Dostineks kullananlara bi sorum olacak

Bnce kanda baktr canım ama yoksa sakın üzülme rabbim en hayırlısını verir inşallah
Hem haftasonuna hem bayrama denk geliyor bayram dan sonra gidicem artık doktora.İnşallah canım hep öyle dua ediyorum Allahım hayırlısı ni versin

Anladm cnm ama acillerde yapıolar özellerde bilgin olsun hakkında hayırlısı sen ferah tut gönlünü

İncir prolaktini yükseltiyor evet yumurtlamayi kolaylaştırıyor ama prolaktin yüksekliği sorunu olanlar yumurtlama döneminde incirden uzak durmalı..Ayrıca folik asit gebe kalmayı kolaylastirmaz olası bir gebelikte bebeğin beyin gelişimine katkıda bulunsun diye önceden depolar doldurulur sizin ki denk gelmiş

Hadi ya bende kaç gündür incir yiyip duruyorum. Ama herkes incir için aynı şeyi yazmış hatta internetten araştırdım ender saracoğlu falan da incir kuru için öyle demiş.Ama prolaktini yükselttiğini duymamıştım hiç

Bende yaptım incir kürü sonra prolaktin sorunum oldu doktora gittim o dedi hatta dedi emziren kadınlara yediriyorlar süt yapsın diye böyle yanılgılara düşmeyin alternatif tıp uygulamak aslında süreci uzatıyor çünkü hormonlarimizi bilemiyoruz

Sonra hamile kalbildin mi peki

Bende ilaci yaklasik 3 hafta kulandim adet günümde test yapdim hamileymisim :) dostinexi kulanmadan 4 ay tutmamisdi ve adetim hep gecikmeliydi süt hormonundan dolayi.

Ha bu arada bazi doktorlar korunman gerek oldugunu söyliyor ilaci kulanirken bazilari ise gerek duymiyor ben korunmadim kulandigim zaman bende arastirmisdim korunmayan cok yani tek degilsin korkma suan bebisimle 9 haftaligiz hic bi sorunumuzda yok.

Ay çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Bende çocuk istediğim için doktor korunma dedi.Bende korunmadim inşallah bana da sağlıklı bir şekilde nasip eder. Dediğin gibi bazıları korun diyor ama bazilari da hapı bıraktığın an prolaktin yine yükselebileceği için korunmayin diyor.hamile kalmak için özel birşey yaptın mi peki kür vs?

Yok canim sadice bir gün arayla iliskiye girdik baska bisey yapmadik :) sagol canim insallah allah isteyen herkeze nasip etsin :)

Yok canim sadice bir gün arayla iliskiye girdik baska bisey yapmadik :) sagol canim insallah allah isteyen herkeze nasip etsin :)
Bizde aynı şekilde canım inşallah hayırlısı ile Allah bana da nasip eder :)

Slm kizlar bende dostineksle alakali bi sayfa acmistim bende dostineks kullandim 2 hafta oldu birakali pco var bide bende normalde 50 gun adet olmuyodum bu ilaci ictikten sonra 35 36 gun oldu benimde adetime 1 hafta var korunmadikta hic Allahm bütün istiyenlere versin bizlerde içinde bide incir prolaktini yukseltiyo

Benim adet günüm 8indeydi ama düzenli de değil adetim ışte o yüzden emin olamıyor insan.on gün önce kan testinde 1.20 çıktı hcg.Bugün idrar testi yaptım ondan da bişey anlamadım. Bu pico dediğiniz şey nasıl ortaya çıkıyor nasıl anlaşılıyor

Dr gitmen lazm muane olmaniz lazm
PCO bildiğim kadarıyla yumurta buyuyo catlamiyo bide yumurta tembel calisiyo buda pco teşhisi
Dr bana 4 ay dene olmazsa gel tedaviye basliyalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…