- 14 Mayıs 2016
- 50
- 8
- 36
- 30
Benimki 40.43 cikti.doktor cok faxla yuksek degil dedi.dostineks kullandim.bakalim dustumu tahlil yaptircam tekrar.[/QUOTE
Hamile kalabildiniz mi bende o ilacı kullanıyorum salı günü 4.sunu içiçem daha 1 aylık war
Siz de mi dostinex kullanıcısınızAmin inşaAllah. Hamile kalabildiniz mi
Aynen cnm ya işte bu salı 4. Sünü atıcam hapın.. Bu arada yeniyim kusura bakmayın. .Siz de mi dostinex kullanıcısınız
Sizin değeriniz kaç çıktı. Benim 38.8 çıktı. Benim dün kontrolm ward adetime 2 gün war. Adetin olmazsa 1 de geçse hemen gel dedi. Ama adet olursan 20 gün sonra tekrar gel dedi . Hayirlisi bakalımAynen cnm ya işte bu salı 4. Sünü atıcam hapın.. Bu arada yeniyim kusura bakmayın. .
Hımm çok geçmiş olsun. .. hipofiz adenom nedir peki biraz bilgi were misinizBende 5. Hap Olacak pazartesi ..benim 122 çıktı mr istedi doktor 3 mm hipofiz Adenom çıktı .. Bakalım
İyi huylu Timur olur kendisi beyinde hormonları etkileyen bölümde..Hımm çok geçmiş olsun. .. hipofiz adenom nedir peki biraz bilgi were misiniz
Kaç yıl önce yazdım kim bilir bu yazıyıAmin inşaAllah. Hamile kalabildiniz mi
Ben hamile kalamadim adet oldum bugun.hormon tahlili yaptircm tekrar
Neden daha büyük sorunlar mı çıktı biraz bahşeder misiniz?Kaç yıl önce yazdım kim bilir bu yazıyıkeşke sorun bu olsaydı o zamanlar buna üzüldüme inanamiyorum hamile değilim canım ben bile unutmusum buraya yazdımi inşallah sen kalırsın
Amin bakalım umut fakirin ekmeği işte..naplım takmamak mümkün değil ..Anladım Rabbim acil şifalar wersin. .. inş en yakın zamanda hamile oluruz. . Bilgilendirelim birbirimizi buradan...
. Isteyen herkese wersin Rabbim. . Peki başka sorunlar nedirKaç yıl önce yazdım kim bilir bu yazıyıkeşke sorun bu olsaydı o zamanlar buna üzüldüme inanamiyorum hamile değilim canım ben bile unutmusum buraya yazdımi inşallah sen kalırsın
Benim le ilgili değil eşimin azosperm olduğunu öğrendik yıllarca tedavi sonrası yine sıfır evlat edinin dediler en son tek derdim bi ilaç olsa idi keşke nasipInşaAllah yaa. .. ama tek bana degi
. Isteyen herkese wersin Rabbim. . Peki başka sorunlar nedir
Eşimin azosperm olduğunu öğrendikNeden daha büyük sorunlar mı çıktı biraz bahşeder misiniz?
Sperm azlığı değil canim sıfır sperm hiç yok yani zamana bıraktık bakalım hayırlısı ne işe o olsunAnladım Sperm azlığı hani .üzüldüm. benimde adetim geldi bakalım dostinexi kullanmaya dewam daha 1 aylık daha war kutuda. .. Rabbim hayirlisini wersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?