Merhabalar kızlar bugün dostınex e başlamam gerekiyor âdetim de dün bitti ama ara ara leke gibi kan geldi sanırım rahim duvarında kalan son kanlar geldi. İlacı kullanmadan önce gebelik testi de yaptırmalı mıyım sizce hamile olup adet görenlerde oluyormuş ya. İlacın yan etkileri de varmış bu konu bian kafamı kurcaladı sizlere sormak istedim
Merhabalar kızlar bugün dostınex e başlamam gerekiyor âdetim de dün bitti ama ara ara leke gibi kan geldi sanırım rahim duvarında kalan son kanlar geldi. İlacı kullanmadan önce gebelik testi de yaptırmalı mıyım sizce hamile olup adet görenlerde oluyormuş ya. İlacın yan etkileri de varmış bu konu bian kafamı kurcaladı sizlere sormak istedim
Prolaktininiz yüksek olduğu için başlanmıştır zaten. Adet düzensizliği ve gebe kalamama nedeniyle mi kullanıyorsunuz? Aslında kadınlar herhangibir ilacı kullanmadan önce gebe olup olmadığından emin olmalıdır.
Her ay adet oluyorum ama Şubat'ta bi kere olmadım test vs yaptım çıkmadı gebelik doktor sonrasında hormon testi istedi ve prolaktin 24 çıkınca verdi ilacı