cvp verirsiniz ama yinede.benim 11 aylık birlikteliğim var ve çok mutluyum rabbim bozmasın.fakat arkadaşımı işten çıkardılar.eğer istanbulda iş bulamazsa memleketine dönmek zorunda kalıcakmış ve bana diyorki eğer ben memlekete dönersem bizim ayrılmamız gerekiyor(saçma değilmi)orda en yüksak maaaş 300tl miş ve ben o parayla ev geçindiremem diyor.saçma değilmi kızlar seviyorsa gerçekten seviyosa bırakmaz demi ve ben eminim beni sevdiğine
Çay işe yarar umarım...ya ne tatlı bi şey ... bende böyle bi yavru bulup eve getirmek istiyorum ama benim bulduklarımın hep yanında annesi var kıyamıyorum almaya ... bi de canım benim ya gözünde iltihap varmış
Canim sen de biliyorsun az cok, göz gercekten önemli benim kac tane kedim gözünü kaybetti bu tip rahatsizliklar yüzünden, kahroldum. Yetisemedim, aniden rahatsizlaniverdi gözleri. Erkenden önlem almak cok önemli.
Aynen yaa..Disarida besledigim güvercinlerden birinin ayagina ip dolanmis, sismis ayagi, sekli bozulmus.. Simdi onu yakalamaya calisiyorum. Komsular deli dicek artik bana.. Umrumda degil hele bi yakaliyim onu dünyalar benim olcak, onlar ne derlerse desinler..
Annem saclarimi boya diyip duruyor deminden beri, cikiyorum simdilik. Bir sorun olursa yaz sen. Görüsürüz..
Bence kötü bi niyeti yok yani seni sevdiği için kötü şartlarda yaşamanı istemediği için böyle demiştir,umarım iş bulur istanbulda...
biriniz bana akıl verin kızlar
Selamlar n'aptınız?
Ben şu kadar söyleyeyim:
Bir daha oy kullanmayacağım.
Bence kötü bi niyeti yok yani seni sevdiği için kötü şartlarda yaşamanı istemediği için böyle demiştir,umarım iş bulur istanbulda...
Tv'den bakındım.Adamlar %45'ten daha da zıplatmışlar oyları..Noldu yoksa sonuçlar belli oldu mu
anlıyorum biliyorum beni seviyor.çünkü bana dediki seni bıraksaydım şimdiye kadar bırakırdım dedi ayırırsa bizi kader ayırır dedi.ama ben onunla tek göz odada bile yaşamaya razıyım.o benim nefesim mutluluğum onsuz yaşayamamki ben bunu oda biliyorum.peki memleketine dönse bile (allah korusun) nasıl ikna edebilirim onunla beraber gidebileceğimi ayrılmamız gerektiğimizi? şuanda üstüne pek varmak istemiyorum daha yeni çıktı işten çünkü
Çay işe yarar umarım...
Kızlar bu arada annesini buldum,4tane daha kardeşi var hemen gitti annesinden süt emio şuan,bırakıp gelmek zorunda kaldım...
Annesine mama ve su koydum
Tv'den bakındım.Adamlar %45'ten daha da zıplatmışlar oyları..
ay çok sevindim ya annesi de çok sevinmiştir yalnız canım sen onları ihmal etme arada git bak arada su falan koy ... kedilere çok üzülüyorum ya biz her yere bina dikmişiz bütün içilebilir sulara tesis kurup pet şişe yapmışız ... yağmur bazen 1 hafta yağmıyor zavallı kediler nerden su içecek ya
Tv'den bakındım.Adamlar %45'ten daha da zıplatmışlar oyları..
ne alakası var tatlım senin oy verdiğin parti iktidara gelemedi diye oy vermemek olmaz ki ... önemli olan senin fikrini belirtmen ...
İyi arkadasım iyi bravo cok güzel bir is yapmıssın.
Övün gurur duy.
Ülken elden gittigindede gelir böyle konusursun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?