Gebeliğe Hazırlık Dostinex

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar benimde prolaktin 38 cikti.doktor banada korunma dedi banada aynj ilaci verdi prospektusunu bir okudumki inanamadim felaket yan etkileri olan bir ilac sen kullandinmi durumlar ne merak ettim.aslan pencesi kurune basladim insallah duser ve ilaca gerek kalmaz.cunku doktorum strese bagli oldugunu soyledi

ben gecen ay dostinex kullandim korunmadim ve hamile kaldim . kimyasal gebelik oldu . kesin ilactandir demedi dr. bence korun o ay ne olur ne olmaz

ben de bir adet kullandim ve 2 ay sonra hamile kaldim dr cok tehlikeli olsa vermezdi ilac biraz agir bas donmesi yapmisti bende ama uzun surmedi ilac bittikten sonra korunmayı birak demişti dr

Banada doktorum korunma dedi

Arkadaşlar merhaba benim bir düşüğüm oldu daha sonrasında doktor hatası yüzünden rahim yapışıklığından ve çikolata kistinden 3 hafta önce tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım . Prolaktin değerim sürekli yükselip ilaçla düşüyor.doktorum bir endokrine gözük sebebine bakalım dedi .mr çekildim bi sıkıntı yok .endokrin 1 hafta önce bir sürü tahlil istedi ve şöyle bir açıklama yaptı . VücudumZda makroprolaktin diye birşey varmış bazen Prolaktin değeri bundan dolayı yüksek gözükebilirmiş kandan atılması zormuş ve bu durumlarda sinir strese bağlı yükselebilir göğüs ucu uyuramında yükselir ve yüz üstü yatsanız dahi yükselebilir göğüsünüze top bile çarpsa yükselebilir dedi .yardımcı olmak istedim konuyla alakalı makroprolaktin diye bakabilirsiniz internetten bende yeni öğrendim binevi yalancı prolaktin gibi sanırım bende şuan tekrar dostinexe başladım bakalım daha nelerle karşılaşıcaz rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Ben bu ilacı kullandım zaten sınırın çok az üstündeydi benim 23.6ydı 5.85e düştü aşırı düşürdü sadece bir ay kullandım ama doktor bana korun demedi korunmadık ama hamile de kalamadım bu ay adetim gecikti 35.gün oldu ama test yaptım negatif malesef şimdi ilacı bırktrdı

Kızlar ben dostinex kullanarak hamile kaldım. Prolaktinim 55 civarı Bi şeydi. Bi yandan ilacı kullandım biyandan ovu. Testi ile takip ettim. İlaç bitmeden gebe kaldım. Doktora gidip hem beta hcg hem prolaktin baktırdım. Prolaktinim 13 e düşmüştü. Hamilelikte dostinex kullanılmaz diye bişi yok ama senin ki düşmüş artık sen kullanma dedi.
Çünkü prolaktin yumurtanın çalmasını önlüyor. İlaç prolaktini düşürdüğü an yumurta çatlıyor ve siz o ara ilişki kaçırmazsanız gebe kalırsınız.

merhaba ben de dostinex kullandım adetim gecikti korkuyorum çok kötü hikayeler yazanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…