- 13 Mayıs 2017
- 187
- 84
- 98
- Konu Sahibi Excited_mom
Arkadaşlar mrb. Biz 1 yıldır bebek istiyoruz.Doktora gittiğimizde benim icin herşey normal dedi. Bir süre sonra eşim gitti. Ve sperm değerinin dusuk olduğunu öğrendik. Biz eşimin degerleri ile uğraşırken şans eseri kadin Doğuma gidip benimde prolaktin değerimin biraz yüksek old. Ögrendim. Yanı aslında aralik değerinde ama üst sınıra yakın çıktı. Ben prolaktin icin ayrıca test yaptırmamıştım.7 ay önceki testle gittim. Göğsümden de süt geldi gerci. Burdan da yüksek olduğu belli oldu yanı.ama bu 7 ayda daha da artmış midir bilmiyorum. Her neyse doktor iki hafta dostinex kullanmamai soyledi.pazartesi ve Perşembe'leri.iki ay deneyin olmassa rahim filmi ile muayeneye gelin dedi.Bu arada eşimin de değerlerinin cok da dusuk olmadığını öğrendik. Ona da bazı ilaçlar verdiler değerleri yükslsin diye.kısacası biz bu ay denedik ama olmadi. Acikcasi cok üzüldüm
yumurtalarımda ya da diğer değerlerde sıkıntı yok.Bir tek prolaktin biraz yüksek dedi.buna göre bu ay hamile kalmamam anormal değil mi?Bu ilacı kullananların yorumunu bekliyorum.İlk aydan etkisini göstermez mi bu ilaç?Acaba 1 ay daha beklemeden tekrar doktora mı gitsem?