- 15 Eylül 2014
- 72
- 26
- 28
- 33
- Konu Sahibi perceptionss
-
arkadaslar merhaba,
dostinexle ilgili güncel bi konu bulamadım.
dostinex kullanıp hamile kalan arkadaslar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Bnm prolaktinim yüksekti bi ay kullandım dostinexi düştü ve o ay hamile kaldım cnm içinde iki hap vardı yarım yarım iki haftada bitti çok etkili bi ilaç
Bnm prolaktinim yüksekti bi ay kullandım dostinexi düştü ve o ay hamile kaldım cnm içinde iki hap vardı yarım yarım iki haftada bitti çok etkili bi ilaç
Göğsünüzden süt geliyosa prolaktinimiz yüksektir ölçtürdünüz mü bnm 40 tı 25in altında olması gerekiyor dostinexden snra 16 ya düştübu arada siz yarım yarım kullanmıssınız .. benim prolaktinim yüksek değil ama tam kullanıyorum ve hamile kalana kadar kullanıcam yanlış mi yapıyorum acaba ki ... doktorum adet olunca bile içiceksin gebe kalırsan kesicez dedi ... olmaz diye cok korkuyorum
evet defalarca ölçüldü normal cıktı ultrasona da girdim bi kaç kere hamileliğe engel birsey cıkmadı ... ama işte süt kkesilsin diye verdi doktorum...Göğsünüzden süt geliyosa prolaktinimiz yüksektir ölçtürdünüz mü bnm 40 tı 25in altında olması gerekiyor dostinexden snra 16 ya düştü
BENDE TÜP BEBEK SÜRECİNDE OHSS OLMASIN DİYE İÇMİŞTİM 2 GÜNDE BİR ÖLDÜM RESMEN İÇERKEN NE BİÇİM BİR İLAÇ ÇOK FAZLA ETKİLİ
Hapı tüm içince çok baş döndürüyo ama yarım içince olmuyo parlodel diye bi ilac var o daha kötü dostinex ii yine
Evet dostinex den sonra oldu kan testiyle öğrendim adetimden bi hafta öncesizin gebelik hemen mi oldu ? nasıl öğrendiniz ?
Evet dostinex den sonra oldu kan testiyle öğrendim adetimden bi hafta önce
Evet dostinex den sonra oldu kan testiyle öğrendim adetimden bi hafta önce
Seninki fazla yüksek değil bence endişelenicek bi durum yok Bana doktorum yanılmıyorsam 25 e kadar sınır demişti .Ay sonu doktora görün derim muhtemelen düşmüş olacaktır. :)benimde prolaktin 33 dr um verdi haftada yarım.gebeliğe engelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?