- Konu Sahibi Hayal perestt
-
Ben de Dr gitmeden önce çok takyodum stres yapiyodm Dr gidip öğrenince bide ilaç verince stres yapmamaya basladm Allah ın dediği olur bu ay olmazsa eğer uvo.testi alim bende amin cnm çok saol güzel dileklerin içinKızlar öncelikle no stres eğer stre olursaniz prolaktin hormonunuz artar ve hamile kalma olasıligi düşer. Biz her ay denememize rağmen neden olmadığını öğrenmek için gttik ve prolaktinim elli çıktı çok yukse olmasada yinede gebelige engeldi. Kullandım ve o ay yum günlerimi ovu testi ile takip ettim ve o ay hamile kaldm aynı durumda olup ikinci ay hamile kalan arkadaşlarda var ümidinizi sakın yitirmeyin ve Allaha guvenin. O istedikten sonra hersey oluyo çabalarıniza ve dualara devam ederseniz Allah nasip edicektir. İsteyen herkese nasip etsin mevlam kimsenin kucağını boş birakmasin :) hadi bakalim calismalara devam yilmak yok
Ben de Dr gitmeden önce çok takyodum stres yapiyodm Dr gidip öğrenince bide ilaç verince stres yapmamaya basladm Allah ın dediği olur bu ay olmazsa eğer uvo.testi alim bende amin cnm çok saol güzel dileklerin için
İnanmiyyyyorummmmmCanim dayanamayip test yapdim HAMILEYIMMM
Sagol canimm bence sende yap sendede var gibi dogiyor icimeYaaaaaaaa cooook sevindimmmmm
Ayyy canm ya çok sevindim inş Hayırli bi şekilde kucağına alirsin yarın alip bi test yapim bakim alıştım nasıl olsa ama senin yerleşme kanaması da gelmişti dimiSagol canimm bence sende yap sendede var gibi dogiyor icime
Dua et bana da olarmı
Tmm cnm sende dikkat et kendineDün silerken cok az bi kan bi damla kadar vardi baskada bisey yoktu :) ederim tabi canim. Yarin bi test yap banada haber ver merak ederim :)
Tmm cnm sende dikkat et kendine
İnş cnm insssss
Yok cnm birazdan alip yapcam ama korkuyorum sen nslsnKiz noldu sesin hic cikmiyor yapdinmi test?
Y
Yok cnm birazdan alip yapcam ama korkuyorum sen nslsn
Hmm hadi hayrlisi cnmmOkadar düsünme canim nolcak sanki yoksada gelecek aya nasip olur stress yapma nasipin nezamansa ozaman olur zaten:) ne yapayim iste randevu aldim 22 austosda gitcem dra daha 4+5haftalikmisim bisey gözükmezmis simdi dedi dr bakalim hayirlisi
Hmm hadi hayrlisi cnmm
Yaptm test negatif
Benim hep geciyo günüm yaHmm adetde olmadin ama daha bi doktora git istersen
Benim hep geciyo günüm ya
İlaç iciyorum ya belki hormonum düzelir düzenli adet olurum diye dusunuyodm ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?