- 29 Şubat 2016
- 189
- 51
- 13
- 30
- Konu Sahibi Hayal perestt
-
Ayyy gerçekten mi ne güzel aminnben dostinex kullandığım ay hamile kaldım prolaktinim yüksekmiş oysaki onu kullanarak düşürdm ve o ay hamile kaldım Allah size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ne güzel ben bu ilaci kullanmadan önce yumurtlamami anliyamiyodm belki de yumurtlamyodum gecen ay içmeye başladım yumurtladgmi anladm sanki ama iste nasipyo bi yan etkisini görmedim ben pzt ve perş günleri kullandım ama yum günümü takip ettim sonra bıraktım bebek olursa bişey olur diye ve Rabbimin mucizesi varmışta gerçkten
Slm canim
bende dostinexi kulaniyorum 5 aydir tutmiyordu sütümün geldigini fark etti doktor bu ilaci verdi.
bir aydir kulaniyorum batim bugün ama hala bisey yok dün bi damla kadar kan geldi dedim adet olcam herhalde ama bugün daha bisey yok bayada kasiklarimda batmalar vardi ve belim agriyor. yerlesme kanamasida olabilir. bende burda ayni soruyu sormustum cogu kisi ilk veya ikinci ay hamile kalmis bazilari kulanirken koruniyormus doktor öyle demis diye birakir birakmaz gebe kalan var digerleride benim gibi korunmayan ilk aydan veya 2 ayda gebe kalan var icini ferah tut bende baya endislenmisdim. sana doktor ne dedi bilmiyorum kulanirken koruncakmisin yoksa hamile kalir kalmaz birakmi?
Bana Dr korun falan demedi cnm ilaç bitince gel kan tahlili vercen dedi inş sende hamilesindirrr bnm bgn adet günüm olması gerekiyor bi ay oldu dun ama belirti falan yok dun arada kasiklarm AĞRIDI bide belimSlm canim
bende dostinexi kulaniyorum 5 aydir tutmiyordu sütümün geldigini fark etti doktor bu ilaci verdi.
bir aydir kulaniyorum batim bugün ama hala bisey yok dün bi damla kadar kan geldi dedim adet olcam herhalde ama bugün daha bisey yok bayada kasiklarimda batmalar vardi ve belim agriyor. yerlesme kanamasida olabilir. bende burda ayni soruyu sormustum cogu kisi ilk veya ikinci ay hamile kalmis bazilari kulanirken koruniyormus doktor öyle demis diye birakir birakmaz gebe kalan var digerleride benim gibi korunmayan ilk aydan veya 2 ayda gebe kalan var icini ferah tut bende baya endislenmisdim. sana doktor ne dedi bilmiyorum kulanirken koruncakmisin yoksa hamile kalir kalmaz birakmi?
Bana Dr korun falan demedi cnm ilaç bitince gel kan tahlili vercen dedi inş sende hamilesindirrr bnm bgn adet günüm olması gerekiyor bi ay oldu dun ama belirti falan yok dun arada kasiklarm AĞRIDI bide belim
valla cnm dun belim agriyodu kasıklarmda bisiler oluyordu ama öyle aman aman değil şuan hicbiseyim yok mesela adet belirtisi flan nötrum şuan ama gerginlik var eşime çok sinirleniyorumAyni belirtileri yasiyoruz canim batimizda ayni hadi bakalim insallah ikimizinde yüzü güler :) bugün sabah adet olcakmisim gibi baya karnim agriyordu sende biseyler varmiydi? Sabah test yapmayi düsüniyorum :)
valla cnm dun belim agriyodu kasıklarmda bisiler oluyordu ama öyle aman aman değil şuan hicbiseyim yok mesela adet belirtisi flan nötrum şuan ama gerginlik var eşime çok sinirleniyorum
Ahahhaa oda iyiymisHamile olabilirsin ben 2 hamilelik gecirdim sonu hüsran oldu ama bende sinir küpüydüm herkeze sinirleniyordum hatta esim yanlis pizzayi siparis ettigi icin oturup hüngür hüngür agladim sinirden sen beni sevmiyormusun niye yanlis siparis verdin diye hahaama bende suan öyle biseyde yok duygusallik var sadice biraz
Ahahhaa oda iyiymis
Bazen de duygusallik var gözlerim doluyor dun durup dururken aglayasim geldi offf bilmiyorum hayirlisi baklm bende bide pko cikti ya pek de ümitli değilim ama hayrlisi sende inş hamilesndr sende adet düzensizliği var mi peki hani bu ilaç adet geciktrrmi
Hmm hayrlisi artik cnm inssss hamileyizdr bende arastrdm iki kişi yazmisti adetim gecikti falan diye ama psikolojik olarak yan etki okumadm bende pko cikti bekarligimdan beri düzensizlik var bende sut hormonu yuksek olunca da düzensizlik oluyomus bu ilaçla düzene giriyomus dundu günümüz olmadik yarin test yap bklm haber ver bana daBendede pko var galiba doktor bana diabet ilaci verdi adet düzene girsin diye 5 aydir cocuk düsüniyoruz yeniden ama o günden beri düzensiz adetlerim ama ilaci icemedim baya rahatsiz olmusdum kan sekerimi ne varmis hafif öyle biseydi zaten ilac baya sacma geldi öyle sisman falanda deglim diyabet ilacin gebelikle ne alakasi varsa artik. Sanmiyorum dostinexin yan etkisi olduguna benimde ilk ayim pekde bilgim yok
Göğüslerinde bi belirti var mi pekiZumrutas
Hmm benmde goguslerimde bi belirti falan yok test alip yapsammi diye düşünüyorum ama bi yanimda yapma dio bklm yarin yaparsam bende yazarimSislerde sütden dolayi oldugunu tahmin ediyorum
Hmm benmde goguslerimde bi belirti falan yok test alip yapsammi diye düşünüyorum ama bi yanimda yapma dio bklm yarin yaparsam bende yazarim
Tmm cnmmmTamam canim yaparsan mutlaka haber ver bende veririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?