Kızlar ben kullandım ve iki ay sonra hamile kaldım
mrb bnde de adenom cikti ama doktorum korkmana gerek yok dedi ve dostinex yazdi prolaktinim bu ay ilk olcturdgmde 119 du simdi ilaci kullaniyrm 3 hafta snra tkrr olcum yapilck ya peki sna bisi sorucm bu aden thlikeli bisi deil dim imerhaba bende prolaktin tedavisi ve bunun yanında adenom hastasıyım kızlar eğer prolaktininiz sürekli yükseliyorsa mutlaka hipofiz mr çektirin ben uzun yıllar belli aralıklarla proklaktin tedavisi gördüm dr en sonunda hipofiz mr istedi ve o zaman adenom görüldü ve bu yüzden prolaktinin seviyesi kontrol altına alınamıyor ilacı içince seviye düşüyor bırakınca tekrar yükseliyor bende uzun süre dostinex kullandım başlarda bende aşırı hastalandım şu anda norprolaç adlı ilacı kullanıyorum benim prolaktinim normal hale geldiğinde hamile kalıyorum şu an iki tane çocuğum var yani prolaktin yüksek anne olamam diye korkmayın gerçekten ben bu hastalıkla uğraşırken anne oldum başka sorunuz olursa elimden geleni yapmak isterim yıllar sonra benim gibi bu sıkıntıyı çeken arkadaşlarla birşeyler paylaşmak güzel çünkü ben birtek kendimi sanıyordum lütfen birbirimize yardımcı olalım
mrb bnde de adenom cikti ama doktorum korkmana gerek yok dedi ve dostinex yazdi prolaktinim bu ay ilk olcturdgmde 119 du simdi ilaci kullaniyrm 3 hafta snra tkrr olcum yapilck ya peki sna bisi sorucm bu aden thlikeli bisi deil dim i
Aynen ya dunya basima yikildi sanki altinda kaldim cok korktm gerci halada korkuyorum ya peki senin kaybolup gittmi adenom doktr gecer dedi bnde 3mm ben kendim icinde endiselenmyrmda artik cok korkyrm cocugm olmaz diye esimimde sperm sayisi biras dusuk cikti 8milyon peki sen ilaclari kullanrknmi hamile kaldin ya kimisi dostinex kullanrkn korunmali dio ama doktorum korunma dedi bisi olmaz dedi neyi yapcgmi sasirmis durumdym ya cocuklugumdn beri hayalim anne olmak ins rabbim yoklugun u aratmaz istyn herkse versin ne sanslisin ya 3 tane evladin var allah acilarini gostermesin inssallah bilgi vrdgn icin cok biras da olsa soldklerin icimi ferahlatticcok tskkerrr ederim mmmerhaba bendede adenom var fazla takılmamayı öğrendim sadece sürekli ilaç ara kontreller falan bak ben allahın izni ile iyi vede 3 çocuk annesiyim tamam ilk duyunca çoooooooooook kötü hissediyorsun ama alıştım ilaçla zaten hemen prolaktin düşüyor bende dostinex içiyorum benim doktorum korkma dedi başka sorun olursa cevaplarım by
66 ploraktinle başladım yine tedavşye bakalım..
bünyem daha önce 200 ü gördüğü için pek bi etkisini görmedim hormon testinde çıktı sonuç.
7 mm adenomum vardı eskiden,dün akşam MR ımı yeniledim bakalım sonuç ne çıkıcak inş. 10 mm den fazla çıkmaz yoksa ameliyatla alınıyormuş
kaç yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum inşallah hepimiz bu illetten kurtuluruz..
en büyük etkeni stres sakın hiç birşey için stres yapmayın..
Aynen ya dunya basima yikildi sanki altinda kaldim cok korktm gerci halada korkuyorum ya peki senin kaybolup gittmi adenom doktr gecer dedi bnde 3mm ben kendim icinde endiselenmyrmda artik cok korkyrm cocugm olmaz diye esimimde sperm sayisi biras dusuk cikti 8milyon peki sen ilaclari kullanrknmi hamile kaldin ya kimisi dostinex kullanrkn korunmali dio ama doktorum korunma dedi bisi olmaz dedi neyi yapcgmi sasirmis durumdym ya cocuklugumdn beri hayalim anne olmak ins rabbim yoklugun u aratmaz istyn herkse versin ne sanslisin ya 3 tane evladin var allah acilarini gostermesin inssallah bilgi vrdgn icin cok biras da olsa soldklerin icimi ferahlatticcok tskkerrr ederim mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?