Seninle ayniyiz doktor degerimi soylemedi sadece sut hormonlarin hafif bi yukselme var dedi kanallarimda acik esiminde cok ii degerleri cikolata kistim var ama cok kucuk onemli deil dedi ilac sende yan etki yaptimi ayni dozajda kullaniyoruz ben yarin baslicam ilaca insaallah ii haberler gelir hepimizdenBen de geçen ay dostinex kullandım. Yarım yarım haftada 2 kere. Prolaktinim 34 tu. Kullanırken korunma vermedi Dr. Ama bu ay gebelik olmadı zaten. Ve prolaktin 24 e düştü. Dr yeterli dedi ve tekrar vermedi ilacı. Hsg temiz ve açık kanallar. Yumurtlama da her ay 11 çıkıyor. Eşimin kalitesi de yüksek bu arada. Bir senedir deniyoduk. Acaba bu ay olucak mı beklemedeyim. Dostinex kullanıp 2. Ayı hamile kalan var mı aranızda
Dostinex bende kullandim ama bi yan etkisini gormedim.Seninle ayniyiz doktor degerimi soylemedi sadece sut hormonlarin hafif bi yukselme var dedi kanallarimda acik esiminde cok ii degerleri cikolata kistim var ama cok kucuk onemli deil dedi ilac sende yan etki yaptimi ayni dozajda kullaniyoruz ben yarin baslicam ilaca insaallah ii haberler gelir hepimizden
Ben de senin gibiydim..yan etkileri okuyup ilacı içtikten sonra beklemeye başladım etkileri o derece yani..8 tabletten 1 tane kaldı hala yan etki yok..rahat ol ..zaten ilacı bu amaçla içiyoruz bir de üstüne stres eklemeyelim..Burda okuyunca birde ilacin icindeki yan etkileri okuyunca evham yaptim benn pek ilac kullanmayi sevmiyorum yarinda baslicam ilaca adet donemind e de kan vercem
Ne kadarlik evlisin canimBen de senin gibiydim..yan etkileri okuyup ilacı içtikten sonra beklemeye başladım etkileri o derece yani..8 tabletten 1 tane kaldı hala yan etki yok..rahat ol ..zaten ilacı bu amaçla içiyoruz bir de üstüne stres eklemeyelim..
3 bitecek ..prolaktinimi gecen yaz öğrendim..ama gebeliği düşündüğün Zaman tedavş ol dediler..bu ay tedavimi başladı..mr çekimdim 3mm Adenom olduğu çıktı beyinde..öyle o yüzden daha rahatım en azından sebebi belli diye..allah dermansız dert vermesin..Ne kadarlik evlisin canim
Amin canim bende 1,5 yiilik evliyim ama yasim 30gec kalmak istemoyorum daha once gebelik oldu ama dusuk yasadim kafama cok fazla takiyorum hemen olsun istiyenlerindenim bende rabbim isteyen herkese tez zamanda versin aratmadan3 bitecek ..prolaktinimi gecen yaz öğrendim..ama gebeliği düşündüğün Zaman tedavş ol dediler..bu ay tedavimi başladı..mr çekimdim 3mm Adenom olduğu çıktı beyinde..öyle o yüzden daha rahatım en azından sebebi belli diye..allah dermansız dert vermesin..
Peki bu gebeliğin sebebi var mıydı ..prolaktin de düşükliğe sebep oluyor ÇünküAmin canim bende 1,5 yiilik evliyim ama yasim 30gec kalmak istemoyorum daha once gebelik oldu ama dusuk yasadim kafama cok fazla takiyorum hemen olsun istiyenlerindenim bende rabbim isteyen herkese tez zamanda versin aratmadan
Kimyasal gebelik dedi doktor gelistirememis kendini o zamanlar herseyim temizdi simdi de cok bi sorun deil dedi doktor degerlerime ama kafana takma dedi dusunme bunlari dedi kanallarim da acik ciktiPeki bu gebeliğin sebebi var mıydı ..prolaktin de düşükliğe sebep oluyor Çünkü
Rabbim ol dedikten sonra hersey olur allahin izniyle evlatlarinla beraber uzun ve saglikli omur versin rabbimMerhaba hanımlar gezinirken yazılarınızı gördüm bende prolaktinoma hastasıyım ilk öğrendiğimde prolaktinim 200 dü. Emar falan çekildi 8mm lik adenom tespit edildi. Evliliğime de 3 ay kadar vardı. Doktorun bu şekilde hamile kalamazsın dedi ve dostinex verdi haftada iki kez tam içiyordum Pazartesi Perşembe ilaçlar bitince gel dedi evlendim vesaire 2 ay geçti adet olmadım ilacı kullanılırken hamile kalmışım. Daha sınra hamilelikte bu adenom artıyormuş dedikleri gibi dığum sonrası emar çekildi ve 8 mm lîk adenom 10 mm olmuştu ve bir tane daha 4 mm lik çıkmıştı daha sonra bebeğimi emziriyorum diye ilaç kullanmadım bebeğim 7 aylıktı adet olmuyorum diye doktora gittiğimde prolaktinim 220 olmuştu yine dostinex kullandım iki ay ve bebeğim şuan 11 aylık ve tekrar hamileyim hiç kafanıza takmayın ben hasta olduğumu bile unutuyorum Allah ol dedikten sonra oluyor stres yapmayın benim değerlerim ve adenomlarınla peş peşe hamile kaldıysam rahatlıktan dolayı sizde kalırsınız inşallah uzun oldu ama yazmak istedim :)
Rabbim ol dedikten sonra hersey olur allahin izniyle evlatlarinla beraber uzun ve saglikli
sağol canım teşekkürlerRabbim ol dedikten sonra hersey olur allahin izniyle evlatlarinla beraber uzun ve saglikli omur versin rabbim
Ben 2. Ayindayim 2 adet kaldı ilacın bitmesine. .Ben de geçen ay dostinex kullandım. Yarım yarım haftada 2 kere. Prolaktinim 34 tu. Kullanırken korunma vermedi Dr. Ama bu ay gebelik olmadı zaten. Ve prolaktin 24 e düştü. Dr yeterli dedi ve tekrar vermedi ilacı. Hsg temiz ve açık kanallar. Yumurtlama da her ay 11 çıkıyor. Eşimin kalitesi de yüksek bu arada. Bir senedir deniyoduk. Acaba bu ay olucak mı beklemedeyim. Dostinex kullanıp 2. Ayı hamile kalan var mı aranızda
Peki hem olumlu hem de olumsuz haber içerir bu yazdıklarınız amacımız anne olmak sonuçta sizde başarıya ulaşmışsınız..peki ben size bir soru soracağım beyininle. Ur olanlar normal doğum yapamazmış böyle bir şey duydunuz mıMerhaba hanımlar gezinirken yazılarınızı gördüm bende prolaktinoma hastasıyım ilk öğrendiğimde prolaktinim 200 dü. Emar falan çekildi 8mm lik adenom tespit edildi. Evliliğime de 3 ay kadar vardı. Doktorun bu şekilde hamile kalamazsın dedi ve dostinex verdi haftada iki kez tam içiyordum Pazartesi Perşembe ilaçlar bitince gel dedi evlendim vesaire 2 ay geçti adet olmadım ilacı kullanılırken hamile kalmışım. Daha sınra hamilelikte bu adenom artıyormuş dedikleri gibi dığum sonrası emar çekildi ve 8 mm lîk adenom 10 mm olmuştu ve bir tane daha 4 mm lik çıkmıştı daha sonra bebeğimi emziriyorum diye ilaç kullanmadım bebeğim 7 aylıktı adet olmuyorum diye doktora gittiğimde prolaktinim 220 olmuştu yine dostinex kullandım iki ay ve bebeğim şuan 11 aylık ve tekrar hamileyim hiç kafanıza takmayın ben hasta olduğumu bile unutuyorum Allah ol dedikten sonra oluyor stres yapmayın benim değerlerim ve adenomlarınla peş peşe hamile kaldıysam rahatlıktan dolayı sizde kalırsınız inşallah uzun oldu ama yazmak istedim :)
Tahlil sonucumuz ayni cikmis ve ayni ilaclari kullanmisiz benim gecen aydi adet donemimde kan tahlili oldum sonuclarim guzel cikti degerin dusmus sadece folic asit kullaniyorumKızlarr aranıza yeni katıldm. 10 aylık evliyim. 10 aydır bebiş gelmeyince doktora gittim. prolaktinim 47 çıktıdostinex ve folic asit verdi doktorum. inşallah bir an önce göbişlerimiz dolar :)
Amin canim insaallahRabbim inşaAlah hepimize nasip eder bu duyguyu tatmayi. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?