- 23 Aralık 2014
- 141
- 36
- 13
- 42
- Konu Sahibi perceptionss
-
Süper bir haber bu :) dostinex i nasıl kullanmıştın? 2 li mi? Yarım yarım haftada 2 alıyırum ben dr. Um 8 li yazdı banaDostinex sonrası cuma gunu prolaktin icin tekrar kan verdim bugün sonucum çıktı. 1,87
Evet cok mutluyum canım :)Süper bir haber bu :) dostinex i nasıl kullanmıştın? 2 li mi? Yarım yarım haftada 2 alıyırum ben dr. Um 8 li yazdı bana
Bu arada korundunuz mu?
Benim de bugün 21. Gün :)) tamı tamına aynıyız bat tarihin ne? Gelmesin işallahh onun yerine bebiş haberi gelsin :)) bu arada benim dostinex im bitmedi bugün almsm lazım ama gebelik oluştuysa zarar da vermek istemiyorum. Kan testi yaptırp yaptırmamakta çok kararsızımEvet cok mutluyum canım :)
Bana 2li olandan vermişti Dr.
Pazartesi cuma gunleri Yarim Yarim içmiştim. Ilacı kullandığım süreçte korunmadım valla :) zaten hamile kalayım diye uğraşıyorum. Doktorumda korun demedi zaten. Simdi bugün adetimin 21. Gunu... Merak Ölmek üzereyim :) inşallah hamile kalmisimdir...
Ayyyy bende kanda baktırıp baktirmama konusunda cok kararsızım. 22 martta olmuştum :)) inşallah guzel haberler alırız. Bir hafta daha sıkalım dişimizi test icin :) hayal kırıklığına uğramak istemiyorum...Benim de bugün 21. Gün :)) tamı tamına aynıyız bat tarihin ne? Gelmesin işallahh onun yerine bebiş haberi gelsin :)) bu arada benim dostinex im bitmedi bugün almsm lazım ama gebelik oluştuysa zarar da vermek istemiyorum. Kan testi yaptırp yaptırmamakta çok kararsızım
Amin canım benim de dualarım seninle. İyi haberler verelim birbirimize işallah.Ayyyy bende kanda baktırıp baktirmama konusunda cok kararsızım. 22 martta olmuştum :)) inşallah guzel haberler alırız. Bir hafta daha sıkalım dişimizi test icin :) hayal kırıklığına uğramak istemiyorum...
Senin icinde dua edicem. Allah gönlümüze göre versin inşallah...
Gunaydin arkadasım,Slm kizlar benim prolaktinim 34 çikti 2 kutu dostinex verdi doktorum normalde 32 gunde bir adet olurdum dostinexle ilk ay 27 gunde oldum ikinci kutu ilacimda bitti ve 31 günumdeyim hala adet olmadim hamile olma ihtimalim var mi dr. Korunmami soylemisti ama pek ozen gostermedik korunmaya
İnşallah cnm çok istiyorum hakkimda hayirli artk dua etGunaydin arkadasım,
Benimde yanlış hatırlamıyorsam 38 çıkmıştı. Bana Dr hic korun falan demedi. Ben o ay hamile kaldım. Allah gönlüne göre versin insallah
inş canım aldın mı mtlu haber bende bu ay dostinex kullanıyorumBen de bu ay Dostinex kullanıyorum işallah mutlu haberi alırız :)
Canim benim bildiyim kadar bi zarari yok zaten dusuk felan olmasin diyede veriyolar bende hamile olabilirim ama yinede kulanmaya devam ediyorumBenim de bugün 21. Gün :)) tamı tamına aynıyız bat tarihin ne? Gelmesin işallahh onun yerine bebiş haberi gelsin :)) bu arada benim dostinex im bitmedi bugün almsm lazım ama gebelik oluştuysa zarar da vermek istemiyorum. Kan testi yaptırp yaptırmamakta çok kararsızım
Canim bazen gec adet olabilirsin ben mesela ilac bittikten 7 gun sonra oldumSlm kizlar benim prolaktinim 34 çikti 2 kutu dostinex verdi doktorum normalde 32 gunde bir adet olurdum dostinexle ilk ay 27 gunde oldum ikinci kutu ilacimda bitti ve 31 günumdeyim hala adet olmadim hamile olma ihtimalim var mi dr. Korunmami soylemisti ama pek ozen gostermedik korunmaya
Bitti cnm ilacım 0,15 e dusmuş prolaktinim bu ay klomene başlycamCanim bazen gec adet olabilirsin ben mesela ilac bittikten 7 gun sonra oldum
Canim pardon dostinex ilaci deyil duphaston kulaniyorum bi karisiklik oldu pardon dostinex ilaci hakkinda bilgim yokBitti cnm ilacım 0,15 e dusmuş prolaktinim bu ay klomene başlycam
Olsun sorun degilCanim pardon dostinex ilaci deyil duphaston kulaniyorum bi karisiklik oldu pardon dostinex ilaci hakkinda bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?