dostinex

Dostinex sonrası cuma gunu prolaktin icin tekrar kan verdim bugün sonucum çıktı. 1,87

Süper bir haber bu :) dostinex i nasıl kullanmıştın? 2 li mi? Yarım yarım haftada 2 alıyırum ben dr. Um 8 li yazdı bana
Bu arada korundunuz mu?
Evet cok mutluyum canım :)
Bana 2li olandan vermişti Dr.
Pazartesi cuma gunleri Yarim Yarim içmiştim. Ilacı kullandığım süreçte korunmadım valla :) zaten hamile kalayım diye uğraşıyorum. Doktorumda korun demedi zaten. Simdi bugün adetimin 21. Gunu... Merak Ölmek üzereyim :) inşallah hamile kalmisimdir...

Benim de bugün 21. Gün :)) tamı tamına aynıyız bat tarihin ne? Gelmesin işallahh onun yerine bebiş haberi gelsin :)) bu arada benim dostinex im bitmedi bugün almsm lazım ama gebelik oluştuysa zarar da vermek istemiyorum. Kan testi yaptırp yaptırmamakta çok kararsızım

Ayyyy bende kanda baktırıp baktirmama konusunda cok kararsızım. 22 martta olmuştum :)) inşallah guzel haberler alırız. Bir hafta daha sıkalım dişimizi test icin :) hayal kırıklığına uğramak istemiyorum...
Senin icinde dua edicem. Allah gönlümüze göre versin inşallah...

Amin canım benim de dualarım seninle. İyi haberler verelim birbirimize işallah.

Slm kizlar benim prolaktinim 34 çikti 2 kutu dostinex verdi doktorum normalde 32 gunde bir adet olurdum dostinexle ilk ay 27 gunde oldum ikinci kutu ilacimda bitti ve 31 günumdeyim hala adet olmadim hamile olma ihtimalim var mi dr. Korunmami soylemisti ama pek ozen gostermedik korunmaya

Gunaydin arkadasım,
Benimde yanlış hatırlamıyorsam 38 çıkmıştı. Bana Dr hic korun falan demedi. Ben o ay hamile kaldım. Allah gönlüne göre versin insallah

göğsümden süt geldiği için doktorum verdi çünkü hamileliğe engelmiş bu süt hormonu acaba bir tablet alınca hemen düşermi prolaktin hormonum

Canim benim bildiyim kadar bi zarari yok zaten dusuk felan olmasin diyede veriyolar bende hamile olabilirim ama yinede kulanmaya devam ediyorum

Canim bazen gec adet olabilirsin ben mesela ilac bittikten 7 gun sonra oldum

ilk kontrole gittiğimde doktor banada parlodel verdi hamileliğin bu ilaçla daha sağlıklı olacağını söyledi fakat o kadar ağır bir ilaçtı ki kullanamadım ve değistirmesini istedim ve dostinex ilacını verdi hamilelik olduğunda ilacı kesmeliyiz dedi fakat ilacı kullanırken hamileliğin olmaması gerektiği yazıyo ama doktor korunma diyor açıkçası kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…