Aslında gel diye sıkıştırmadım hatta aylarca konusunu açmadım. Kendisi söyledi benimkini de dik vs. Aldığı gelinliğin yarı fiyatına yapardım o da biliyor. İşçilik koymayacaktım sadece malzeme parası. Son ay vazgeçti.İstediği bütçeyi söyleyemez rahatça. Belki işinizde tam istediği gibi değildir. İşle arkadaşlığınızı karıştırmayın bence. Hatta böyle emrivakilerde bulunmayın. Ben sana geleceğim dememiş ama siz gel diye sıkıştırmışsınız, sonra hayal kırıklığı yaşamışsınız.
Biraz yakın ama gelinlik kadar önemli bir detay değil.Bende birçok konuda tanıdıkla iş yapmamayı tercih ediyorum. Yabancıya istediğin her şeyi söyleyebiliyorsun.
Ayrıca sanırım gelinlik sadece örnek siz alakasız bir sektördesiniz değil mi?
Anladım. Bakın ben mesela çok detaycıyımdır. Belki arkadaşınızda öyledir beğenmezsem söyleyemem aramız bozulmasın diye düşünmüştür.Biraz yakın ama gelinlik kadar önemli bir detay değil.
Belki sırf malzeme parasına o kadar uğraşmanızı istemedi. Ya da belki farkında değilsiniz ama işinizle ilgili konularda, nasıl desem, yoruma çok açık değilsinizdir? İstediği gibi olmayacağını düşünmüştür. Yani birçok sebebi olabilir, takılmayın bence.Aslında gel diye sıkıştırmadım hatta aylarca konusunu açmadım. Kendisi söyledi benimkini de dik vs. Aldığı gelinliğin yarı fiyatına yapardım o da biliyor. İşçilik koymayacaktım sadece malzeme parası. Son ay vazgeçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?