Aynen hayatımm ya ekşın ekşınBen ilk gün pek hissetmedim ama sonraki günler bir mide bulantısı başladı ki ıyyy.yemek görmek istemiyorumm.Ama Bebiş için katlanıyoruzz oyyy yerim ben onları şimdiden
tamam 19-24 demiştin demi kız asıl sana ekşın ekşınnn hadi baaaalllııımmm iyi çalışın
sanmıyorum yaa kızzzzz hamişmisin yoksaaaaaaaaaaaaaaa
sanmıyorum yaa kızzzzz hamişmisin yoksaaaaaaaaaaaaaaa
Evet hamiş olabilirsin belki bhcg ye baktırmak lazımm.Gerçi benimde göğüslerimin acısı pek azalmış değilll
yaaa benim de sızlasın göğüslerimmmm...bu arada kızlar 3 gündür acayip iştahım açıldı.deli gibi yemek yiyorum...yoksaaaaaaaaa.....
yaaa benim de sızlasın göğüslerimmmm...bu arada kızlar 3 gündür acayip iştahım açıldı.deli gibi yemek yiyorum...yoksaaaaaaaaa.....
ya tatlum doktor bana 4 günde bir içiceksin deyince ilacı bende pzt içmiştim aradan 3 gün geçti ve dördüncü gün içtim yani cuma..Sen salı cuma içiyorum demiştin ozaman 2 gün ara olmuyomu :44: :44: Yoksa yanlış mı yapıyorumm :44: :44: kafam karıştı bi an :26: :26:
kuzu çok önemli değil o yaaa.pazartesi perşembe içeceksin sen...doktor bana salı cumartesi dedi.
kuzu çok önemli değil o yaaa.pazartesi perşembe içeceksin sen...doktor bana salı cumartesi dedi.
Nasılsın datlummm nasıl gidiyoo
nasıl olsun şekerim yaa evde bi oraya bi buraya dolanıyorum eşya topluyorum çok stersliyim eşimle gidemezsem diyesen nasılsın
Nasıl olsun canımm evde sıkıcı iştehayırdır nereye :18:
eşimin tayini hakkarriye çıktı
oyyyyhhh kıyamam sanaaaabebişcik olursa ordamı büyüycek yaw
aynen cnm olsunlardaa..Ne alemsin varmı bi belirti fln.. :44:ayyy olsun da orda büyüsün zaten 2 yıl kalcaz
aynen cnm olsunlardaa..Ne alemsin varmı bi belirti fln.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?