoruz ama bu demek değil ki bilmediğiniz kişiliğim karakterim hakkında çıkarım yapılsın. Kocaman bir dünya hayatım varken kalkıpta burada yazdığım bir yorumdan karakterim hakkında yorum yapmanız yersiz ve yanlış.İyi de buraya bizden yorum almak için yazıyorsunuz. Bizde sizin ana konunuzdan, diğer yorumlarınızdan vs kafamızda bir bütün oluşturup cevap veriyoruz.
Siz kabul etseniz de etmeseniz de takıntılısınız. Size cevap vermeyen birinin kapısına dayanmak tam olarak tehlikeli ve takıntılı bir hareket. Cevap vermiyor işte neyi kabul etmiyorsunuz? İlla yüzünüze mi vurması lazım görüşmek istemediğini. Böyle polemiklere girmemek için irtibatı kesmiş işte karşı taraf. Açıkcası ben de biriyle artık görüşmek istemesem ve benim için karşı tarafın bir önemi olmasa ben de açıklama yapma gereği duymam. İlla yüzünüze yüzünüze söylemesi gerekmez yani. Siz bunu çocukluk olarak algılıyorsunuz ama yanlış.
Ve duygu sömürüsü konusuna gelince bana yazdığınız mesajda bile duygu sömürüsü var hanımefendi. Siz bunu o kadar hayatınızın bir parçası haline getirmişsiniz ki farkında bile değilsiniz. Ki karşı tarafa kurduğunuz cümleler falan, tam bir drama queensiniz gerçekten. Bitirmiş işte arkadaşlığını sizinle, boşverşn yolunuza devam edin.
Öyle bir yorum yapmışsınız ki gören de eski sevgilisini takıntı haline getirmiş bir aşık gibi kapısına dayanmış olay çıkartmış edasıyla yorum yapıyorsunuz.
Siz ne kadar olayı duygu sömürüsü olarak algılasanız da bakın şu an iki farklı görüşe kapıldık ve sizinle gayet seviyeli tartışabiliyoruz öyle değil mi ? Ortak bir paydaya varırız ama varmayız yine de konuşabiliyoruz. Yani her şey konuşularak halledilir evet bir arkadaşlık bitecekse de konuşa konuşa bitmeli devam edecekse de. Bu benim görüşüm ister katılın ister katılmayın ama konuşmaktan kimse bir şey kaybetmez.