Dostlarımla Sohbet Topiği

Çok iyi bi sorun yok baticon sürüyorum gece ve uyandığımda,yok gibi sanki bazen unutuorum

Heh iyi o zaman.. Ben de kasimi deldirmeyi düsünüyordum ama vazgectim, kadina pek yakistiramiyorum nedense. En güzeli burun ve dudak. Seninkinin yeri cok güzel, bi ara öyle yaptirmayi düsünüyordum ama izi belli olur diye cekindim biraz. Simdikinin izi hic belli olmuyor ama hic memnun degilim yerinden, dudagimdan piercing görünmüyor. Sence biraz altina bi tane daha yaptirsam olur mu? Eskisini kapatcam tabi.

lady topiğinin okuyanı arttı fark ettin mi gerçi yorum falan yazmıyorlar slania çok iyi bi noktaya değindin ya bende ladynin piercingni çok beğendim yaptırasım geldi ama sonra aklıma bi şey takıldı herkes diyorki piercingden sıkılınca ne olacak iğrenç görünecek hep iz kalacak :26:

Seninki ne zamandır delik?
Kaş piercingini çok ince kaşlılara yakıştırıyorum ben.
Deldir belli olcak bi yerini dudağının,diğeri nasıl kapanır ki:44:

Evet acaba onlar da bizim dedikodumuzu mu yapıolar
Ben daha hiç çıkarmadım piercingi,haftaya sınav günü çıkarıcam bakalım nasıl görüncek delik:26:

Ben daha hiç çıkarmadım piercingi,haftaya sınav günü çıkarıcam bakalım nasıl görüncek delik:26:

hatta şeymiş onlar cilveyi okuyanlar onlarda oraya bizi kötülüyormuş canım sen piercibgi çıkarınca nasıl görünüyor bi bak hatta mümkünse resmini çek pls

Seninki ne zamandır delik?
Kaş piercingini çok ince kaşlılara yakıştırıyorum ben.
Deldir belli olcak bi yerini dudağının,diğeri nasıl kapanır ki:44:

Iki bucuk senedir..Yaptirmayi düsünüyorum aslinda.. Ben de tam bilmiyorum nasil kapandigini duyduguma göre deligin oldugu yeri kanatiyorlarmis sanirim ama tam emin degilim.. :26:

Canim ilk cikardiginda delik kötü görünebilir, merak etme zamanla degisir görüntüsü...

Kizlar ben yemek yicem, gelirim birazdan görüsürüz...

Nee kanatıolarmıymış :18:

Tamam ilk gördüğümde şok olmayayım o zaman saol söylediğin için
Tamam canım afiyet olsun

Hoşgeldin Nessy...
Kimse görmemiş yahu konuyu bitek ben mi gördüm anlatmasam haberiniz olmayacaktı sorun bende mi merak ettim demek ki okuyodun falan diyeceksiniz :18:

[video=youtube;UR-ilbP9lhs]http://www.youtube.com/watch?v=UR-ilbP9lhs&feature=related[/video]

Aranızda bu manyakları tanıyan,tanımakla kalmayıp benim gibi çok seven var mı?
Eski sevgilimin onca dalga geçmesine rağmen seviyorum bu grubu
Sadece klavyesi için dinlemeye değer

Burda mıydın canım?
Ben de şimdi geldim.
Daha yaşına başına bakmadan saçma sapan konularda iğrenç yorumlar yazan bi şahsiyet sinirimi bozdu.
Yeni üye bi topikte ben yeniyim aranıza katıldım falan demiş,ben de hoşgeldin dedim,o bahsettiğim kişican sen de her topiktesin mi ne dedi.
Alakam yok halbuki o kişiyle.
Ben de, ben en azından seviyeli topiklerdeyim dedim,lafa bak hizaya gel demiş.
Ben de gelceksin tabi ben söylüyorum bilmemne dedim,sinirim bozuldu anlayacağın.
Alakam muhattabım olmayan tipler gelmiş benimle uğraşıo.

Canim bence hic sinirini bozma, degmez cünkü..
Klavye elinin altinda, yüzünü de görmüyor rahat o yüzden, ordan konusmak kolay.. En iyisi ugrasma cünkü siniri bozulan sen olcaksin, onunsa hosuna gitcek bu durum.. Sonra da tartisma actin diye ban yiyeceksin...

Hadi bakem bosver onu. Aldin mi sen mavi boyani?

Ay yok almadım daha biraz açmayı deniyorum saçımı biliosun,sınavdan bikaç gün önce gidip alacağım hem moral olur biraz sınav öncesi
Bu arada,The Horrors dinler misin?
Bi şarkısını paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…