Konu nerde hangi başlıkta?
Ya bişey dimmi oraya yazan bı kız daha geçen sevgiliyse ne kadar bozuk oldugunu ayrılcağını filan söylüyodu
Orayada fantezilerini yazmış yuhh yani!
Ya bişey dimmi oraya yazan bı kız daha geçen sevgiliyse ne kadar bozuk oldugunu ayrılcağını filan söylüyodu
Ben bugün ban yiyebilirm şimdiden hoşcakalın...
Nedeen!Ben bugün ban yiyebilirm şimdiden hoşcakalın...
seninde okuyasın geldi davalla kızlar benimde kanıma girdiniz benimde bakasım geldi
:):):):)belki çocuk ayrılmak istiodur kız elinde tutmak için fantezilere başvurmaya karar vermiştir:):):):):):9
:):):):)belki çocuk ayrılmak istiodur kız elinde tutmak için fantezilere başvurmaya karar vermiştir:):):):):):9
Hey ne banı ya?
Dur hele bi.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/448865-cilve-ornekleri-110.html
108i bi okusana Allah askına.
bende bunla başliyım okumayayalnız şimdi ben anlamadım millet oraya oturuyor resmen kurduğu fantezileri mi yazıyor ...
bende bunla başliyım okumayayalnız şimdi ben anlamadım millet oraya oturuyor resmen kurduğu fantezileri mi yazıyor ...
Aynen öyleymiş :s
Birileri el koymalı bu duruma
Aynen.
Birde 1.sayfayı oku ve şoko partisine bak.
Ölceksin gülmekten.
Çay işe yarar umarım...
Kızlar bu arada annesini buldum,4tane daha kardeşi var hemen gitti annesinden süt emio şuan,bırakıp gelmek zorunda kaldım...
Annesine mama ve su koydum
Konu cilveyle başlamış,fantezilerler devam edio ben şahsen rahatsız oldum forumtakip i açamıyorum
Hiç özel denen bişey yok bazı insanlarda...
Vermeseydin linki keşke zaten forumtakibi açtığın an görünüo
Ha bi de ne sorcam kızlar bazı üyelerin nickleri sarı ve mor ben bunların ne anlama geldiğini bilmiorum bilen var mı:26:
Mavi ve yeşili biliorum da bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?