Çok iyi bi sorun yok baticon sürüyorum gece ve uyandığımda,yok gibi sanki bazen unutuorum
Anladım canım.
Bu arada sınava çok az kaldı :26:
Heh iyi o zaman.. Ben de kasimi deldirmeyi düsünüyordum ama vazgectim, kadina pek yakistiramiyorum nedense. En güzeli burun ve dudak. Seninkinin yeri cok güzel, bi ara öyle yaptirmayi düsünüyordum ama izi belli olur diye cekindim biraz. Simdikinin izi hic belli olmuyor ama hic memnun degilim yerinden, dudagimdan piercing görünmüyor. Sence biraz altina bi tane daha yaptirsam olur mu? Eskisini kapatcam tabi.
lady topiğinin okuyanı arttı fark ettin mi gerçi yorum falan yazmıyorlarslania çok iyi bi noktaya değindin ya bende ladynin piercingni çok beğendim yaptırasım geldi ama sonra aklıma bi şey takıldı herkes diyorki piercingden sıkılınca ne olacak iğrenç görünecek hep iz kalacak :26:
Evet acaba onlar da bizim dedikodumuzu mu yapıolar
Ben daha hiç çıkarmadım piercingi,haftaya sınav günü çıkarıcam bakalım nasıl görüncek delik:26:
hatta şeymiş onlar cilveyi okuyanlar onlarda oraya bizi kötülüyormuş canım sen piercibgi çıkarınca nasıl görünüyor bi bak hatta mümkünse resmini çek pls
Seninki ne zamandır delik?
Kaş piercingini çok ince kaşlılara yakıştırıyorum ben.
Deldir belli olcak bi yerini dudağının,diğeri nasıl kapanır ki:44:
Evet acaba onlar da bizim dedikodumuzu mu yapıolar
Ben daha hiç çıkarmadım piercingi,haftaya sınav günü çıkarıcam bakalım nasıl görüncek delik:26:
Hoşgeldin Nessy...
Kimse görmemiş yahu konuyu bitek ben mi gördüm anlatmasam haberiniz olmayacaktı sorun bende mi merak ettim demek ki okuyodun falan diyeceksiniz :18:
Hayırdır ne oldu ki ?:44:Gereksiz insanlar ne kadar çok.
Hayırdır ne oldu ki ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?