tesekur ederım cevabın ıcın özel bı hastaneye gıdıyorum doktor kullan dedı aynı zaman dada cok sınırda cıkmıs dedi bısey anlamadım8 tane cok deıl mı ya tıroıdım de yuksektı onun ıcın yazmadı cok az yukselmıs gerek yok dedı
belki hastanenin referans aralığı öyledir.
sen kullan hapını ozaman canım zararlı bi hap değil.
şimdi kullanmasan doktorun sana kızacak
tesekur edrım canım mecbur kullancan sonra neden ıcmesın demesın ben 16 hatırlıyodum 19 mus sonuclara tekrar baktım da :) bu ayda bunu deneyım bakalım kısmet
hayırlısı canım yaaa kullan bakalım
belki vesile olur.prolaktin çok sinsi bi hormon zaten ne zaman yükseleceği belli olmuyor.
ve yükselmesinin sonuçları baya kötü hem yumurtlamaya hem döllenmeye hem adet düzenine kötü etkisi var.
inşallah kullanınca bebişin gelir.
ilacı kullandın ve bu ay yıne denıycez insallah bu kez olcak cok umutluyum canım bı de tsh yuksek olmasaydı onun ıcın ılac yazmadı ama bu ay olmasa doktorumu degıstırcem sabırsızmmm::) isteyen herkeze versın rabbim
tsh çok önemli bi hormon canım kaç çıktı belki ilaçla düşürülecek kadar yüksek değildir
canım 6.00 cıktı kendılınden 3 e dusmustu bı ara ama bebek icin 2.5o olması lazım dıye bılıyorum doktorda yazmadı :
canım 6.00 cıktı kendılınden 3 e dusmustu bı ara ama bebek icin 2.5o olması lazım dıye bılıyorum doktorda yazmadı :
ama senin yumurtlamana olumsuz etkisi olmadığında da ilaç vermemiş olabilir doktorun.
yada sürekli bi yükseklik söz konusu olmadığından.[/ tesekur ederım canım okudum yazıyı benım sureklı ınıp cıkıyo guatr vardır dıye dusunmustu doktor ama o da yok baska bı sorunum da olmadını soluyor ama 1 senedır ıstıyoruz olmuyor bilmiyorum ne yapca mı bu ayda bekleyıp doktorumu degıstırcem ...
bugün bende doktora gittim doktor banada dostinex verdi haftada iki kez yarımşar tablet içicekmişim hormon değerlerim aşağıda yazdığım gibi bilgisi olan yazarsa sevinirim ilk yarımımı şimdi içtim ama ilacın reçetesinde ilacı kullanırken gebelik düşünmeyin diyor varmı bu konuda fikri olan doktor bana korunma demedi çocuk istediğimizi biliyor doktor sakıncası olsa verirmiydiki ? ayrıca bu ilaçla birlikte cyclo progynova kullanıcakmışım ?bu ilaçları kullanıpta hamile kalan varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim
LH:16.74
FSH:4.34
PROLAKTİN:33.40
ESTRADİOL (E2):19.85
bende bu ay kullandım doktorum banada korun felan demedı bebek ıstedıgımızı bılıyodu ben pazartesı persembe tam ıctım ılacı dokrum oyle dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?