Dostinex yan etki yapanlar ve hamile kalanlar

pelisss benim sonuç negatif yine sen de durumlar nedir günün ne zaman var mı bişeler

selam arkadaslar okudum yazdıklarınızı bende dostınex kullanıyorum hamıle kalmayı beklıyorum inşallah.hamile kalanınız varmı?

66 ploraktinle başladım yine tedavşye bakalım..

bünyem daha önce 200 ü gördüğü için pek bi etkisini görmedim hormon testinde çıktı sonuç.
7 mm adenomum vardı eskiden,dün akşam MR ımı yeniledim bakalım sonuç ne çıkıcak inş. 10 mm den fazla çıkmaz yoksa ameliyatla alınıyormuş

kaç yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum inşallah hepimiz bu illetten kurtuluruz..

en büyük etkeni stres sakın hiç birşey için stres yapmayın..

mrb bnde de adenom cikti ama doktorum korkmana gerek yok dedi ve dostinex yazdi prolaktinim bu ay ilk olcturdgmde 119 du simdi ilaci kullaniyrm 3 hafta snra tkrr olcum yapilck ya peki sna bisi sorucm bu aden thlikeli bisi deil dim i

mrb bnde de adenom cikti ama doktorum korkmana gerek yok dedi ve dostinex yazdi prolaktinim bu ay ilk olcturdgmde 119 du simdi ilaci kullaniyrm 3 hafta snra tkrr olcum yapilck ya peki sna bisi sorucm bu aden thlikeli bisi deil dim i

merhaba bendede adenom var fazla takılmamayı öğrendim sadece sürekli ilaç ara kontreller falan bak ben allahın izni ile iyi vede 3 çocuk annesiyim tamam ilk duyunca çoooooooooook kötü hissediyorsun ama alıştım ilaçla zaten hemen prolaktin düşüyor bende dostinex içiyorum benim doktorum korkma dedi başka sorun olursa cevaplarım by

Aynen ya dunya basima yikildi sanki altinda kaldim cok korktm gerci halada korkuyorum ya peki senin kaybolup gittmi adenom doktr gecer dedi bnde 3mm ben kendim icinde endiselenmyrmda artik cok korkyrm cocugm olmaz diye esimimde sperm sayisi biras dusuk cikti 8milyon peki sen ilaclari kullanrknmi hamile kaldin ya kimisi dostinex kullanrkn korunmali dio ama doktorum korunma dedi bisi olmaz dedi neyi yapcgmi sasirmis durumdym ya cocuklugumdn beri hayalim anne olmak ins rabbim yoklugun u aratmaz istyn herkse versin ne sanslisin ya 3 tane evladin var allah acilarini gostermesin inssallah bilgi vrdgn icin cok biras da olsa soldklerin icimi ferahlatticcok tskkerrr ederim mm

Sonuclarin cikti cnm mr cok mrk ettim ya ins iyi sonuclar cikar bnde mikroadenom cikti cok korkyrm ins buyumz bnmde hayrli haberlrni bklyrm cnm

malesef yıllardır ilaç içiyorum ama kaybolmadı ama sabit tek böyle kalsın razıyım valla ben ilaç kullanırken hamile kaldım allahın izniyle bir sorun yaşamadım eşinde sigara içiyorsa bıraksın iyi beslensin 3 cocuğa inanki kolay kavuşmadım neler çektim bilemezsin bir ara anne olamıyacağımı zannettim rabbim o kadar büyüki 3 cocuğum süpriz oldu dr aldır tehlikeli dedi ama ben ona kıyamadım ve iyiki olmuş iyiki ona kıymadı adenomda sabit kaldı yani ne hamileyken nede sonrasında bir sorun çıkmadı canım benim içini ferah tut ve öncelik allah ve dua bunu unutma inancını kaybetme ha ne zaman istersen mesaj at çünkü benim kendimi rahatlattığım tek yer malesef bizim hastalık pek bilinmiyor ve kimsede bizi anlamıyor yazınca rahatlıyorum by

bana kimse dostinex demesin ben 8 gundur oldum oldum dirildim bana bas agrisi deil inanilmaz mide bulantisi ve kusma yapti canmdan bezdim dun acilde yine sabahladik son hapi acilde serumla ictim yani ve artik kusmaktan son radde kan gibi kusmaya basladim ve mide agrisi sabah ciktim hastaneden elimden serumu falan soktum attim yerlere taslara soguk yerlere attim kendimi hic unutamam dunki halimi sizde kullanirken oldunuzmu benim gibi allah hepimizin yuzunu guldursub ins

Beni mahvetti bu ilaç depresyona soktu . Intihar etmeye meyl ettiriyor durmadan ağlıyorum . Sakinleşince de uykuya dalıyorum . Uyanınca yine herşey aynı ... Prolaktin hormonum 67 çıktı . Ne yapacağımı bilemiyorum

Merhabalar. Dostineks kullananlar adet gecikmesi yaşadınızmı, cevap verirseniz mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Evet,adetim 15 gün gecikti ve adet zamanı dışında ara ara kahverengi lekeler geliyordu..hormon testinde çıktı prolaktinin yüksek olduğu ama benim çok yüksek değil..sınıra yakın 28..

Bu ilac beni de mahvetti. Oglumu mecburen birden sutten kestirdi dr. Goguslerim ciddi sekilde tikanip sistigi icin 1tablet ic. 3 gun sonra da diger tableti ic dedi. Dun 1 tablet aldim. Bugun perisanim. Tansiyonum ciddi sekilde inip cikiyor. Migde bulantisi, asiri halsizlik yapti, yataktan kalkacak halim yok. Diger dozu icmeyecegim.

Bugun oglen sag koluma kasilma nobeti oldu. Surekli istemsiz sekilde sag kolum elim zipliyrdu. Yuruyemiyrdum. Bayilmak uzereydim..acile yetistirdiler. Yarim saat surdu. Dr.a ilaci dedim. Kim verdi niye ictin diye cok sinirlendi. Ilac kaynakli dedi. Kadin dogum ile gorustu. O da aynini dedi. Bizim tanidik vardi. O da aynisini dedi. Her ihtimale karsi kan alindi. Tomografi cekildi. Temiz onlar. Dr sakin icme ilaci dedi. Bugun iyiki icmemisim. Yapacak bisi yokmus ne yazik ki. Etkisinin gecmesini bekliyrz. Ilaca bagli olan tansiyon dengesizligi sebep olmus. Dilerim benim bunyem kadar kimsenin vucudu tepki vermez bu kadar.

Merhaba kızlar aradan epey zaman geçmiş durumlarında değişiklik olanlar var mı? Ben de şuanda dostinex kullanıyorum.

Ay bende bir kutu kullandim hapi bitireli bu ay ikinci ayim inşallah bende kalirim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…