Dostinex kullanıp gebelik öğrenen var mı??

kutupyildizi123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
110
20
13
32
Kızlar ben bu ay klomen ve Dostinex kullandım içinde iki adet vardı sanırım adetimin 3.ve4. Günü içtim sonra klomen kullanımdım 3 haziranda da çatlatma iğnesi yaptım. Ovulasyon testiyle takipteydim 2 haziranda ve 3 haziranda testte koyuluk iyice belirginleşmişti iğneden sonra hep koyuluk oldu . Dostinex ile hamile kalanlar var mı merak ettim daha önce bi yerde okumuştum göğüs hassasiyeti olmuyor bu ilacı kullanınca bende normalde adet olacağım zaman 2hafta 10 gün öncesi hassasiyet başlardı adet günümde azalır sonra kaybolurdu şuan o hassasiyette yok gebeliktende umudum yok zaten kullananlarım yorumları benim için önemli

Ben varım, 2.kutudan 1 tane içtim hamile olduğumu öğrendim. Ama ben rahim filmi de çektirdim bir de takviyeler kullandım. Hangisi işe yaradı bilmiyorum. Prolaktinim hep yüksekti doktor dostinex’i hamile kalana kadar bırakmayacaksın demişti

Canım peki hamile kaldığında adet günün gelmeden göğüslerinde hassasiyet var mıydı yoksa sönük müydü? Benim normalde adetime 10 gün kala göğüs hassasiyeti olurdu bu ay Dostinex kullandım diye heralde göğüslerimde şişlik yok adetime 1hafta kaldı klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım . Senin belirtilerin nelerdi kısaca

Göğüslerim normal sönük ve ağrısız. Sadecw 1-2 kez kasık ağrısı çektim ben cok erken öğrendim öğrendikten sonra yani adet günüm gelmeden mide bulantısı be kasık ağrısı cok oldu. Baska bir belirtim olmadı bugün adet günüm çok uykuluyum yorgunum mide bulantım hafif hafif var öyle

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…