Dostlarımla Sohbet Topiği

Bence kötü bi niyeti yok yani seni sevdiği için kötü şartlarda yaşamanı istemediği için böyle demiştir,umarım iş bulur istanbulda...

ya ne tatlı bi şey ... bende böyle bi yavru bulup eve getirmek istiyorum ama benim bulduklarımın hep yanında annesi var kıyamıyorum almaya ... bi de canım benim ya gözünde iltihap varmış
Çay işe yarar umarım...

Kızlar bu arada annesini buldum,4tane daha kardeşi var hemen gitti annesinden süt emio şuan,bırakıp gelmek zorunda kaldım...
Annesine mama ve su koydum

Bence kötü bi niyeti yok yani seni sevdiği için kötü şartlarda yaşamanı istemediği için böyle demiştir,umarım iş bulur istanbulda...

evet bence de öyle sonuçta maddi sıkıntılar insanları ve ilişkileri yıpratır yıpranmanı / yıpranmanızı istemiyordur ... yalnız en yüksek maaş 300 tl o ne bea ... aklım çok karıştı benim bildiğim asgari ücret bile 629 tl ... :26:

anlıyorum biliyorum beni seviyor.çünkü bana dediki seni bıraksaydım şimdiye kadar bırakırdım dedi ayırırsa bizi kader ayırır dedi.ama ben onunla tek göz odada bile yaşamaya razıyım.o benim nefesim mutluluğum onsuz yaşayamamki ben bunu oda biliyorum.peki memleketine dönse bile (allah korusun) nasıl ikna edebilirim onunla beraber gidebileceğimi ayrılmamız gerektiğimizi? şuanda üstüne pek varmak istemiyorum daha yeni çıktı işten çünkü moral veriyorsunuz çok iyi geldiniz rkadaşlar sağolun

Son düzenleme:

Şuan işten çıkmasının verdiği stresle kendini çaresiz hissediodur,sakın üstüne gitme sadece onunla her şartta beraber olcağını üzülmemesi gerektiğini söyle,moral ver biraz.

Çay işe yarar umarım...

Kızlar bu arada annesini buldum,4tane daha kardeşi var hemen gitti annesinden süt emio şuan,bırakıp gelmek zorunda kaldım...
Annesine mama ve su koydum

ay çok sevindim ya annesi de çok sevinmiştir yalnız canım sen onları ihmal etme arada git bak arada su falan koy ... kedilere çok üzülüyorum ya biz her yere bina dikmişiz bütün içilebilir sulara tesis kurup pet şişe yapmışız ... yağmur bazen 1 hafta yağmıyor zavallı kediler nerden su içecek ya

Annem zaten bakıomuş onlara,her gün su mama koyuyorum dedi ben de öğrenmiş oldum her gün giderim artık...

ne alakası var tatlım senin oy verdiğin parti iktidara gelemedi diye oy vermemek olmaz ki ... önemli olan senin fikrini belirtmen ...

Daha oy verilicek hal kaldı mı?
Benim ülkem hiç akıllanmıcak arkadaş.
Bundan sonra 1 ay sonra biz bu nette böyle oturamıcaz.
Herkes bunu bilsin.
Bakın görün herşey nasıl değişicek.

İyi arkadasım iyi bravo cok güzel bir is yapmıssın.
Övün gurur duy.
Ülken elden gittigindede gelir böyle konusursun!

Kızlar hayırlısı diyelim geçelim...
Şuan zaten teftişteyim kedim dakikalardır kokuo beni diğer kedinin kokusunu aldı sanırım

İyi arkadasım iyi bravo cok güzel bir is yapmıssın.
Övün gurur duy.
Ülken elden gittigindede gelir böyle konusursun!

valla tatlım ben kavgayı hiç sevmem o yüzden bu konuyla ilgili son mesajımdır ... tabi ki fikrine saygı duyuyorum zaten herkesin aynı düşünmesi beklenemez ... o senin fikrin bu benim fikrim ... ve evet övünüyorum gurur da duyuyorum hatta akp başa gelince çok sevineceğim ne yalan söyliyeyim ... ülkemin elden gittiğini hiç düşünmüyorum aksine türkiye yükselişte ha akp harika değil her şeyi muhteşem değil ama kötünün iyisi bence ... ayrıca internetle ilgili olayın ne olacağı belli değil bi olsun ondan sonra konuşursun önyargıyla yaklaşma bence bi bakalım ne oluyor nedir ne değildir ilerde böyle olcak diyorsun bence bu önyagı ... ben açık fikirli bir insanım akpde de babam yok yani sadece şuan için ona oy verdim ilerde ne olur bilmem ... ve bence dikkat et çünkü bizim insanımız aptal diyorsun ama o aptallar arasında sevdiğin insanlar olabilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…