bende senin gibiyim çevrem geniş olmasına rağmen bir elmanın iki yarısı diyeceğim dostum yok
farkettim ki çevremde herkes bundan muzdarip
herkes bu kadar yalnızken nasıl herkes bu kadar yalnız kalabiliyor şaşıyorum
bende dost kazığı yiyenlerdenim. 6 senelik dostumm kardeşim dediğim insan bi sevgili bulup alakayı kesti benle. bir daha hiç kimseye güvenemiyceğimi düşünüyorum
Bende de var aynı dert. Aslında ben içine kapanık bir insan değilimdir ama son zamanlarda sanki hiç arkadaşım yokmuş gibi hissediyorum. Öyle kazık yeme gibi durumum olmadı ama hep bir soğukluk giriyor arkadaşlarımla arama bir süre sonra.Bu sene lise son sınıfa geçicem ben de 3 sene okudum. Arkadaşlarım var yok değil ama ben de bir en yakınım olsun isterdim. Kelin ilacı olsa........
Canım her yüz insanda bi tane bizim gibi var kalan 99 menfaatci. Isim düşer lazim olur köşede bulunsun diye arkadaş olanlardan. Yani sinsi yaratıklar anlatabiliyor muyum. Ben de liswde senin gibiydim sıfır arkadasla bitirdim üniversite Ye gelirken umutluydum ama seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama üniversite daha beter. Biz fedakar bi derdin olunca yaninda olsun senin icin bazı şeylerden vazgeçsin senin icin başkalarını karşına alsın falan istiyoruz ama miller iki yuzlulugunu yapiyo arkasından atıyor yüzüne bişey yokmus gibi davraniyo bi olay karşısında afedersin bok gibi tek basina kaliyosun ortada. Üniversite de ilk sene kurulan arkadaşlık devamlı surmez sakin ilk tanistiklarina bişey anpatiyim deme. Hele de iyi bi bolume gidersen millet sana hep not kopya malzeme kitap falan için yüz verecek aman ha dikkat et
Çok doğru canm:) Açıkcası üniversiteden umut etmiyorum, hatta lisede kimseye güvenmemeyi kendimi başka bi maske ile tanıtmayı öğrendim. Ama yalnız hissediyorum ister istemez.İlk tanştıklarıma hayatta bir şeyimi anlatmam 7-8 yıllık dost sandıklarımdan kazım yemiş biri olark. Hayat acımasız arkadaş.....9. sınıfta başka bir lisede okuyordum çok iyi arkadaşlarım vardı o okul bitince bağlarım da koptu ... Örneğin.
Bu forumu cok sevdim ben:)
Doğru söylüyosunuz sevgilim olmasa düşünemiyorum bile artık depresyona girerdim herhalde. Çok doğru, ne zaman kız arkadaşlarıma kendimde ilgili bir şey sorsam. Ay olmamış, yok yakışmamış falan.Açık sözlülük iyidir ama kıskançlıklarından söyledikleri çok doğru.Bakıyorum etrafa kız dostu olan çok kişi var gibi.Ya da öyle gözüküyorlar.Belki de benim takıntım. Ama resmen mesela en basitinden şuan evdeyim sevgilim şehir dışında dışarı çıkıcak kişi bulamıyorum bildiğiniz gibi değil ...
Ah ah yavru kuşum ayni durumdayız hea:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?